fast_and_the_curious
Well-Known Member
Да. Трети път ли трябва да ти задавам един и същ въпрос? Струва ми се че избягваш отговора.Чакаш ма да ти разаснявам собствените ти думи ли? Трагедия...
Кухи обвинения.
Последно редактирано:
Да. Трети път ли трябва да ти задавам един и същ въпрос? Струва ми се че избягваш отговора.Чакаш ма да ти разаснявам собствените ти думи ли? Трагедия...
Ем чакай си, дал съм ти книжка, прочети я докато чакаш, след време ще почнеш сам да отговаряш на кухите си въпроси. Евентуално.Да. Трети път ли трябва да ти задавам един и същ въпрос?
Кухи обвинения.
ХахахахЕм чакай си, дал съм ти книжка, прочети я докато чакаш, след време ще почнеш сам да отговаряш на кухите си въпроси. Евентуално.
Че ремайнда не го ли превзе преди два месеца?Интересно ми е дали Херсон ще падне преди началото на зимата? Какво мислите?
Имаш предвид, че пво-то е свалило всичко ли?Ето как се прави:
А бе май могат и го правят ежедневно ...А руските страхливци атакуват само цивилни, защото военни не могат да убият ...
В кухите обвинения.В кое съм изобличен?
В кухите обвинения.
Опитваш се да избягаш от основния въпрос, като протакваш и шикалкавиш. Много мъжка постъпка, браво.
Както и да е, поне вече знам да не се занимавам с тебе.
Чак пък всичко ... да ти показвам ли клипчета или си ги видял вече?Имаш предвид, че пво-то е свалило всичко ли?
Бягане по тъча. Мъжка постъпка, браво.То всички рязбраха какво си казал, само ти не можеш да си разбереш думите.
За времето, което избягваш въпроса, като някаква мишка, щеше да излезеш и да си защитиш мнението.Обратната психология не ти се отдава, нещо като разбиранията ти за що е то конспирация, ползваш ги, ма не на място. За времето, което изгуби да ми натрапваш некви твои фантазии, щеше да си преполовил книжлето дето ти дадох.
ТИ СИ ТОЗИ, който имаше идеята да се провери, защото ТИ СИ ТОЗИ, който има съмнение за защитаване на западни интереси.Да, добре. Въпроса е какво общо имам аз?
Тва, че искаш аз да изпратя и аз да порицавам, не означава, че ти нямаш нищо общо.. по-скоро означава липса на тестостерон.Може да го изпратиш на factcheck.bg и да видиш дали ще ти обърнат внимание, ако не - да ги порицаеш, че защитават само западни интереси.
Аз смятам, въпроса е ти дали смяташ?Какво изобщо смяташ че твърдя в моето изказване?
Къде точно те изкравам крив, остава плод на твоите фантазии.Буквално пиша: изпрати го на тях, за да ги видим колко са независими. Изпращаш го и виждаме, че не са. Какво се опитваш след това да изкараш мен “крив” за нещо? Това се опитвам да разбера, защото в думите ти няма никаква логика?
Какво признание очакваш? За какво?
Нали това ти беше идеята, като почем нещо трее го довъшим.Дали ще имаш честта да си признаеш сега за "гледането на интереси"
Ако беше написал само това, нямаше да имаш толко кухи главоболия.Изпращаш го и виждаме, че не са.
ох, леле. Не съм и предполагам, че си толкова елементарен ...ТИ СИ ТОЗИ, който имаше идеята да се провери, защото ТИ СИ ТОЗИ, който има съмнение за защитаване на западни интереси.
Що се мъчиш да спориш с отявлени атлантико-ботове. Тоя спами само в тая тема, няма ни 1 сделка и сигурно е на хранилка към някоя "неправителствена организация"...ТИ СИ ТОЗИ, който имаше идеята да се провери, защото ТИ СИ ТОЗИ, който има съмнение за защитаване на западни интереси.
Тва, че искаш аз да изпратя и аз да порицавам, не означава, че ти нямаш нищо общо.. по-скоро означава липса на тестостерон.
Аз смятам, въпроса е ти дали смяташ?
Къде точно те изкравам крив, остава плод на твоите фантазии.
Нали това ти беше идеята, като почем нещо трее го довъшим.
Ако беше написал само това, нямаше да имаш толко кухи главоболия.
До ся не ми се беше случвало да разяснявам на някой... какво иска да ми каже...
Бежи ся да четеш.
ох, леле. Не съм и предполагам, че си толкова елементарен ...
Аз да си признавам нещо, че някакъв сайт (с който нямам нищо общо) имал чужди интереси, защото съм го бил предложил ?! Все си мислех че нандито е дъното на този чат, но изненадите идват всеки ден. Толкова малоумно обвинение не бях получавал до сега. Както и да е.
Искам да видя до къде ще стигне.. до момента от цялото му опитване да каже нещо.. стана ясно, че не знае значението и на "обвинение", ма го ползва смело.Що се мъчиш да спориш с отявлени атлантико-ботове. Тоя спами само в тая тема, няма ни 1 сделка и сигурно е на хранилка към някоя "неправителствена организация"...
Кои клипчета? От автосалона или от Буча?Чак пък всичко ... да ти показвам ли клипчета или си ги видял вече?
пс: От тази сутрин има нови експлозии - не е потвърдено дали са взривяващите се кораби или нови атаки. Темата е все още в развитие.