Torbalan Trolski
Well-Known Member
Призракът на Киев броди в Соледар ... Дай малко мемета.като се чуди какво да измисли.
Призракът на Киев броди в Соледар ... Дай малко мемета.като се чуди какво да измисли.
Тоя влезе в Берьозката да си накупи некви български боклуци... makes sense.
Не се закачай с малкия Хасбула, че не знаеш колко му е акълаПоложението е Федор срещу този на снимката.
Виж файлът 27419
E, то в твоите фантазии съм фен, иначе съм далеч от такива претенции. Просто ти се радвам как си намираш поводи да се пресмиваш на бившата ти любов Раша. То не че сегашната ти много по-напред с матрлЯ.Уж си фен на Раша, а не знаеш какво е Танкониадата...
Дебънкер от класа - само, да не те питат хората за source или факти, че почваме с менталните гимнастики.
Имах предвид, че са 40 пинчера, 9 пудела и 1 койот срещу баба Меца, и съотношението в силите е точно като при Федор и Хасбула.Не се закачай с малкия Хасбула, че не знаеш колко му е акъла
ама другите знаят ли, че са във война или не са разбрали?Имах предвид, че са 40 пинчера, 9 пудела и 1 койот срещу баба Меца, и съотношението в силите е точно като при Федор и Хасбула.
Именно. Защо ни мечи не мога да разбера.Публикувай я, нали за това е тази тема
ама другите знаят ли, че са във война или не са разбрали?
Те на тези зелените фашисти са им плесенясали мозъците. Бербок е млад глобален лидер на Шваб, как пък най-малоумните ги избират, не знам... Тя 2 пъти вместо Ukraine каза Cokaine...От една страна, Германия твърди, че не е част от конфликта в Украйна, но от друга, Бербок каза, че страните в Европа са във война с Русия.
Москва поиска обяснение за изказването на Бербок за "войната срещу Русия"
Москва все повече се обсъжда изявлението на министърката на външните работи на Германия Аналена Бербок за "войната срещу Русия", предаде ДПА.www.bta.bg
От една страна, Германия твърди, че не е част от конфликта в Украйна, но от друга, Бербок каза, че страните в Европа са във война с Русия.
Един път го обявяват публично, друг път отричат. Вече и Москва започва да се чуди ¯\_(ツ)_/¯
Страшен пример, човек. Там дето модерират всичко, което не ги кефи. И не става дума само за темата с войната. Същият шит беше с ваксините. Една тези има и това е.@vanevski в бг-мама ли влизаш? Остави ги тез, ако ти се четат дискусии, без путкофилски пропаганди и бълвоч:
Временна тема за войната в Украйна - Part 3 - Страница 301
Отвярям тема за Геополитика временно в предвид случващото се в Украйна в момента. Колко дълго ще бъде тази тема отворена зависи ИЗКЛЮЧИТЕЛНО от пишещите в нея. Обиди, лични нападки, вулгарен език ще бъдат причина тя да бъде затворена! Предупреждения няма да има. Картони ще бъдат давани при...hardwarebg.com
Последният пост в темата:@vanevski в бг-мама ли влизаш? Остави ги тез, ако ти се четат дискусии, без путкофилски пропаганди и бълвоч:
Временна тема за войната в Украйна - Part 3 - Страница 301
Отвярям тема за Геополитика временно в предвид случващото се в Украйна в момента. Колко дълго ще бъде тази тема отворена зависи ИЗКЛЮЧИТЕЛНО от пишещите в нея. Обиди, лични нападки, вулгарен език ще бъдат причина тя да бъде затворена! Предупреждения няма да има. Картони ще бъдат давани при...hardwarebg.com
Човек, аз по-куха лейка от теб не съм срещал из форумите. Какво общо имат антиваксарите и ваксарите с Украйна? Защо ги приравняваш? В демократичните държави всеки е свободен да прави каквото пожелае с тялото си. Или тия антиваксарите са гадни русофили и трябва да горят в ада? Ако толкова ти пречат мненията на хората хващай някоя планина при някой монах и във мир с природата.Хората пазят хигиена, не е като тука - да им говорят за Бил Гейтс, и че Германия и НАТО се бие с Русия, щото някой бил чул, или че руснаците денацифицират и се борят със славяно птичигрип морещ руснаците и биолаборатории.
пс: за ваксини не чета форуми изобщо, достатъчно съм се информирал, а и видяхме - ако има антиваксъри, те са по-скоро към конспираторите, дето и земята е плоска за тях, като цяло каквото им кажат от меинстрийма - те са на обратното мнение - което ги прави най-големите овце.
В смисъл такъв, че ако си достатъчно тъп, да си антиваксър - много вероятно е да вярваш и на руската пропаганда ( акъла им е дефицит - няма и да се променят - такива са с перманентен бреин демидж - мнението не може да им се промени ) - за тези форум само един от редовните от кови темата не спами и тук - всичко друго леш.
всеки е свободен да прави каквото пожелае с тялото си. Или тия антиваксарите са гадни русофили и трябва да горят в ада?