Украйна - Русия какво ви е мнението

Много ми е гот като в темата за Украйна, Русия, ви питаме нещо за Русия, и вие почвате да сучете само и само да не отговорите какво мислите по въпроса, щото няма мисъл - всичко идва от кремъл, квото ви пуснат рашките.

Ако те питам как САЩ са направили тоя конфликт няма да може да ми отговориш с изречения като си защитиш тезата нали? Какъв е смисъла да повтаряш като ВАТНИК едно и също нещо, ако не можеш да го докажеш.

Това като геноцида, дето Украинците правели над българите.
 
И от какво да ги евакуират? Нали отидохте в Украйна да убивате нацисти, от какво да бягат? Тука когнитивния дисонанс здраво блъска по руските кратуни като не могат да вържат две изречения по собствена воля и мисъл, а разчитат на това каквото прочетат.

Даже ти преди дни обясняваше как руснаците дават храна, вода, помагат на бедните украинци, видиш ли - добре, че са дошли. Сега пък да ги евакуират? Или щото АЗОВ ще ги хванат и ще ги пратят в концлагер?

По думите на Копейкин, това е спасителна операция - каква евакуация искаш? По твоите думи също. не ми се връща 2-3 седмици назад, я поясни малко - от кое бягат? от Руските освободители ли?

И малко странно ми идва, да се сърдиш на Украйна, дето ги бомбят по цял ден и таргетират цивилни нарочно, и има чужда армия на тяхна територия, да се сърдиш, че няколко моряци са в Одеса, където дори не е район, в който има сражения вмомента. Украинците имат по-големи проблеми и честно казано, не е и тяхна работа. И без това вече знаят, че само България от НАТО, си върти устата и не иска да праща оръжие и говори глупости и не осъжда пряко путлерската агресия.

Щях да кажа - Копейкин да отиде да ги доведе - ама то пък нали му биха черния печат, че е руски шпионин :hankey:
 
Последно редактирано:
27a5463cc77792cc107fae3f5eef80cf.png



И понеже пита защо толкова хора следят FL24 - чувала ли си за Операция Циклон? Потърси и прочети малко, да разбереш как ЦРУ успя да бие СССР-то в Афганистан. Сега ситуацията е доста по-лесна откъм доставки - защото цела Европа и цивилизования свят помага.

Само може да гадаем какво се случва по земя около границата с Полша -Украйна и колко оръжие и неща и се дават ' неофициално'.
 
Последно редактирано:
Обаче сега разбирам защо феновете на Путин ( не казвам на Русия ), никога не пишат по темата неща, и актуални новини - ами те толкова имат бе - отворете тасс/ РТ - и вижте какво им показват там на ботовете - абсолютно нищо. Те черпят информация от там, или ако някой дебил преведе нещо в поглед.инфо. Как ще коментират по актуални събития, като те още са месец назад, щото не могат да кажат, война ли водят, или специална операция.

Те затова и като дадеш новина от няколко минути - те почват да те въртят и сучат и да сменят темата - трябва първо РТ да коментира, че да си кажат собственото мнение. Същото беше и преди войната, като ги питах защо бе кой прави учение с 120 000 души и полеви болници - те пействаха Лавров и Захарова, дето викаха, че няма такова нещо, САЩ и ЦРУ лъжат. Та това е проблема - няма собствена мисъл, ще почна да и викам руски ботове вече.
 
Впрочем Global Hawk-a си патрулира и към България, сега го мернах
cef0a05ac152caf1247ff4a47bc6a86c.png
Link да си го гледате наживо.

cef0a05ac152caf1247ff4a47bc6a86c.png



Global_Hawk_1.jpg



Сега рашките ако изкарат техните SIGINT самолети, ЯК-а ще им скрие шапките на НАТО, те сигурно такава съборетина не са виждали. Пускам и снимка, на руския самальот. Единия не е като другия :D


130165-10189-pristine.jpg
 
Последно редактирано:
Божеее, не ми стигаше Етера а ми сега и Ремайнд почна с информационните бомби...

Отивам в землянката да чакам края на войната.
 
Ми аз така или иначе си бачкам на компютъра, и съм на линия, да и спра малко детската градина, и ако влезе някой случаен, да не си помисли ,че тука всички са зомбирани идиоти, дето не могат една новина да обсъдят и да наредят 1 изречение по същество.
 
Ето ти една НЕ замазана снимка, знамената се виждат по-ясно !

FOjWayhWUAMeAuS.jpg

Ясно, е жалко, щом някой си е играл да прави знамето на БГ от друга такава... Май само ГИГИ е там и споделя неща, поне за друг не съм чул?
 
Сценарият в Украйна не е по-различен от тези добре познати конфликти като Абхазия, Чечня, Карабах. Създават се "конфликтни територии" в случая Донбас, Луганск - в даден момент се въоръжават и идват да ги освободят. Разликата е само, че тоя път сериозно се объркаха, че Украйна е едва ли не проруска територия и ще се дадат без бой защото трябва да си пълен идиот за да не проумеш, че такава огромна територия не може да се завладее с 200 000 армия ако насреща седят 250 000 врагове готови да се бият до смърт. За това се заложи на "стандартната тактика" - дивашко унищожение на градове и цивилно население с цел да се принуди врага да капитулира поради невъзможност да понесе щетите.

