partytime
Well-Known Member
Пълен булшит си ти. Всеки знае кой стои зад тази медия .
Избери си сайт, не знаеш ли Гугъл кла се използва?
Пълен булшит си ти. Всеки знае кой стои зад тази медия .
Според мен чакат Февруари, може би тогава ще напънат здраво от няколко посоки. Но мисля че е по-вероятно Украйна да клекнат и да има мирни преговори.
кАжи честно, че си чак толкова тъп. Така може да се изсекне само тъпанар, който не е чувал за Чърчил през жалкия си безсмислен живот. Не, че не е бил боклук по отношение на България конкретно, но пионка, която унищожава страната си никога не е бил.Зеленски има страхотни речи. Това е Чърчил на нашето време.
Украйна вече победиха, въпрос на време е да изгонят гнусната паплач от своите земи.
BTV Online ли бе пич? И ти си седнал да определяш коя новина и източник са фалшифи.....
10:1 kill-death ratio (10 убити украински войника на всеки руски) в сухопътна война = топ постижение с не чак толкоз много исторически аналози. Вероятно Ливингстън е отчел подобен score докато е пуцал местните по поречието на Конго.То според теб май и за три дена щеше руската армия да е в Киев. Да имаш позиция, която отстояваш е едно, да бълваш глупости само защото пасва на позицията ти е съвсем друго. Февруари като напънат най-много по голяма нужда да стигнат. Поне на този етап така изглежда. Не казвам, че Русия в никакъв случай не може да победи, като има много фактори, които ще определят края, но ви се чудя още как този мит за великата армия на Путин ви е в главите. Трагични са, но е факт, че имат много повече артилерия и ракети с далечен обсег.
Изглежда си изпуснал как Дуда се подриска от страх при мисълта да влезе във война с Русия, кога го пранкнаха наскоро.Прочетете последните 10-15 поста тук да ви се изясни картинката. Този терорист разбира се е за победа на Русия, но поне е обективен понякога. Това, че има голям шанс Полша да се намеси, ако нападнат през Беларус не го казва само Стрелков...
Източник?10:1 kill-death ratio (10 убити украински войника на всеки руски)
Урсула.Източник?
пс: последните 3 пъти нито биаро, нито крумов, нито партито предоставиха такива. Да видим тук как ще е …
Не съм и очаквал нещо повечеУрсула.
Не съм и очаквал нещо повече
Всички западни източници са лъжци и измамници, които бълват западна пропаганда, освен в случаите когато говорят нещо, което искаме да чуем.
Еми ако лъже, начи са поне 1 милион... ти вече ше кажеш кое от двете е.Всички западни източници са лъжци и измамници, които бълват западна пропаганда, освен в случаите когато говорят нещо, което искаме да чуем.
Чакаме БТВ новините да потвърдят иначе не вдявате.Източник?
пс: последните 3 пъти нито биаро, нито крумов, нито партито предоставиха такива. Да видим тук как ще е …
Чакаме поне веднъж да предоставиш аргументи, за да защитиш думите си. 800 страници никой не го е видял до сега …Чакаме БТВ новините да потвърдят иначе не вдявате.
Искам да кажеш пак нещо за ЧСИ Грозева. Чакам.Еми ако лъже, начи са поне 1 милион... ти вече ше кажеш кое от двете е.
Кофти, че разчитат на такивакато теб. Доносници.