Украйна - Русия какво ви е мнението

Питай го за ПСВ и Добричката епопея, после мое да го питаш благодарение на кой падаме под 160 годишно византийско робство (след като ни завладяват преди това), ако ти остане време може го питаш и за Вложка България, и там интересни неща требе да излезат.
Ако я подкараме така, ще искаш да го питам и за нападението на руски войник над бабата на Скай.

Кажи колко е бройката, щом имаш мнение, не го усуквай.
Не е толкоз страшно да се изложи човек анонимно и онлайн.

Ако я подкараме така, ще искаш да го питам и за нападението на руски войник над бабата на Скай.

Кажи колко е бройката, щом имаш мнение, не го усуквай.
Не е толкоз страшно да се изложи човек анонимно и онлайн.
Е нали ти ни обучаваше по история, щото образованието било много зле. Както стана ясно, бройката със сигурност е повече от 2, в случая се излагаш ти.

Е нали ти ни обучаваше по история, щото образованието било много зле. Както стана ясно, бройката със сигурност е повече от 2, в случая се излагаш ти.
Е аз обучавам ама ти нещо възразяваш и ми оспорваш авторитетя :D
Кажи си твойта версия за бройката, да не та фана шубето сега?!

2 пъти са: през първата и втората световни.
Волжка България е различна "държава".

Ще пишеш ли нещо по темата или ше разискваме участниците в дискусията и нивото им?

Ако е второто, ще трябва да разровим надълбоко и назад във времето - още от проблемите в детството...
Което значи че неизменно ще опрем до МАЙКИТЕ, а нали вече уточнихме, че искаме да избегнем тоя въпрос? :)
Какво повече по темата искаш от това, да ти обясня на теб и на другите многознайковци да си проверявате източниците.

Опирай до който си искаш. Както казах, нищо вече няма да му учуди в нивото на участниците тук. Хубавото е, че тази тема ясно показва кой с какви болни възприятия е.

Какво повече по темата искаш от това, да ти обясня на теб и на другите многознайковци да си проверявате източниците.
Малко трудно да "проверя" Захари Стоянов, примерно. Ама ти като си толко отворен, сигурно си го проверил и имаш мнение, което обаче те е страх да споделиш... Споко, не си единствен, както е видно :)

Хубавото е, че тази тема ясно показва кой с какви болни възприятия е.
Ами радвам се че имаш какво да научиш все пак тука :)
Дано ти е било полезно.

Руски бизнесмени обявиха награда за всеки пленен и унищожен Леопард 2 и Абрамс. Според коментарите, повечето ще ги унищожат украинците. 14 000$ е за Леопард, а 140 000$ за Абрамс наградата.

Малко трудно да "проверя" Захари Стоянов, примерно. Ама ти като си толко отворен, сигурно си го проверил и имаш мнение, което обаче те е страх да споделиш... Споко, не си единствен, както е видно :)

Ами радвам се че имаш какво да научиш все пак тука :)
Дано ти е било полезно.
Викаш да се науча....Хахахахахаха. Смех. :)

Ако става дума за този Захарий Стоянов:

Поне съм го проверил как се пише. :D

Русия 2 пъти ни е нападала в миналото, и 2-та пъти вече сме били под чужда окупация или чужда власт (Турция, Германия).

2 пъти са: през първата и втората световни.
Не знаех, че ПСВ сме били под турска окупация/власт.

Кажи си твойта версия за бройката, да не та фана шубето сега?!
Ами аз ти казах но ти явно не знаеш. Защо падаме под византийска власт и кой ни е окупирал преди това? Айде щи помогна още малко, прочети за княз Светослав I.

Поне съм го проверил как се пише. :D
Проверил си го щото го чуваш за пръв път.

Нема друга причина човек тепърва да го търси у Гугъла :D

ПП: Захари е. "Захарий" е отскоро, ако се сещаш какво имам предвид (едва ли).

Проверил си го щото го чуваш за пръв път.

Нема друга причина човек тепърва да го търси у Гугъла :D

ПП: Захари е. "Захарий" е отскоро, ако се сещаш какво имам предвид (едва ли).
Има друга причина, да провери достоверността на думите на някой, който бълва глупост след глупост. Да отскоро е, викаш. :D Ти като го чуваш за повече от един път не успя ли малкото мозъче да го запомни как се пише? :D Нали сме в периода, в който четем съвременна литература, освен ако не си го видял от някой папирус. ;)

Не знаех, че ПСВ сме били под турска окупация/власт.
Това не променя бройката - 2 са си.

Ами аз ти казах но ти явно не знаеш. Защо падаме под византийска власт и кой ни е окупирал преди това? Айде щи помогна още малко, прочети за княз Светослав I.
Ма ти сериозно ли?
Това са били украинци, не руснаци :D :D

Каква Русия е Киевска Рус - моля ти се, стегни се малко. Чиста украинска раса е това.

Има друга причина, да провери достоверността на думите на някой, който бълва глупост след глупост. Да отскоро е, викаш. :D Ти като го чуваш за повече от един път не успя ли малкото мозъче да го запомни как се пише? :D Нали сме в периода, в който четем съвременна литература, освен ако не си го видял от някой папирус. ;)
"Записките" сме ги учили некъде 91-94 година.
По него време си беше Захари.

Ако не беше вчерашно лайне или ако беше внимавал в у-ще, щеше да помниш и да не ти се налага да наваксваш сега в Укито.... Кое от 2-те, ти си знаеш :)

Това не променя бройката - 2 са си.

Ма ти сериозно ли?
Това са били украинци, не руснаци :D :D

Каква Русия е Киевска Рус - моля ти се, стегни се малко. Чиста украинска раса е това.
Да, не променя факта, че не познаваш историята, а си тръгнал да поучаваш другите. Иронията за Киевска Рус, също не променя фактите.

Иронията за Киевска Рус, също не променя фактите.
Ма каква ирония - чиста историческа истина (на която ти сам се нахендри) :)

Щеше да ти се получи, ако някъде съм твърдял, че Киевска Рус има общо с днешна Украйна.
Определено не съм имал предвид, че историята има нужда от твоето потвърждение на фактите :)

"Записките" сме ги учили некъде 91-94 година.
По него време си беше Захари.

Ако не беше вчерашно лайне или ако беше внимавал в у-ще, щеше да помниш и да не ти се налага да наваксваш сега в Укито.... Кое от 2-те, ти си знаеш :)
Травчо, тук не сме всички учили 91-94та. Нали искаш глупостите ти да стигнат по повече хора, бъди максимално точен. Само историци тук. :D

Травчо, тук не сме всички учили 91-94та. Нали искаш глупостите ти да стигнат по повече хора, бъди максимално точен. Само историци тук. :D
Повече, повече.... колко повече?
"Захарий" датира от не повече от 15 години назаде?

.. появи се горе-доле по-същото време като тукашния хит "статий" :D

Тук периодично си говорим колко ни е комфортно в ЕС. Как всички големи ни приемат като равнопоставени ''партньори'', как държавата ни има автономност и свободата да направи някакви символични жестове към прошляците, наричани още електорат. Абе, идилийка си е в ЕС, хеле пък за България.

Горе