Става по-рано - към 6, а понякога в 5Става в 7
Излиза от форума късно вечерта.
По колко секунди ги мислиш тея уникални по своята безсмисленост изречения?Ама на нея живота и от има няма няколко месеца, дори от вакс темата насам, се върти около това да флуди с глупости форума. Не знам как не го виждат симпатизантите и, но и ако се вгледам и техните постове, те също имат тази цел в живота си. Някак си не се чувстват завършени, ако не седнат да драскат глупости цял ден тук. И с това се изчерпва "полезното" им присъствие тук. Може да съм досаден мрънкач, и там някакво хомо според определени амеби, но това, което пиша много ясно се доказва тук. Това реално е диагноза и аз не съм толкова квалифициран, за да успея да се боря с нея.
И развитието на този форум, полезността, която е допринесла за стотици хора в бг уеб пространството и постоянно развиващото се съдържание ми дава правото да им го кажа в очите. Защото те не взимат никаква положителна част от всичко изброено в предното ми изречение. Дори напротив. Засират, мърсят, обиждат, абе най-грозното, което може да видиш в едно отвързано диво животно. Типична мишкарско поведение да посредствен човек, пишещ и пумийната яма, в която сам се е вкарал заради самата си гнила личност.
Безсмислени за теб и нандито, но това е изцяло в главите ви. Цялата картинка е такава, каквато я описах за жалост.По колко секунди ги мислиш тея уникални по своята безсмисленост изречения?
Или каквото ти изкара аутокоректа на телефона?
Браво, моме, но денят още не е приключил. Очакваме още включвания, даващи смисъл на живота ти. Не е от ваксините, а от идиотите.Става по-рано - към 6, а понякога в 5
Тцъ! Първа се оттеглям обикновено. Присъщо ти е да лъжеш, свикнали сме.
Единия влиза след 2 седмици пауза с истерия и обиди към всички, ама се жалва, че го хранят заслужено. Коментира чуждия личен живот, докато се жалва, че неговият е обект на интерес. Лицемерче, а по неговите критерии и с тежък селски манталитет.
Другият пък флуди темата денонощно, като в по-голямата част от постовете си излива възмущение как пишещите в нея са прости безделници.
Допускам, че е от ваксините или ваксините са плод на тежки умствени дефицити. Трудно е да се определи.
Казвайки това, изобщо не осъзнаваш, че си част от ''картинката'', включвайки се в темата ежедневно. Това, разбира се, не е от ваксини, а от идиоти, сър. И аз така си помислих, ама си викам дай да не ги обиждам повече, че се сърдят, момичетата.Цялата картинка е такава, каквато я описах за жалост.
Те май на твоя живот дават повече смисъл, затова ги очакваш.Очакваме още включвания, даващи смисъл на живота ти.
Намирам по минутка, две, да мина да ви дразня.Казвайки това, изобщо не осъзнаваш, че си част от ''картинката'', включвайки се в темата ежедневно. Това, разбира се, не е от ваксини, а от идиоти, сър. И аз така си помислих, ама си викам дай да не ги обиждам повече, че се сърдят, момичетата.
Те май на твоя живот дават повече смисъл, затова ги очакваш.
Не знаех, че това е проблем тук за хората, да шерват непроверени и неофициални данни.Изтекоха данни на израелското разузнаване за броя на жертвите до 14.01.2023 на Украйна, Русия и Нато (офицери, войници и наемници). Цифрите са брутални, но още не е потвърдена информацията, затова няма да я публикувам.
Abrams екшън..
По-добре пусни още някое клипче от тренировъчен полигон, където не могат да уцелят мишените.
Това е новината, на немски е, групите от Германия, Австрия и Швейцария я споделят от няколко часа.Публикувай я, нали за това е тази тема
И НАТО викаш? И колко офицери умряха от НАТО и генерали? и наемници? "израелско разузнаване" в Украйна - падам от смях.Това е новината, на немски е, групите от Германия, Австрия и Швейцария я споделят от няколко часа.