Украйна - Русия какво ви е мнението

Ае вие най-важното пропуснахте. Посолството на Украйна с официална нота, да се сменят имената на улиците в София:
Драган Цанков (руско посолство) да стане бул. Украйна
Никола Мирчев (руско консулство) да стане Героите на Украйна
И още една торба други, ама те са за замазване на горните две пикливи искания.
Да не стане утре Блинки да получи нота по трима азовци с бради до коленете, предприемача да се казва "украйнски вечери на поезията" или "мариополски труженици", а Римайнда да разжалва Кулис и да скъса нашивките на другия му ник :)
Глупак - ти. Още по-точно лайно.

Това ли е най-важното, улиците? При положение, че свободата на нашите ценности и самоопределение е под въпрос! Кой си ти с твоите улици? Шеф на МИ6 ли си, къв си? Дефе ти пък кво ти стана? (Бе, добре му го каза, да види и той как е като ти е кеф някой да ти влезе с опакото, евала.) Заради угрозата от потъпкването на нашите свободи и ценности, затова ли изригна? Не тупана, приятел, а зловещия Путлер иска да ни пороби в ценностната система на упадъчната си, назадничева страна!

Какво ми се дърлите? Седите и си клатите мадурите пред клавиатурите, а свободите ни се топят с всеки ватнически пробив в украинските предели. Утре като решите да го земете отзаде или да си смените пола, кой ще ви защити? КОЙ?
"трябва да помним ценностите и трудно извоюваните свободи, които ни отличават от Путин, не повече от правата на ЛГБТ+"
И храбрите укри смело помниха и заявиха в лицето на Пулер своите и на целия нормален свят ценности и свободи, които са покълнали в Украйна!

Цялата укро армия е в жесток травматичен стрес, отблъсква атаки и не може спокойно да извъшва нормалните си задължения, но пази. С последни сили държат някакъв морал и мъжко достойнство.

Не искам да чувам за тъпите улици, пред подвига на опълченците!
Ден след Деня на видимостта на транссексуалните ( TDoV) на 31 март.

Последно редактирано:
@етерИум беше спрял да пише поради деморализация. По-късно ще добавя, защо не трябва да ми се сърди, нито нанди.

@етерИум беше спрял да пише поради деморализация. По-късно ще добавя, защо не трябва да ми се сърди, нито нанди.
ДА! Защото не пазите
ценностите и трудно извоюваните свободи, които ни отличават от Путин, не повече от правата на ЛГБТ+

Руснаците се насраха да бомбандират складове за гориво, пристанища, летища, заводи и какво ли не ама видиш ли лошите украинци са дестръкшъни батко... да се смее ли човек, да плаче ли.

С тези хора, които не разсъждават със собствените си глави няма как да спориш. Темата от тях започва с прословутото учение на 100 к руска армия. После лъжичка по лъжичка каквото им спуснат като опорни точки. Амеба да е, ще разбере какво се случва, но както и в политиката скачаха за проамериканската партия ПП пак ще има "ама ние сгрешихме". Щото и там беше един пиар, който не го схванаха. Нямат собствено мнение, а се водят от птопагандата.

ДА! Защото не пазите
Пазих го в тайна досега, за да не те някак си и аз деморализирам. Да не мислиш, че ми беше лесно...

С тези хора, които не разсъждават със собствените си глави няма как да спориш. Темата от тях започва с прословутото учение на 100 к руска армия. После лъжичка по лъжичка каквото им спуснат като опорни точки. Амеба да е, ще разбере какво се случва, но както и в политиката скачаха за проамериканската партия ПП пак ще има "ама ние сгрешихме". Щото и там беше един пиар, който не го схванаха. Нямат собствено мнение, а се водят от птопагандата.
една дума: анонимус

Anonimous имат трезво и безпристрастно мнение. Проруските откачалки няма как да го оценят.
Вярваш ли в това?

