Украйна - Русия какво ви е мнението

Чакаш ма да ти разаснявам собствените ти думи ли? Трагедия...
Да. Трети път ли трябва да ти задавам един и същ въпрос? Струва ми се че избягваш отговора.

Кухи обвинения.

Последно редактирано:
Да. Трети път ли трябва да ти задавам един и същ въпрос?

Кухи обвинения.
Ем чакай си, дал съм ти книжка, прочети я докато чакаш, след време ще почнеш сам да отговаряш на кухите си въпроси. Евентуално.

Ем чакай си, дал съм ти книжка, прочети я докато чакаш, след време ще почнеш сам да отговаряш на кухите си въпроси. Евентуално.
Хахахах

Значи крумов, Славчев и лошия когато кажат нещо грешно и вместо да си признаят, просто спират да отговарят. Докато ти правиш кухи обвинения и не си признаваш когато те изобличат. Доста долна постъпка.
Отбор путинофили май няма никакви скруполи

Интересно ми е дали Херсон ще падне преди началото на зимата? Какво мислите?
Че ремайнда не го ли превзе преди два месеца?

Ето как се прави:
Имаш предвид, че пво-то е свалило всичко ли? :D

А руските страхливци атакуват само цивилни, защото военни не могат да убият ...
А бе май могат и го правят ежедневно ...

Последно редактирано:
В кое съм изобличен?
В кухите обвинения.

Опитваш се да избягаш от основния въпрос, като протакваш и шикалкавиш. Много мъжка постъпка, браво.
Както и да е, поне вече знам да не се занимавам с тебе.

В кухите обвинения.

Опитваш се да избягаш от основния въпрос, като протакваш и шикалкавиш. Много мъжка постъпка, браво.
Както и да е, поне вече знам да не се занимавам с тебе.

То всички рязбраха какво си казал, само ти не можеш да си разбереш думите.

Пускам сълза, за твоето решение.

Имаш предвид, че пво-то е свалило всичко ли? :D
Чак пък всичко ... да ти показвам ли клипчета или си ги видял вече?

пс: От тази сутрин има нови експлозии - не е потвърдено дали са взривяващите се кораби или нови атаки. Темата е все още в развитие.

То всички рязбраха какво си казал, само ти не можеш да си разбереш думите.
Бягане по тъча. Мъжка постъпка, браво.

Обратната психология не ти се отдава, нещо като разбиранията ти за що е то конспирация, ползваш ги, ма не на място. За времето, което изгуби да ми натрапваш некви твои фантазии, щеше да си преполовил книжлето дето ти дадох.

Обратната психология не ти се отдава, нещо като разбиранията ти за що е то конспирация, ползваш ги, ма не на място. За времето, което изгуби да ми натрапваш некви твои фантазии, щеше да си преполовил книжлето дето ти дадох.
За времето, което избягваш въпроса, като някаква мишка, щеше да излезеш и да си защитиш мнението.

Да, добре. Въпроса е какво общо имам аз?
ТИ СИ ТОЗИ, който имаше идеята да се провери, защото ТИ СИ ТОЗИ, който има съмнение за защитаване на западни интереси.

Може да го изпратиш на factcheck.bg и да видиш дали ще ти обърнат внимание, ако не - да ги порицаеш, че защитават само западни интереси.
Тва, че искаш аз да изпратя и аз да порицавам, не означава, че ти нямаш нищо общо.. по-скоро означава липса на тестостерон.

Какво изобщо смяташ че твърдя в моето изказване?
Аз смятам, въпроса е ти дали смяташ?

Буквално пиша: изпрати го на тях, за да ги видим колко са независими. Изпращаш го и виждаме, че не са. Какво се опитваш след това да изкараш мен “крив” за нещо? Това се опитвам да разбера, защото в думите ти няма никаква логика?
Къде точно те изкравам крив, остава плод на твоите фантазии.

Какво признание очакваш? За какво?
Дали ще имаш честта да си признаеш сега за "гледането на интереси" :D
Нали това ти беше идеята, като почем нещо трее го довъшим.

Изпращаш го и виждаме, че не са.
Ако беше написал само това, нямаше да имаш толко кухи главоболия.

До ся не ми се беше случвало да разяснявам на някой... какво иска да ми каже...

Бежи ся да четеш.

ТИ СИ ТОЗИ, който имаше идеята да се провери, защото ТИ СИ ТОЗИ, който има съмнение за защитаване на западни интереси.
ох, леле. Не съм и предполагам, че си толкова елементарен ...

Аз да си признавам нещо, че някакъв сайт (с който нямам нищо общо) имал чужди интереси, защото съм го бил предложил :D?! Все си мислех че нандито е дъното на този чат, но изненадите идват всеки ден. Толкова малоумно обвинение не бях получавал до сега. Както и да е.

Тва, че искаш аз да изпратя и аз да порицавам, не означава, че ти нямаш нищо общо.. по-скоро означава липса на тестостерон.

Аз смятам, въпроса е ти дали смяташ?

Къде точно те изкравам крив, остава плод на твоите фантазии.

Нали това ти беше идеята, като почем нещо трее го довъшим.

Ако беше написал само това, нямаше да имаш толко кухи главоболия.

До ся не ми се беше случвало да разяснявам на някой... какво иска да ми каже...

Бежи ся да четеш.
Що се мъчиш да спориш с отявлени атлантико-ботове. Тоя спами само в тая тема, няма ни 1 сделка и сигурно е на хранилка към някоя "неправителствена организация"...

ох, леле. Не съм и предполагам, че си толкова елементарен ...

Аз да си признавам нещо, че някакъв сайт (с който нямам нищо общо) имал чужди интереси, защото съм го бил предложил :D?! Все си мислех че нандито е дъното на този чат, но изненадите идват всеки ден. Толкова малоумно обвинение не бях получавал до сега. Както и да е.
7jca3.jpg

Що се мъчиш да спориш с отявлени атлантико-ботове. Тоя спами само в тая тема, няма ни 1 сделка и сигурно е на хранилка към някоя "неправителствена организация"...
Искам да видя до къде ще стигне.. до момента от цялото му опитване да каже нещо.. стана ясно, че не знае значението и на "обвинение", ма го ползва смело.

Чак пък всичко ... да ти показвам ли клипчета или си ги видял вече?

пс: От тази сутрин има нови експлозии - не е потвърдено дали са взривяващите се кораби или нови атаки. Темата е все още в развитие.
Кои клипчета? От автосалона или от Буча? :D
Даже рибарските лодки са пуснали.

Горе