Украйна - Русия какво ви е мнението

Аз кога съм казвал че съм неутрален всеки който мачка реда установен от глобалистите и нео марксистите ми е приятел докато го прави. :)

Моето е същото като твоето за 60 000 жерви. :)

Защо корпус от фибростъкло (10-20 долара) чип от телефон ($5 за двуядрен) и двигател от сенокосачка - по малко от $200 за цялата косачка, да струва 20 - 50 хиляди евро. Аз гласувам че цената e по близо до 800 долара отколкото до 20к.

Виж файлът 26236

Това за половината свалени е същия bias
60 000 души не е толкова далеч от истината, особено като броим убити и ранени.

Но това по никакъв начин не оправдава глупостите от статията и е много много далеч като сравнение. Така че далеч не е "моето е същото, като твоето". В единия случай говорим за "загубени 60 000 души", което по никакъв начин не променя нищо дали са 20 или 60к, докато другото е причина за началото на пълномащабна война.
Не спориш с нандито, че да извърташ нещата толкова лесно.

А колкото до цената за дроновете - използвам цифра, която е спомената от журналисти, не съм се интересувал реално колко е и не съм пресмятал. Но имайки на предвид твоите сравнения от преди, че бюджета за отбрана на Русия бил еквивалентен с този на САЩ, по скоро ще се придържам към журналистическата версия.

Двайсетте бутилки с водка, изпратени на италианеца Силвио Берлускони като подарък за рожден ден от руския президент Владимир Путин, нарушават европейските санкции, наложени след нахлуването в Украйна, съобщи в четвъртък Европейската комисия, цитирана от Ройтерс.

:D
:D :D :D :D

Отбор "конспиратори +1" се увеличава главоломно според определенията на @fast_and_the_curious
И какво точно означава, конспиратори има по най-различни теми. А пък и това нещо се популяризира предимно от автори от САЩ.

Двайсетте бутилки с водка, изпратени на италианеца Силвио Берлускони като подарък за рожден ден от руския президент Владимир Путин, нарушават европейските санкции, наложени след нахлуването в Украйна, съобщи в четвъртък Европейската комисия, цитирана от Ройтерс.

Накрая като ги подкрепят достатъчно държави и САЩ се откажат от помощ тия от България дето настояваха за оръжия ще се чудят къде да се скрият. Много им знае устата като всичко е в тяхна полза.

Накрая като ги подкрепят достатъчно държави и САЩ се откажат от помощ тия от България дето настояваха за оръжия ще се чудят къде да се скрият. Много им знае устата като всичко е в тяхна полза.
Киев в шок, че републиканците могат да спечелят вота в САЩ и да спрат "празния чек" с помощта :D

Тези дронове започнаха да ги ползват преди около месец, това с "пазенето" е поредната постфактум хипотеза (нещо като, не можахме да вземем Киев, ще казваме, че не е цел). По-скоро разбраха как да водят съвременна война по трудния начин.
Дроновете камикадзе са евтино оръжие, което може да търси и унищожава цели, като същевременно всява страх сред войниците и цивилното население, отбелязва Асошиейтед прес.

После да не кажеш, че санкциите не работят?!

Руснаците отстъпват от Херсон, като взимат за жив щит мирните жители. Това насред факта, че атакуват предимно цивилна инфраструктура ни показва, че великата руска армия е толкова смела, че не може да се изправи в директна конфронтация с украинците.

Сега струпват войска и на беларуската граница - сигурно пак ще ходят да копаят укрепления около Чернобил ...

Холограмата? Форумните мужици сте голяма работа ей!

Някое редитче относто 36те ракетни удара върху електропреносната мрежа тази нощ? 1,4 мил домакинства без ток. Украйна щеще да подхранва ЕС с точец ама нещо се провали схемата....

Сега ще се окаже, че не е хуманно да се спира тока в 21 век :D

Последно редактирано:
Някое редитче относто 36те ракетни удара върху електропреносната мрежа тази нощ? 1,4 мил домакинства без ток. Украйна щеще да подхранва ЕС с точец ама нещо се провали схемата....

Сега ще се окаже, че не е хуманно да се спира тока в 21 век :D

Денацификация и демилитаризация на електропреносната мрежа. Кво стана с фашистите и биолабораториите с патици?

Добре, че сте форумните мужици да ни информирате

68613d1de551c0ba41d9b643b2d829dc.jpg

Гледам укро премиера плаши с емигрантски вълни Европа. Нали побеждаваха или нещо се бъркам?

Горе