Украйна - Русия какво ви е мнението

Има два документални филма за насилието над бесарабски българи от Донецк извършено от укрите. Голямо момче си ще си ги намериш и сам. Разбирам, че релните неща са доста извън "бойните стратегии" от хардуера ама все пак мислще успееш да се справиш.

Знам ги, и съм ги гледал. На френската журналистка е единия, а другия е донбаска пролет - не препоръчвам на никой да ги гледа - същите глупости дето ватенките си говорят.


Иначе кажи за бесарабските българи и насилието дето е извършено, ама факти, че нанди почна за историци да говори. Дай да видим, или няма такива данни, всичко е по рашенските медии и фейсбуук? Колко убити има ? Или на колко са им казали да си хващат куфарите и към Масква/ така де - София?
 
Каква тогава е разликата от дойче зеле и редит?
Какво сте го подхванали РЕДДИТ, той е един форум ,където се споделят актуални събития, и всеки субреддит се модерира отделно.

Стига с whataboutism-ите. Имаш ли някакви факти, че Украинците се гаврят с Българи и има убити или си чешаме езиците само?

Почвай да търсиш и ти като Нанди, може пък да намериш някой 'историк' по БСТВ, с интересно мнение по въпроса. Има не малко такива не само по БСП ТВ.
 
Имаш ли някакви факти, че Украинците се гаврят с Българи и има убити или си чешаме езиците само?
Е каквото и да споделя за тебе руска пропаганда.... просто няма смисъл.
 
Я намали обидите и личното отношение и пак се върни. Да не си в кръчмата, или ще водиш нормален разговор, или хващаш куфарите, и право в Масква да си говорите по братски за Янукович и за лошите украинци.
 
Е каквото и да споделя за тебе руска пропаганда.... просто няма смисъл.

Е ти как определяш нещо като истина? Ако е пуснато в pogled. info е вярно? Дай ми някакви факти, убити българи, данни от външно министерство, или хора избягали от там, заради Украинците, как може да казвате, че се извършва ГЕНОЦИД, нещо което е престъпление срещу човечеството, а единственото, с което разполагате, са 2 филма. Несериозно е.
 
Е ти как определяш нещо като истина? Ако е пуснато в pogled. info е вярно? Дай ми някакви факти, убити българи, данни от външно министерство, или хора избягали от там, заради Украинците, как може да казвате, че се извършва ГЕНОЦИД, нещо което е престъпление срещу човечеството, а единственото, с което разполагате, са 2 филма. Несериозно е.
Твърде голяма вяра имаш на така наречените правителствени източници. Точно от тях идват най-фалшивите новини.
 
Е ти как определяш нещо като истина?
Почти нищо от видеата и новните напускани от двете страни последния месец не е истина. При укрите е по-лесно да се хванат фейковете защото те бълват повечко при това на кило. Руснаците нямат интерес да споделят кой знае колко в момента, но и те не остават по-назад.
 
Последно редактирано:
Твърде голяма вяра имаш на така наречените правителствени източници. Точно от тях идват най-фалшивите новини.

Ама ти даваш claim-a , че там се прави геноцид на Българи от Украинци - защо аз трябва пак да се обяснявам, след като не можеш да предоставиш 1 линк официален, който да потвърждава това, което казваш. И наричано ГЕНОЦИД, престъпление срещу човечеството, не знам дали си даваш сметка колко сериозна е тая дума. Пропаганда пропаганда, ама прекалявате вече.

Още чакам де за информация за убити българи в Украйна, щото за българи.


Ей етериум - пий си валериана, и почвай да пишеш фентази романи като предните страници.
 
Твърде голяма вяра имаш на така наречените правителствени източници. Точно от тях идват най-фалшивите новини.
277477316_1333732043792540_8611833723319810542_n.png

Източник: Вервайте ми
 
Почти нищо от видеата и новните напускани от двете страни споелдния месец не е истина. При укрите е по-лесно да се хвната фейковете защото те бълват повечко при това на кило. Руснаците нямат интерес да споделят кой знае колко в момента, но и те не остават по-назад.

Е видео за какво искаш там, че казваш, че е фейк? ФЕЙК видеа - ми има, ама това значи ли, че няма война? Пък и геноцида е преди конфликта.
 
