contra
Well-Known Member
NATO ентусиазъма леко позаглъхва...
Ама както казва един местен "експерт" - "боли от хаймерсите". Тц, тц, тц велика перемога, сринаха болница с външни тоалетни.Тия "косвени жертви" минаха ли ви през днешния информационнен поток?
Щото нема кой знае какво отразяване.
ти къде се изгуби бе ?Един въпрос, който аудиторията, ще разбере трудно.
Минават ли китайците от фаза работническа класа през фаза технологичен двойник и към фаза усвояване...
толкова ли не може да направи 10 минутно видео в което да не пуши?
Криза на средната възраст.толкова ли не може да направи 10 минутно видео в което да не пуши?
Също като Киро брейка е !
Не разбираш различните нюанси на речта, ли? Нещо за хумор, ирония... чувал ли си?
Акцентът беше върху Бил (и още е) Гей, а не върху корупцията в кенефа. Тя си е емблема на страната.
Много съм натъжена от факта, че си тотално неспособен да оцениш свежото ми чувство за хумор. Много! Мъчно ми е за хора, неспособни да оценят добрата шега, ирония и дори сарказъм.Ако не си ти да тълкуваш хумора на проруските сайтове,
Пиша книга:/ )ти къде се изгуби бе ?
Със заглавие: "Как да си тръгнеш, без никой да усети липсата ти".Пиша книга:/ )
Появите ми, ще зачестяват все по-малко.Със заглавие: "Как да си тръгнеш, без никой да усети липсата ти".
Дефи, шегувам се. Радвам се да виждам спорадичните ти появи.
Ще преведеш ли това, като за по простичките потребители на форума?не сте дебънкнали нито една дума
Много добро начинание, браво!Пиша книга:/ )
Че те именно ''простичките'' потребители на форума използват израза. Би трябвало да знаят значението на чуждицата.Ще преведеш ли това, като за по простичките потребители на форума?
Блинки не изповядва такава идеология. Може да си спокоен. И Блинки не ти ли помогна за нещо, абсолютно доброволно? Напълно в правото си да не вярваш на никой, щом си решил.Появите ми, ще зачестяват все по-малко.
Леко ми е тъпо за Блинки, макар че не го познавам. Изглежда свестен. И не знам какво, и дали ми е кроил нещо зад гърба. Не вярвам на никой.
Пушенето е отново на мода, поне сред интелектуалците. Явор Дачков и той се включи при последното си гостуване при оня Мартинчо (малкия). Запалената цигара е атрибут на дълбиката мисъл. Ето, и мойта гори в пепелника докато пиша.толкова ли не може да направи 10 минутно видео в което да не пуши?
Има го и това. Просто хората, които в момента са на средна възраст, са пушачи от малки. Аз започнах да се занимавам професионално с пушене на 16.Криза на средната възраст.
И въпреки това, в Киев, Харков, Лвов и на много други места продължават да пушат ежедневно. Не се научиха, ей..Цигарите са опасни. За справка кораба "Москва".