Украйна - Русия какво ви е мнението

Определено искат да уморят колкот се може повече хора в разгара за зимата. Но ще има революции. Някои хора може и да умрат, но ще има живи, които да отмъстят за тях. Особено когато опре само до твоя кокал, и когато твоя собствен кокал не е нещо на което държиш толкова много, защото това са преходни неща и макар че всеки един човек е важен, дори да умре ще има поне двама, които да застанат на неговото място.

Опитвам се да запазя самообладание. Като цяло съм прагматик и реалист в по-голяма степен и общо-взето възгледите ми клоняха към това, че силата ще смачка. Обаче отвъд физическата сила има много други сили. Не съм крил, че съм бесен на системата открай време. Може и да няма истинска справедливост, но цената за отнетите животи и съдби от едни ще бъдат платени от други.

Опитвам се да запазя самообладание. Като цяло съм прагматик и реалист в по-голяма степен и общо-взето възгледите ми клоняха към това, че силата ще смачка. Обаче отвъд физическата сила има много други сили. Не съм крил, че съм бесен на системата открай време. Може и да няма истинска справедливост, но цената за отнетите животи и съдби от едни ще бъдат платени от други.
Яко дълбаете дъното с нандито.

Не не, не са правили. Но идеята им е когато има спорна тема да проверят фактите. В случая ако им изпратиш своя и откажат да го публикуват - тогава по скоро гледат само “западни” интереси и търсят факти само насочени срещу Русия статии.

fakti-haha.png

Дали ще имаш честта да си признаеш сега за "гледането на интереси" :D

Някой иска да ме съсипе, но накрая ще се съсипем взаимно.
Четвъртък в малкия петък. Колегите тук са се почнали от рано

уат? Я прочети какво съм написал, защото явно нещо не си разбрал.
Без паника, сега ше изкочат брото с локумите и тежката артилерия - мужика с химарсите да замажат издънката.

Иначе факчекненето на факчекърите се разгърна до... линк.. на същатата статия. Е на тва му се вика топ чекнене.

Без паника, сега ше изкочат брото с локумите и тежката артилерия - мужика с химарсите да замажат издънката.

Иначе факчекненето на факчекърите се разгърна до... линк.. на същатата статия. Е на тва му се вика топ чекнене.
Идва време, в което ще трябва да се избира страна.

Много разговорлив взе да става Путин... кога "денацифицира и демилитаризира" че вече иска преговори? Зеленски и правителството бяха нацисти и какви ли не, сега иска да преговаря с тях. Ама то сигурно, щото е хуманист и иска да спре войната, истински претендент за нобелова награда за мир.

“Не става въпрос за нас, ние сме готови за преговори. Но лидерите в Киев решиха да не продължават преговорите с Русия”, каза Путин пред дискусионния клуб “Валдай”. “Много е лесно да се реши този проблем, ако Вашингтон даде сигнал на Киев да промени позицията си и да реши проблема по мирен път”, добави той.

Друго интересно изказване беше "Само Русия може да гарантира суверенитета и териториалната цялост на Украйна".... каза Путин, след като анексира 15% от територията й.

Последно редактирано:
Да, добре. Въпроса е какво общо имам аз?

Какво изобщо смяташ че твърдя в моето изказване?

Буквално пиша: изпрати го на тях, за да ги видим колко са независими. Изпращаш го и виждаме, че не са. Какво се опитваш след това да изкараш мен “крив” за нещо? Това се опитвам да разбера, защото в думите ти няма никаква логика?

Какво признание очакваш? За какво?
Пак ти казвам - не си разбрал какво съм написал.

Много разговорлив взе да става Путин... кога "денацифицира и демилитаризира" че вече иска преговори? Зеленски и правителството бяха нацисти и какви ли не, сега иска да преговаря с тях. Ама то сигурно, щото е хуманист и иска да спре войната, истински претендент за нобелова награда за мир.

“Не става въпрос за нас, ние сме готови за преговори. Но лидерите в Киев решиха да не продължават преговорите с Русия”, каза Путин пред дискусионния клуб “Валдай”. “Много е лесно да се реши този проблем, ако Вашингтон даде сигнал на Киев да промени позицията си и да реши проблема по мирен път”, добави той.

Друго интересно изказване беше "Само Русия може да гарантира суверенитета и териториалната цялост на Украйна".... каза Путин, след като анексира 15% от територията й.
Онзи ден гледах интересно клипче точно по темата:

Накратко: В момента Украйна са в силна позиция и няма да търсят мир. Когато (ако) силите се изравнят, тогава ще седнат на масата за преговори. Но в момента Русия правят страшно отчаяни ходове - мобилизация на хора без боен опит и обстрел на цивилна инфраструктура - това е показване на слабост, защото нямат други ходове.

Последно редактирано:

Е, не искат преговори, а ся ще има “ама той виж как бомбардира Украйна”, “горките украйнци”. Има начин как да се спре войната и да не страдат повече и то е да приеме мира, ама нееее.

Са разбрах схемата.
Всичко е за да бъде Европа зелена. :)
Спира се индустрията, който може изнася към Азия и в Европа ще си дишаме чист въздух.

