Blinky
Owner
Сори, бате, но някакви фанатични изцепки и брутални обиди няма как.Е тогава кой ще е форумния шут? ДЕФНЮЗ е в депресия след шизо хапчетата, сигурно още 2-3 дни ще спи, докато му хрумне нова бизнес идея. Остави го тоя бек.
Сори, бате, но някакви фанатични изцепки и брутални обиди няма как.Е тогава кой ще е форумния шут? ДЕФНЮЗ е в депресия след шизо хапчетата, сигурно още 2-3 дни ще спи, докато му хрумне нова бизнес идея. Остави го тоя бек.
Римайни ми позволи да остана! Каква чест! Коренопреклонно благодаря!Е тогава кой ще е форумния шут? ДЕФНЮЗ е в депресия след шизо хапчетата, сигурно още 2-3 дни ще спи, докато му хрумне нова бизнес идея. Остави го тоя бек.
Сори, бате, но някакви фанатични изцепки и брутални обиди няма как.
Не говорех за теб. Те тия с хубавите изказвания си знаят.Кво ми го казваш на мене, върни нагоре и гледай. Да не съм аз ги писал тея неща.
Римайни ми позволи да остана! Каква чест! Коренопреклонно благодаря!
(Гугълвай "коренопреклонно")
Брутални обиди - да, разбира се. (Римайнда има 1000 немодерирани такива в темата, но не сме го докладвали, а явно не са и забелязани). Но кое е фанатични изцепки в моите писания?Сори, бате, но някакви фанатични изцепки и брутални обиди няма как.
А спри се вече с тая глупост чутовна. Външно министерстрво - на баба ти фърчилото.
Външно е просто главна гувернантка на сащ-ското посолство. Каквото е угодно на тях, това се огласява от външно..
Ти не говориш, но аз ще направя цялостен преглед на ЧИСТАТА Ремайндова реч - ЗА ЦЯЛАТА ТЕМА, чисто изказване по чисто изказване. И ще ти я предоставя.Не говорех за теб. Те тия с хубавите изказвания си знаят.
Брутални обиди - да, разбира се. (Римайнда има 1000 немодерирани такива в темата, но не сме го докладвали, а явно не са и забелязани). Но кое е фанатични изцепки в моите писания?
Да, много правилно. Не видял да има полови органи и други гнусотии, но си свободен да ги рипортнеш.Брутални обиди - да, разбира се. (Римайнда има 1000 немодерирани такива в темата, но не сме го докладвали, а явно не са и забелязани). Но кое е фанатични изцепки в моите писания?
Да! Напиши РОМАН като миналите, отделна тема ако може, може и да запознаеш други форуми с персоната ми, и да ги водиш тук, с цел да обясняваш какъв геноцид става и тормоз. Давай с романа, няма да е загуба на време, ще ти дам една емотинка като пуснеш нещо, да знаеш, че не е напразно.Ти не говориш, но аз ще направя цялостен преглед на ЧИСТАТА Ремайндова реч - ЗА ЦЯЛАТА ТЕМА, чисто изказване по чисто изказване. И ще ти я предоставя.
Кво сега - да редактирам ли "грубите обиди" в тоя коментар?Ся нямам време, но после шсе върна крайно любезен и щи навра в лицето собственото ти изпражнение - Ваньо Люцканов - Землевежаааа, аууу. С всичките му барабоинки и източници за събитията от Одеса 2014 от...достоверният източник е...неговото име е....УИКИПЕДИЯ!! Ваньо Землевежо с парцалчета за..познайте...познайте кои са другите му уникални РАЗКРИТИЯ в неповторимата "платформа „Землевеж...за представяне на данни от статистически проучвания по достъпен начин за света и България от достоверни източници." на 26-годишния Ваньо, който е и в БНТ, БНР? Не можете да познаете, 100%!
"План Б за климата
Засега изглежда вероятно светът да не изпълни целите си за ограничаването на климатичните промени. Нужно е предварително и дългосрочно решение как да се подходи, ако страховете за климатичните промени се сбъднат."
Бинго, иважаеми съфорумци! А можете ли да познаете третото кое е? Не можете, 100%...
"„Землевеж“ - за живота на числата или как изглеждат статистиките за Covid19"
Но трябва по-късно подробно да му се насладим. Та, кой го дава това събудено дитьенце рожба на достоверните масмедийни, правителствени, официално признати и щедро спонсорирани от мрежа пръстени-в-пръстени милиардни фондации? Кой? - Римайнди! Правилно.
Просто чудо. Представям си ги двамата, събудени за своята истинска либерална сексуалност, хванати под ръка, с антиклиматичнопроменни противогази и баджове "СЛАВА УКРАИНА", вървят леко подскачайки към близкият ваксинационен пункт за поредния бустер. Би било прекрасно.
(Очаквайте: "Землевеж"...)
Мен за "фанатичните изцепки" ми стана интересно кое дефинираш като такова. Но сега, няма да упорствам, ако не искаш да споделиш на всеослушание, не ми е работа да затормозявам началството все пак.
Какво е злобарка? Нещо обидно ли? Да репортвам ли?Нищо ти няма, хормоните просто - удари си една злобарка да ти мине.
Ах, милият той, възпитан Римайнд! Той ще ни обучи на възпитание...Може би, да намалиш личните нападки, и май не е възможно следващото де, но - да държиш някакъв тон, приличащ на форум, не на селската кръчма.
Голяма бригада сте тримцата - Нанди отиде да дири Историци, да дири убитите Българи от нацистите в Украйна и да гледа геноцид, Крумов - той пък не вярва на нищо, освен ако не иде от Масква , и ти - дето палиш като ЮМЗ. Ще чакам дефнюза - с него тая тема ще я направим забавна.
Този е педи като някой с Без-майнд. (Почва с "Р")
Римайнда ми вика селски бек на мен, нали разбирате шегата? Аа, и м/у другото селски бек не е ли брутална обида?всеки форум трябва да има по един селски бек като тебе