bgtupanfighter
Well-Known Member
Имаш цялата форумна подкрепа! Смело и гордо напред гришоооо мачкаййй
Трябва ми само подкрепата на някои хора, които имат остатъчна съвест, независимо от всичко. Докато не я получа ще върлуват енергийните вампири. Сериозен съм.Имаш цялата форумна подкрепа!
За кое, че всичко около нас е фалшиво ли, за това, че те гледат в очите и те манипулират?Искам доказателства.
Еми не всичко е фалшиво.За кое, че всичко около нас е фалшиво ли, за това, че те гледат в очите и те манипулират?
Да всеки си има гледна точка и глава на раменете, аз не искам да влизам в спорове, просто показвам своята гледна точка и мисля, че някой хора просто не мислят с главите си, а са зарибени от пропагандата.
Мисля, че няма две мнения по въпроса:
Искате ли война?
Разсъждавайки логично:
Как ви се струва изказване от рода на: "Има ли смисъл от свят в който няма Русия", това не е ли или чиста форма на национализъм?
Ами елиминирането по един или друг начин на всеки опозиционер, който се е сдобил с по-голямо влияние сред масите, те всички американски агенти ли са, "нацики"?
Слагане на клеймо без доказателства, да решават съдбата ти просто ето така...не е ли диктатура?
Каква подкрепа очакваш. В конкретния случай ти си Zеленски. Тупана оная вечер нагъна етера, че те бил подигравал (което не беше така- шегувахме се заедно, но без лоша умисъл), а ти сега му рипаш по главата без никаква причина. Нили знаеш какво става с малките, които се закачат с големите? Ядат бой и реват за помощ.Не съм очаквал подкрепа от Манди. Донякъде съм очаквал подкрепа от Етера.
Но сега тоя дето му викате интегрална схема на бг чалгата се възроди от пепелта и той ли ще ни пребори?
Този ли? Наистина?
Само в болната ти глава е национализъм, да ме прощаваш. В главите на нормалните хора Русия е баланс - жизненонеобходим баланс. Я си представи свят, в който сащ си правят каквото си искат с държави, икономики, хора и няма кой да ги спре.Как ви се струва изказване от рода на: "Има ли смисъл от свят в който няма Русия",
Шегички викаш? Няма шеги в случая. Шегата остава настрани. И веднъж ти казах, че те използват. Но не ми обърна внимание. Ще ви изядат с парцалите в момента в който се махна.Каква подкрепа очакваш. В конкретния случай ти си Zеленски. Тупана оная вечер нагъна етера, че те бил подигравал (което не беше така- шегувахме се заедно, но без лоша умисъл), а ти сега му рипаш по главата без никаква причина. Нили знаеш какво става с малките, които се закачат с големите? Ядат бой и реват за помощ.
Сериозен съм.
Млъкни за малко, ако обичаш. Много вдигна фоновия шум. Ако може си трай за момент. Ако не може - не може.ахахахаха къртиш миФки вервай ми
Знам бе, ти си пич, скоко бе!
Ама каква подкрепа чакаш, нещо шано-мано по пейпал или понеже не си се научил да скачаш трупешката
СКАЧАЙ БЕ МОМЪК СКАЧАЙ ИГРАЙ
Искаш ли още един поздрав, за помиряване??
Е стила ти натаманих Длъжник си ми
Знаех сиМлъкни за малко, ако обичаш. Много вдигна фоновия шум. Ако може си трай за момент. Ако не може - не може.
Свърши тая с добрия дефи, поне засега. Взел съм страна. Кой както иска да го тълкува.
С музика ли ще ми излизаш насреща?EEE па АКО ЩЕШ !!! !!!!!
Тогава само ние с нандито ще си праиме
А ти ще гледаш отстрани и ще се срамуваш заради постъпките си
Ами елиминирането по един или друг начин на всеки опозиционер, който се е сдобил с по-голямо влияние сред масите, те всички американски агенти ли са, "нацики"?
Как ви се струва изказване от рода на: "Има ли смисъл от свят в който няма Русия", това не е ли или чиста форма на национализъм?
Не знаех, че си фен на боя с паткиС музика ли ще ми излизаш насреща?
Кой ти го наби в главата че съм щял да изнасям гнусотии за @етерИумАбе дефе.. Ти неска нЛи ОБЕЩА да изкараш някви мръсни гнусотии за Етера??! Цял ден виснем у форума, от сутринта, и чакам, ама ти нищо не ни пусна фандък, освен, че бил спрял да пише, щото просто така му се било искало
САМО НИ БЛЪФИРАШ ЛИ ???