fast_and_the_curious
Well-Known Member
60 000 души не е толкова далеч от истината, особено като броим убити и ранени.Аз кога съм казвал че съм неутрален всеки който мачка реда установен от глобалистите и нео марксистите ми е приятел докато го прави.
Моето е същото като твоето за 60 000 жерви.
Защо корпус от фибростъкло (10-20 долара) чип от телефон ($5 за двуядрен) и двигател от сенокосачка - по малко от $200 за цялата косачка, да струва 20 - 50 хиляди евро. Аз гласувам че цената e по близо до 800 долара отколкото до 20к.
Виж файлът 26236
Това за половината свалени е същия bias
Но това по никакъв начин не оправдава глупостите от статията и е много много далеч като сравнение. Така че далеч не е "моето е същото, като твоето". В единия случай говорим за "загубени 60 000 души", което по никакъв начин не променя нищо дали са 20 или 60к, докато другото е причина за началото на пълномащабна война.
Не спориш с нандито, че да извърташ нещата толкова лесно.
А колкото до цената за дроновете - използвам цифра, която е спомената от журналисти, не съм се интересувал реално колко е и не съм пресмятал. Но имайки на предвид твоите сравнения от преди, че бюджета за отбрана на Русия бил еквивалентен с този на САЩ, по скоро ще се придържам към журналистическата версия.