Кво стана? Преди поне през месец си сменяше мненията, сега кво стана? Ай фащай и изчезвай, смешна МАЛКА ПОСРАНА КОМСОМОЛКЕ. Заминаай, аре мишо. И ти си ена путчица, а мамууу... СРАМ ме е и ПОЗОР, че деля един форум с такава долна сган, наядена само с дрислива пропаганда. (Която малоумна сган НИКОГА НЕ ОТГОВАРЯ НА СТОТИЦИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА КОИТО СЕ ИЗЛИЗАТ СРЕЩУ НЕЯ, щото е ПУТКА, и само плюва дребната си дезинформационна мизерия.)[/..quote]

Абе ти като пишеш, да не излизат слюмки от устата ти, и да се задъхваш? :hankey:
Почвай с романите, не си губи времето да обиждаш, и ако имаш проблеми като писаниците отгоре, да бъркаш думите - подишай малко чист въздух, и се върни след 10 минути.

Валериана бате, ако не ти издържат нервите - удряй по-здраво по клавиатурата, или блъскай по монитора.
С тоя речник трябва да те пазим като злато - всеки форум трябва да има по един селски бек като тебе. Я се нахъсай още повече, засумти и наново. И ако ползваш КАПС ЛОК, ще е по-автентично.
 
"и ако имаш проблеми като писаниците отгоре, да бъркаш думите"
:):) Пациентчето от Карлуково с пижама на украино-американски райета:) Римайни, как се пише последно - дУпотопна, или дОпоптопна? Научи ли я тая дума? Гугъл кво каза?:D:)

Нали като отиде в хардуера не си казал, че идваш от тук да ни излагаш?:)
 
Ся нямам време, но после шсе върна крайно любезен и щи навра в лицето собственото ти изпражнение - Ваньо Люцканов - Землевежаааа, аууу. С всичките му барабоинки и източници за събитията от Одеса 2014 от...достоверният източник е...неговото име е....УИКИПЕДИЯ!! Ваньо Землевежо с парцалчета за..познайте...познайте кои са другите му уникални РАЗКРИТИЯ в неповторимата "платформа „Землевеж...за представяне на данни от статистически проучвания по достъпен начин за света и България от достоверни източници." на 26-годишния Ваньо, който е и в БНТ, БНР? Не можете да познаете, 100%!

"План Б за климата
Засега изглежда вероятно светът да не изпълни целите си за ограничаването на климатичните промени. Нужно е предварително и дългосрочно решение как да се подходи, ако страховете за климатичните промени се сбъднат."

Бинго, иважаеми съфорумци!:) А можете ли да познаете третото кое е? Не можете, 100%...

"„Землевеж“ - за живота на числата или как изглеждат статистиките за Covid19"

Но трябва по-късно подробно да му се насладим. Та, кой го дава това събудено дитьенце рожба на достоверните масмедийни, правителствени, официално признати и щедро спонсорирани от мрежа пръстени-в-пръстени милиардни фондации? Кой? - Римайнди! Правилно.

Просто чудо. Представям си ги двамата, събудени за своята истинска либерална сексуалност, хванати под ръка, с антиклиматичнопроменни противогази и баджове "СЛАВА УКРАИНА", вървят леко подскачайки към близкият ваксинационен пункт за поредния бустер. Би било прекрасно.:)

(Очаквайте: "Землевеж"...)
 
Още от сега да кажа, защото се започнаха вулгардните каруцарщини. Ще се модерираме за език и обиди. Мерси за вниманието. ;)
Е тогава кой ще е форумния шут? ДЕФНЮЗ е в депресия след шизо хапчетата, сигурно още 2-3 дни ще спи, докато му хрумне нова бизнес идея. Остави го тоя бек.
 
данни от външно министерство,
А спри се вече с тая глупост чутовна. Външно министерстрво - на баба ти фърчилото.

От външно нямаше да разберем за бедстващите в Одеса моряци, ако Костадин не го беше огласил - ако жените им не бяха дали пресконференция.

Външно остави български медици да гният и бъдат изтезавани в либийски затвор в продължение на 8 години.

Външно е просто главна гувернантка на сащ-ското посолство. Каквото е угодно на тях, това се огласява от външно..
 

Горе