Украйна - Русия какво ви е мнението

...Макър че и гранулките ич не са лоши. А охладените ларви са ммм...
Абе пробвайте ги всичките, всеки сам си преценя.
 
Аз съм приятно изненадана от факта, че все пак и рептилите мрат

Чакаме дедо Сорос, дедо Алцхаймер от белия дом и други вампири, които унищожават света.

 
Удри баце, Либене тея доларе

Ето най-добре пазената тайна за американската военна помощ за Украйна: по-голямата част от парите се харчат тук, в Съединените щати. Точно така - средствата, които законодателите одобряват за въоръжаване на Украйна, не отиват директно в Украйна, а се използват в САЩ за създаване на нови оръжия или за подмяна на оръжия, изпратени в Киев от американските складове. От 68-те милиарда долара военна и свързана с нея помощ, които Конгресът е одобрил, откакто Русия нахлу в Украйна, почти 90 % отиват при американците, сочи анализ.

В момент, когато и двете основни партии се състезават за спечелване на гласовете на работническата класа и за укрепване на производствената база на САЩ, нашата военна помощ за Украйна прави точно това - тя осигурява голямо вливане на парични средства в заводите в цялата страна, от което пряко се възползват американските работници. Тя също така създава работни места и възможности за местните доставчици, магазини, ресторанти и други предприятия, които подпомагат фабриките, произвеждащи оръжия.

Досега никой не беше установил къде точно отиват средствата за военна помощ от САЩ. Колегите ми от Института за американско предприемачество Клара Кюс, Ноа Бърк и аз съставихме каталог на оръжейните системи, които се произвеждат в САЩ за Украйна, като проследихме щатите и районите, в които се произвеждат, и как сенаторите и членовете на Камарата на представителите са гласували за финансирането. Анализирахме договори и прессъобщения и разговаряхме с експерти от отбранителната индустрия, дипломати и служители на Пентагона, за да определим къде отиват американските данъци.


Идентифицирахме 117 производствени линии в поне 31 щата и 71 града в САЩ, където американски работници произвеждат основни оръжейни системи за Украйна. В този списък не са включени и доставчиците, които предоставят на тези изпълнители части, като пластмаса и компютърни чипове, или произвеждат по-малки изделия за Украйна, като например екипировка за студено време и нощно виждане, медицински консумативи, резервни части и милиони патрони за малки оръжия. Както ми каза един украински служител, "всеки един щат в САЩ допринася за тези усилия".

С други думи нашата помощ за Украйна не само създава американски работни места, но и съживява опасно атрофиралата ни отбранителна индустриална база. През октомври Ванс заяви, че "състоянието на американската отбранителна индустриална база е национален скандал. Възстановяването й е сред най-спешните ни приоритети." Е, нашата помощ за Украйна прави точно това.

Тук е цялата статия, избрал съм определени моменти за да не ми се правят експертете на бити лисици ;)

"Вашингтон Пост": Най-добре пазената тайна на помощта за Киев - повечето пари остават в САЩ

 
Дори наркомана призна, че контранаступа се е провалил и глей кво става - вниманието се насочва към политическите убийства в Русия.

Имаше много интересно журналистическо разследване за мистериозно умиране на служители на Бил и Килъри Клинтън. Него кога ще го видим тук?
 
Да, тука вече е по-ясно, като скролнеш и четеш по диагонал. Дигитализация, биометрични данни...

Много ми е любопитно у нас как ще го приложат, като след половин метър сняг ни ток, ни технологии? Виваком си е монтирал излъчвателите у едно диво село у балкана, където като спре тока (а той спира често), обхвата е чао на всички локални абонати. Ще ми хванат биометричните данни на куково лято. :)
Ще дадат по 50 лв.
Иначе е лесно праскат ти чипа в гъза и си готов
 
Зеленски отива при Байдън и му казва:
- Дайте ни още пари за войната!
- Каква война, бе? - пита Байдън.
- Тази в Украйна.
- Какво беше това Украйна?
- Държавата, на която съм президент!
- А кой беше?
- Президентът Зеленски!
- Къв президент, бе?! Аз съм президент!
- Ама вие сте президент на САЩ.
- Това САЩ какво беше?
- Държавата на който си президент!
- А аз кой съм?
- Ами Байдън!
- А защо всички ми викат Алцхаймер?
 
Тц, тц, тц. Чисто ново брадли на няма и 500 километра пробег и орките го взели да си правят външна тоалетна :D

Добре, че има руZка пропаганда, та някой да подсеща за войната, от която зависи съдбата на демокрацията.
 
Е, официално се хвалят 🤣
Па те се хвалеха и с кримския мост, което също си беше терористичен акт - и двата пъти.
 
Нищо де Орки - като освободите украйна от нацистите и фашистите, ще спасите населението! 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
 
Зеленски отива при Байдън и му казва:
- Дайте ни още пари за войната!
- Каква война, бе? - пита Байдън.
- Тази в Украйна.
- Какво беше това Украйна?
- Държавата, на която съм президент!
- А ти кой беше?
- Президентът Зеленски!
- Къв президент, бе?! Аз съм президент!
- Ама вие сте президент на САЩ.
- Това САЩ какво беше?
- Държавата на който си президент!
- А аз кой съм?
- Ами Байдън!
- А защо всички ми викат Алцхаймер?
Ха-ха, това е много добро. Напълно отговаря на реалността. 😄
Лошото е, че докато ние се смеем, заради такива идиоти всеки ден там умират съвсем невинни хора по страшен и ужасяващ начин.
 

Горе