nandibandi
Well-Known Member
Това да "пипнеш трева" означава да пробваш нещо ново
Пробвала съм - пипала съм и тая трева. Обикновените цигари ми харесват повече.
Дуднеш като някоя даскалица. Само ме гълчиш.

Това да "пипнеш трева" означава да пробваш нещо ново
През последните 3000 години е била повече на евреите отколкото на мюсюлманите.Кажи на кой е де ама последните 3000 години не след 1947ма.
Че тя и Америка е повече на евреите, отколкото на другите емигранти.През последните 3000 години е била повече на евреите отколкото на мюсюлманите.
Палестина е името на римската провинция от времето на империята. Нещо като Тракия или Македония. Няма палестинци, както няма и македонци, макар през вековете така да са били наричани и евреите, и арабите. Това име ползват и британците за тая територия след разпада на Османската империя в 1918 г. и взимането ѝ (уж временното) от Британската империя.Кажи на кой е де ама последните 3000 години не след 1947ма.
Само, че е имало всякакви там не е еврейска държава. Реално само вярата ги дели, но са едни същи гадове. Каквото правят чалмите това правят и евреите и обратно. Някакво състезание по идиотизъм са си спретнали. А и винаги е отворен въпроса защо никой не ги иска и едните и другитеПрез последните 3000 години е била повече на евреите отколкото на мюсюлманите.
This Hamas Commander says this is not about land, not just Palestine. "The entire planet will be under our law, there will be no more Jews or Christian traitors." Only then, if everyone adopts his law, will there be peace. pic.twitter.com/97sWBcH8yJ
— CSW Latinoamérica (@CSWLatAm) October 8, 2023
За кое не съм прав?Дуднеш като някоя даскалица. Само ме гълчиш.![]()
Щото ние сме цъфнали и вързали. За всеки народ другите изглеждат малко или много луди, особено ако са с различна религия. Ето защо е хубаво когато хората заебават религиите, тогава стават способни да видят приликите си с останалите народи и дори да ценят разликите си (различната култура). На религиите все им приписват божествен произход и характер, но в историята на човечеството са били причината за толкова много разделение и кръв, че е по-правилно да се каже, че имат дяволски произход и характер.Само, че е имало всякакви там не е еврейска държава. Реално само вярата ги дели, но са едни същи гадове. Каквото правят чалмите това правят и евреите и обратно. Някакво състезание по идиотизъм са си спретнали. А и винаги е отворен въпроса защо никой не ги иска и едните и другите![]()
Ма, прав си, бе мило, ама трябва да приемеш, че хората (хеле пък аз) понякога се отклоняват от нормата.За кое не съм прав?
Територията не е точно чужда. Там е имало някакви пръснати племена арабелски, живеещи в палатки и кирпичени колиби. Държава не е имало.Понеже никой не иска чифутите, те отиват и си правят държава (което е похвално) НО на чужда територия (което е кофти). Логично е изгонените от собствените им (свещени според тях) земи да са малко против. Дали Палестина е държава??? Ако беше призната за такава с ясно договорени междусъседски отношения с Израел, сега нямаше да коментираме неща, които не ни е работа да коментираме.
Тва вече малко грубо дойде.Същото бих го казал и на троловете по форумите, но те са безгранично прости и нямат капацитета да го разберат.
И това съм го пускала, при това още на другия ден.![]()
202K views · 9.1K reactions | Изгледайте това видео. Това е речта на американския журналист Макс Блументал пред Съвета за сигурност на ООН. Един разказ за това, колко извратено се... | By Румен Петков - Rumen Petkov | Facebook
Изгледайте това видео. Това е речта на американския журналист Макс Блументал пред Съвета за сигурност на ООН. Един разказ за това, колко извратено се...www.facebook.com