Украйна - Русия какво ви е мнението

В Европа между 2020 и 2021 цената се повишава с 600%. В България с 400%. За сравнение, от началото на войната цената на газа (ако вземем най-големия пик през Септември) у нас се е увеличила с малко над 200%, а по цените за Октомври - 100%.

Иначе ако искаш да "видиш" има си го...

Ххаъ, че то по време на ковид цената удари дъното. При възстановяването производството изоставаше с търсенето и е ясно, че след ковид цената няма как да е на нива от преди ковид.

"...Russia is also the largest oi- — one of the largest oil producers in the world. We cut off Russian oil into the United States, and our partners in Europe did the same, knowing that we would see higher gas prices."

И тукашните разбирачи продължават да обясняват, че санкциите не са причината. Хах.

Да, цените се повишиха, поради нарушена зависимост на търсене и предлагане, ама санкциите буквално вкарваха пръчка в колелото.
Гасене на зараждащ се пожар с бензин...

И тукашните разбирачи продължават да обясняват, че санкциите не са причината. Хах.
Причините са много, не са само санкциите и COVID. Като цяло, енергийната политика на Европа е сбъркана, заради зелените простотии.

Ххаъ, че то по време на ковид цената удари дъното. При възстановяването производството изоставаше с търсенето и е ясно, че след ковид цената няма как да е на нива от преди ковид.

"...Russia is also the largest oi- — one of the largest oil producers in the world. We cut off Russian oil into the United States, and our partners in Europe did the same, knowing that we would see higher gas prices."

Да, цените се повишиха, поради нарушена зависимост на търсене и предлагане, ама санкциите буквално вкарваха пръчка в колелото.
Гасене на зараждащ се пожар с бензин...
Цената на петрола не е повишена само заради войната, там също причините са много.

А специално нефта е лесно да се набави и от другаде, така че не в голяма драма. В момента не ми се проверява колко е Брент, но до скоро цените му бяха както от преди войната.

Пак дъвчем едно и също …

Не бях чел тук нищо, но като гледам няма и за какво. Руските тролове си се радват, че подлагат на геноцид цял един народ с ракетен обстрел на електроцентрали. Губят битките на границата и толкова си могат, за да спечелят войната. Жалки са... А като гледам и в България си имат нова партия, която ще ни избави от илюминатите.

Идилия по българо-руски. Венци Чикагото ще ни оправи за 2 месеца...

Цената на петрола не е повишена само заради войната, там също причините са много.

А специално нефта е лесно да се набави и от другаде, така че не в голяма драма. В момента не ми се проверява колко е Брент, но до скоро цените му бяха както от преди войната.

Пак дъвчем едно и също …
И от къде ще набавиш нефт, като в световен мащаб няма нафта и цените скоро ще ударят тавана? Дрънкате си едни празни приказки, където сами не си вярвате...

Руските тролове си се радват, че подлагат на геноцид цял един народ с ракетен обстрел на електроцентрали.
Тоест когато НАТО ( САЩ ) унищожава ифраструктора в Близкия изток ( няма да изброявам държави, ще стане много дълъг пост ) всички трябва да се празнят от кеф при това след масово подканяне от медиите и не е геноцид?

До вчера се оплаквахте, че Русия не водела модерна война. Ето днес вече факт това са похвати на модерната война - дронове и унищожаване на инфрастуктора.

Разбирам, избрали сте страна и това е ОК. Спрете да се правите на малоумни просто, не сте такива и няма причина да се държите като такива. Освен ако не ви идва от вътре.

Тоест когато НАТО ( САЩ ) унищожава ифраструктора в Близкия изток ( няма да изброявам държави, ще стане много дълъг пост ) всички трябва да се празнят от кеф при това след масово подканяне от медиите и не е геноцид?

Ех, как не се сетих, че САЩ ще са виновни, че Русия обстрелва Украйна с ракети... Ти се празни колкото си искаш на мен не ми харесва никоя държава да е подложена на това независимо от кой, освен ислямска държава. Тези религиозни фанатици заслужават това.

В Европа между 2020 и 2021 цената се повишава с 600%. В България с 400%. За сравнение, от началото на войната цената на газа (ако вземем най-големия пик през Септември) у нас се е увеличила с малко над 200%, а по цените за Октомври - 100%.

Иначе ако искаш да "видиш" има си го...

Ма що си мислиш, че мен "виждането" ма притеснява?

Видях.. че тия 600% са за м.Септември 2020 спрямо м.Септемрви 2021

И си има обяснение за тоя ръст.
Заради спада в глобалното търсене на енергия поради ограниченията срещу разпространението на пандемията от COVID-19 миналата година, възстановяването на икономиките предизвика шок от неочакван ръст на търсенето и недостиг на предлагане.

А ти кво ще "видиш" в нета за тоя другия ръст.. който започва нееейде Февруари-Март 2022

mhm.png
Тва в червеничкото са твоите 600% за 2021 vs 2020

Какъв спор се води, че не става ясно?
То изобщо тази тема какво цел има? :D

Спора е, че споделих, че ми вдигат разходите за топло/топла вода (на газ съм) с над 100%
То това си е очаквано, те от началото на РvsУ на подготвят, че таа зима ще се кара с по-ниски домашни температури и пуловери..

@fast_and_the_curious обаче видя нещо конспиративно в това моее споделяне и ма обяви за конспиратор. :D

После и други дъвчащи са впуснаха да лееят акъл.. и те така.. минават страница след страница у таа тема.

Ех, как не се сетих, че САЩ ще са виновни, че Русия обстрелва Украйна с ракети... Ти се празни колкото си искаш на мен не ми харесва никоя държава да е подложена на това независимо от кой, освен ислямска държава. Тези религиозни фанатици заслужават това.
Казах ти спри да се правиш на малоумен. Къде казах САЩ са виновни? Зададох ти въпрос.

Унищожването на Голямата изкуствена река в Либия на стойност 33 милиарда долара и финансирането без международни заеми и подкрепа от МВФ беше обявено за велика демократична победа навремето.

Та пак да попитам ако симпатизираме на едните всичко е ОК - Свобода, демокрация. Но ако симпатизираме на другите - Диктатура, геноцид.

Та това малоумие малко не ми е ясно.

Последно редактирано:
Спора е, че споделих, че ми вдигат разходите за топло/топла вода (на газ съм) с над 100%
То това си е очаквано, те от началото на РvsУ на подготвят, че таа зима ще се кара с по-ниски домашни температури и пуловери..

@fast_and_the_curious обаче видя нещо конспиративно в това моее споделяне и ма обяви за конспиратор. :D

После и други дъвчащи са впуснаха да лееят акъл.. и те така.. минават страница след страница у таа тема.
Пак се връщаме на върпоса ми защо се правят на малоумни. Тук си го казват поради конфликта в Украйна цените на газ и ток скачат.

Пак се връщаме на върпоса ми защо се правят на малоумни. Тук си го казват поради конфликта в Украйна цените на газ и ток скачат.

А за конфликта в Украйна гълъбите пренасящи зараза са виновни, нали?

А за конфликта в Украйна гълъбите пренасящи зараза са виновни, нали?
Хайде пак, къде съм писал за гълъби аз? Когато спреш да се правиш на умствено увреден може и да стане някаква дискусия.

Хайде пак, къде съм писал за гълъби аз? Когато спреш да се правиш на умствено увреден може и да стане някаква дискусия.

Зададох конкретен въпрос. Не казвам кой какво е писал. Гълъбите убиващи славяни ли са виновни за конфликта в Украйна?

the-new-normal-gill.gif

Горе