Той нали това казва Лошият: че колкото повече "притискаш в ъгъла" ядрена сила, толкова по-вероятно е тя да използва ядрен отговор за защита (а може и ограничен ядрен отговор като превантивна мярка, казано от мен). Поради което Столтенберг и другата спомената марионетка вероятно ще продължат да лаят дипломатично, и може би все по-дипломатично.
Имаше ред и сигурност.Когато циганин окраде къщата ти ще запееш друга песен.Много ме изкефи тази не знам как да я нарека може би трактовка на ситуацията в момента или носталгия по миналото, в превод "Толкова добре си живеехме лошо"
Много силно според мен.
Не мога да не я споделя.
Явно влагаш друг смисъл в думите.Имаше ред и сигурност.Когато циганин окраде къщата ти ще запееш друга песен.
Ясно, кулайса бил ватник.Точно така... Ако все пак някой ден се наложи една европейска столица да бъде нюкната превантивно преди да се изпрати по другите при ескалиране на ниво ядрен шантаж, бих заложил на Варшава, защото така както се държат, заради една медийна лъжа която е войната в Украйна точно това си търсят...
Най-ми е забавно че, ако някой ми беше казал през февруари че след един месец Путин ще изгърби евробюрократите да си плащат газта в рубли нямаше да му повярвам... И отгоре на всичко ще ходят да си ги купят рублите на валутната борса в МАсква...
Руснаците май ще стават зона за офшорен хостинг...
Ясно, кулайса бил ватник.
Жалко, даваше вид на нормален човек.
Ще бъде жалко, ако Индия и по-специално Китай се подведат, в момента говоря за Китай, ако се подведат по обещанията а американобританците, защото в момента 100% ги убеждават, че ако гътнат Русия ще си поделят Света.Индия каза на Британска високопартиина делегация, да си ходят и да не се връщат да ги поучават какви да са и връзките с Русия.
Виж файлът 23223
Анкетата, която пусна, трябваше да е по-скоро - не да можем да управляваме темите си сами, а да те направиме администратор. И сега не е късно да я пуснеш, дали да не заемеш мястото на Блинки и да вземеш едноличната диктатура на форума Не зная дали сега е потопен форума, но тогава ще е не потопен, а и направо разложен.Никога не съм имала дори най-малко съмнение, че Coolice е по-добрият и по-умен админ.
Никога не съм имала амбицията да заемам ръководни постове.Анкетата, която пусна, трябваше да е по-скоро - не да можем да управляваме темите си сами, а да те направиме администратор. И сега не е късно да я пуснеш, дали да не заемеш мястото на Блинки и да вземеш едноличната диктатура на форума Не зная дали сега е потопен форума, но тогава ще е не потопен, а и направо разложен.