BASF to downsize ‘permanently’ in Europe
Ето това е. Аз им казах къде да четат, но повечето си знаят техните …
БТВ тоя път се справят добре. Естествено бавни, но пък поне тоя път са се постарали

Запада: Путин, Путин, Путин
Путин: Запада, Запада, Запада

Не ми се гледа цялото това нещо, но се обазалагам, че Путин никъде не споменава конкретни имена, вместо това винаги обобщава с думата "west". Толкова е очевидно, че за пореден път се води кампания за поляризиране и плашене на хората по света.

Запада: Путин, Путин, Путин
Путин: Запада, Запада, Запада

Не ми се гледа цялото това нещо, но се обазалагам, че Путин никъде не споменава конкретни имена, вместо това винаги обобщава с думата "west". Толкова е очевидно, че за пореден път се води кампания за поляризиране и плашене на хората по света.
Нали не внушаваш, че поляризацията идва от Путин? Нека ти припомня, че той навремето попита Буш младши ''какво ще стане ако Русия влезе в НАТО?" - организация, която трябваше да спре да съществува след разпада на СССр, а вместо това тя продължи да се конфронира с РФ и сега стигнахме до настоящата тема. Като цяло не ми се коментира тоя въпрос с теб, щото си обективен и безпристрастен точно колкото левеража.

Аз също не съм безпристранстна и не твърдя подобно нещо. ;)

Нали не внушаваш, че поляризацията идва от Путин?
Не само внушавам, а за пореден път директно казвам, че има 2 варианта:

Вариант 1) Путин е във връзки с американските му колеги (избрани политици и неизбрани инфлуенсъри като дядо Клаус), и пред очите на останалите просто си разиграват партия военен шах, симулирайки колко се мразят. Най-вероятно идеята за тази идиотия отново е дошла от Америка, а Путин просто се е съгласил да е съучастник. Скуката по високите етажи води до такива неща.

Вариант 2) Путин не е във връзки с американските му колеги, но е толкова безумно тъп, че без да се усеща играе по свирката на американските му колеги.

Като цяло не ми се коментира тоя въпрос с теб, щото си обективен и безпристрастен точно колкото левеража.
За мен няма по-обективно от това хората да живеят в мир и да няма войни. Както съм казвал и преди, войните винаги и всеки път се водят заради една шепа пълни психопати, жадни само за пари и власт. Войните се водят от хиляди млади момчета (най-глупавите сред народа), които ако не бяха тези психопати по високите етажи, щяха просто да си гледат жените и децата. И точно тези войници са първите директни жертви във всяка война. Другите жертви разбира се са цивилните.

Така че пак казвам - войната НЕ Е между Запада и Путин, Украйна и Русия, Америка и Русия, или както там го виждаш. Войната е между политиците по високите етажи (в това число Биден, Путин, Зеленски, ако щеш и наш Кирчо) и обикновените хора по света, които се използват като оръжия във войната.

По-обективен и безпристрастен от това не мога да бъда.

Вариант 1) Путин е във връзки с американските му колеги (избрани политици и неизбрани инфлуенсъри като дядо Клаус), и пред очите на останалите просто си разиграват партия военен шах, симулирайки колко се мразят. Най-вероятно идеята за тази идиотия отново е дошла от Америка, а Путин просто се е съгласил да е съучастник. Скуката по високите етажи води до такива неща.

Вариант 2) Путин не е във връзки с американските му колеги, но е толкова безумно тъп, че без да се усеща играе по свирката на американските му колеги.

За мен няма по-обективно от това хората да живеят в мир и да няма войни. Както съм казвал и преди, войните винаги и всеки път се водят заради една шепа пълни психопати, жадни само за пари и власт. Войните се водят от хиляди млади момчета (най-глупавите сред народа), които ако не бяха тези психопати по високите етажи, щяха просто да си гледат жените и децата. И точно тези войници са първите директни жертви във всяка война. Другите жертви разбира се са цивилните.

Така че пак казвам - войната НЕ Е между Запада и Путин, Украйна и Русия, Америка и Русия, или както там го виждаш. Войната е между политиците по високите етажи (в това число Биден, Путин, Зеленски, ако щеш и наш Кирчо) и обикновените хора по света, които се използват като оръжия във войната.

По-обективен и безпристрастен от това не мога да бъда.
Добре. :)

Вариант 3) Путин е много наясно със ситуацията и знае, че ще спечели. Затова не му пука от запада и прави това, което е изгодно за него.

Не казвам, че е така, но не са само тези 2 варианта. Нямам представа каква е истината и не мисля, че въобще някой тук знае. Всичко е предположения.

Вариант 3) Путин е много наясно със ситуацията и знае, че ще спечели. Затова не му пука от запада и прави това, което е изгодно за него.
Щом го прави, със сигурност е изгодно за него (персонално), иначе няма да го прави. Проблема е, че не е изгодно за хилядите убити жертви, били те руснаци, украинци или каквито ще да са там. И понеже жертвите явно наистина са хиляди, това прави Путин просто поредния диктатор, притежаващ твърде много власт, и използващ обикновените хора като оръжия и жертви, за да прави неща, които са изгодни за него персонално.

Абсолютно същия диктатор разбира се е и Байдън, макар че той очевидно е полужива кукла на конци. По-правилно е да се каже, че там са диктаторска групичка с Байдън като фронтмен.

Горе