Много точно казано. Тея друзя тука дето ни обясняват колко лоши са НАТО и САЩ, да си погледнат в паничката и тогава да мрънкат.

275019536_3099003160321857_5737242963653748610_n.jpg


Но пък забравили България , Румъния я вписали - нищо, ние си знаем.
 
Къде можем да попитаме в какво може евентуално да се вложат малко рубли, без да звучим като русороби?
И може ли да си направя пирожки?
 
Ми аз така или иначе си бачкам на компютъра, и съм на линия, да и спра малко детската градина, и ако влезе някой случаен, да не си помисли ,че тука всички са зомбирани идиоти, дето не могат една новина да обсъдят и да наредят 1 изречение по същество.

И аз съм на компютър. Това време можеш да го отделиш за нещо по-полезно.

Anyway ти си знаеш...
 
И понеже пита защо толкова хора следят FL24 - чувала ли си за Операция Циклон? Потърси и прочети малко, да разбереш как ЦРУ успя да бие СССР-то в Афганистан.

Т.е. трябва да вярваме, че тия чертички по картата са доставки на провизии и оръжия?
Тва е от fl24

Restricted aircraft​

Operators of private or sensitive aircraft may request their tracking details be restricted or not displayed. Generally, aircraft requesting that they not be displayed on Flightradar24 are military aircraft. Some military aircraft, such as various transport aircraft, are visible.

Тука са написали.. за military активито около Украйна

Тая операция "Циклон" е четох сега, за първи път.. може ли да уточним как точно САЩ са били СССР? Аз освен, че мишкарски са предоставяли(продавали) оръжие.. не разбрах по какъв друг начин са участвали. Освен, че няколко години по-късно се върнаха да си вземат това, което са дали.. :D

Попаднах и на друга операция "Аеродинамик", за нея кво можем да коментираме..
 
Ето ти една НЕ замазана снимка, знамената се виждат по-ясно !

FOjWayhWUAMeAuS.jpg
Това беше десен прав. Броя на римайна.. 1...2...3...
 
Ми значи толкова си и чел и гледал за Циклон, в какви мащаби е била и за какви суми говорим.


И не съм казал, че това са маршрутите, но редовно се наблюдават коптерчета към Украйна, дали по земя, дали по въздух - там ври и кипи постояно от движение. Едва ли точно сега ще стане достояние, особено след като Путлерчо обяви, че провозиите дето се доставят, ще са приоритет в ударите. Досега не съм чул рашките да се хвалят с ударени провизии от чужди страни, явно добре се справят.


И тези мигащи светлини както ги наричаш... се използват за опознаване в целия свят. И добро утро, че видя че военните самолети могат да си изключват транспондера, да ти кажа, че и цивилните могат по всяко време, един бутон е....

e12854b1a9841b4868330a2cab9ba339.png


Много достоверен източник. Я дай някакви документи или видеа, или релевантно , които показват това, щото ако ще ми говорите пак за ГЪЛЪБИ, пренасящи ПТИЧИ ВИРУС, дето таргетира СЛАВЯНИ- остави. Има ли някакво потвърджение, дори било то от whistleblower от ЦРУ, който да каже, че такова нещо съществува, щото от текста дето намерих, няма никаква логика какво са фундвали и какво са искали.
 
Последно редактирано:
Това беше десен прав. Броя на римайна.. 1...2...3...

Защо? Да не би аз да съм го правил това? Попадна ми и споделих. Мислете му вие, дето още не знаете военна операция ли е или война, аз имам глава на раменете, не чакам да ми спускат инфо от РТ какво да говоря и мисля. Теза не съм развил благодарение на тая снимка или някакъв аргумент, пуснах, че ми стана интересно, щом са Беларуси - хубаво, все тая.
 
Понеже не ползвам телеграм. Някой може ли да пусне актуалната карта от канал Mash?
 
Нанди, ни са мръщи :) Доде римайнда и омаза па темата със стотици клипчета, 3 пъти ми заби браузерот :D А и не стига дабъл контента на етера, сега пък и неговият ;)
То и немам място в темата..на обед бехте на 145стр, сега сте на 152 :D
Ще изчакам да се поуморите и тогава ще се пробвам и аз :D:D:D
 
Видеа не съм пускал, ама за спама няма ядове - като гледам вие как сте оспамили с какви ли не боклуци нищо общо имащи с темата, рекох и аз да се разпиша в спама. Последните 50 страници ( аз от настройките имам по-малко резултати на страница ) - темата ми е 251 страници - една дискусия не се е развила, и нищо свързано с войната. Даже по едно време някой от шизотата, почна да пуска естрада.
 

Горе