Anonimous имат трезво и безпристрастно мнение.
Е?! Тва направо за
хора, които не разсъждават със собствените си глави
В най-най-добрия вариант са цру/нса под бранда на отдавна хванатите оригинали. Но тва е розова идея, всъщност отначало са били такива. Всичките им "захапки" на сериозни организации, са едни хипер преувеличени медийно одрасквания. Това ми е мнението. На щатите (и мн. други) никога не скочиха, при никоя от ужасиите им, но сега - дай, в пълно единодушие с точно тия отровни медийки, на които две години им гледахме ла*ната.
Е не се прави така, ако си честен. Това са ченгенца отвсекъде, пълен псиоп, при това лесно разпознаваем.

(Иначе мерси за адреса на "Шибанистан беше на живо" де. И аз не съм прорус, да знаеш.)

Пазих го в тайна досега, за да не те някак си и аз деморализирам. Да не мислиш, че ми беше лесно...
А така, но Тупана е дебелокожо животно - още иска. Говори му и по други теми, разбий го тоя! (Ти единствен спази Заветът ми да го изгърбите! Искам го на земята, лазещ и молещ прошка! Таа сган...)
Други...Ноке малко ме дразни, може и на него да му вкараш един задвратник.. Аа - римайнда и графита и тях.
(Като се сетя още, щи дам пълен списък.)

Anonimous имат трезво и безпристрастно мнение.
Тоест ти вярваш, че това са некви пичове и мацки наричат се Анонимните и си правят каквото си искат и никой не може да ги пипне или накаже за действията им? И правят това ей така защото вярват в свободата и равенството ?

Noke-то може да ти каже как да си направиш дублиран профил и да пишеш от негово име. ;)

Миналата година си имахме такъв ивент - с моя и на блинки профилите. Беше забавно... :)
Третата ти сестра много забавна се оказа ама ти го направи на голям въпрос че се била логнала с акаунта ти...

Твоя (още) по-разхайтена версия - кой нямаше да я оцени?

По-късно ще добавя, защо не трябва да ми се сърди, нито нанди.
Дефи, аз по принцип не мога да се сърдя, а за децата си имам политика - или прощаваш снизходително, или шамариш. На дете не можеш да се сърдиш. :)

Тоест ти вярваш, че това са некви пичове и мацки наричат се Анонимните и си правят каквото си искат и никой не може да ги пипне или накаже за действията им? И правят това ей така защото вярват в свободата и равенството ?

Вярвам, че до преди нападението на Путин същото за тях пишеха проамериканците. И за пореден път казвам, че просто сме на едно мнение с анонимните. Но сте се хванали като удавници за сламка с тях, защото не знаете учение ли е, война ли е, специална операция ле е. Утре Путин може да ви напише, че по погрешка е нападнал Украйна и пак ще разпространявате някакви нелепи доводи.

А така, но Тупана е дебелокожо животно - още иска. Говори му и по други теми, разбий го тоя! (Ти единствен спази Заветът ми да го изгърбите! Искам го на земята, лазещ и молещ прошка! Таа сган...)
Други...Ноке малко ме дразни, може и на него да му вкараш един задвратник.. Аа - римайнда и графита и тях.
(Като се сетя още, щи дам пълен списък.)

Мачкаййй гришооо ахахаха

Дефа е нестабилен, но пък за сметка на това - предвидим :) Той е като кривата на Кондратиев - якоо се лУшка, ТУ нагоре - ТУТуТУуУ надолееее :D Има сидром на хроничния депресивен климактериум. Ни дай на божето, да го фанеш в най-долна точка и ела да видиш бури и порои точно като този днес.. ТИ ДА НЕ МИСЛИШ, че неска случайно ни тресе у софето БРЕ, че ше бишнаха тополи и керемиди?? ХАРП?? Охоо в грешка си братиньо - ДЕФ най ми било.. ;)

Ако имах специализирано заведение, бих му дал найсе К, само да му отлея восъчна фогура и да я турна важно във Флоаето :)

Горе