Абе човек заеби спорта друго е важното и пак го пропускаш. Дали новинат е дир, поглед, снн, абц все в гъз няма разлика.
Е как да няма разлика - ако не мога да намеря потвърждение, че наистина са го казали, защо трябва да приема, че е истина, защото ДИР.бг са го написали ли? Дай EN линк, да видим как са 'наредили' това нещо, изглежда ми налудничаво и не виждам как ще стане.
И този се присъединява. Явно тези дни ще им е напечено, докато разберат какво се случва с рашките и имат ли намерение да се връщат в Росия, или само се прегрупират.
Сентрито също , впрочем единия стратотанкер го е зареждал до преди малко като гледам движенията по картата.
Впрочем, защо да се крият, след като патрулират на НАТОвска територия? Би ли дал причина, защото аз не мога да се сетя за нито една. Нали знаеш, че след тая глупост дето Путин сътвори - все така ще е години наред, с натовски самолети около границата - ще ги гледат под лупа, и ще им се напомня, че там нямат работа.
пс: преди години като идва в София - на летището го гледахме - огромен е ( сентрито ). 2 чинока също са идвали на летището преди години - тези пък са внушителни по размери също, въпреки че от доста далече ги гледах и снимах - уникални. Иска ми се Стратотанкерите, които зареждат, да ги зърна, но засега не съм имал такава възможност, и надали ще кацнат в София на летището.
Ето една снимка , за референция колко са огромни:
Boeing KC-135R Stratotanker
Който се кефи на авиация, ще оцени.