Украйна - Русия какво ви е мнението

Голям вой има днеска из нета за корейци, брикс и как Путин въпреки всичко губел войната....

За сметка на това мълчание, че Селидово падна.. или поне още 3,4 дена ще водят виртуална битка докато кажат, че не е важен. :D

Генералният щаб: Въоръжените сили на Украйна задържат атаки край Селидово, руснаците се опитват да пробият отбраната

Така ги отблъскват, че чак им е коледно..

krumka skoro ще зарежеш миенето на чинии, на крачка сме да станем пак съветкса република.

krumka skoro ще зарежеш миенето на чинии, на крачка сме да станем пак съветкса република.
Идеално, ще направя миялна за съветски и корейски чинии и ще приемам плащания само в рубли и вонове. Евроатлантически чинни няма да пипна никога повече. Venseremos 🫶

Аре, бе, тоя Путин не ги ли нагласи вече изборите в щатите?

Родните социолози дават следните резултати от екзитпола

465671528_8527704047306802_4757861757073178886_n.jpg

@contra, кефиш ли се на ''руската намеса"?

465783432_10234511841360038_2052810176204212221_n.jpg

Последно редактирано:
Зеления почна да се мазни на ДоналдДък из социалките..

@contra, кефиш ли се на ''руската намеса"?

465783432_10234511841360038_2052810176204212221_n.jpg
Явно Путин е меткал рубли със самолети, перални, лопати, ракети, прашки, балони и там каквото му е останало въоръжние 😆

Обаче докато вървеше кампанията Трумпи беше демонизиран всячески сега когато спечели всички запяха, че с енго идва завръщане на нормалността в света 🤣

Даже някъде дочух как щели да се появят все повече нормални политиц като Орбан и Фицо. Бах тая демокрация слага в джоба си и комунизма и диктатурите през цялата човешка история.

ДА НЕ ПОМРЪКНЕ РАДОСТТА НА МУРЗИЛАЖА,ИЗРОДЪТ МАЙ Е КАТО ПРОПИКАНО МУШКАТО!!

Владимир Путин няма намерение да поздравява Доналд Тръмп, докато европейските лидери се тълпят да хвалят победата на Белия дом!!

CNN 6 ноември/13 часа

ice-screenshot-20241106-063745.png

Боже, кое познато лайно се включва така инкогнито? Привижда ми се изказът на ретарда...

Апропо, вярвате ли наистина, че Тръмп ще сложи край на руско-украинския конфликт? Способен ли е да се изложи на такъв риск, погазвайки интересите на ВПК на сащ и на ДД? Аз лично съм доста скептична.

Чудя се кой от психопатите, се е ребранднал :D

''От Олимпиадата насам не съм виждал мъж да бие жена толкова лошо.''

Викам следващият президент вече да е жена. Тълси - чЕкаме те. ;)

Викам следващият президент вече да е жена. Тълси - чЕкаме те. ;)

На края на мандата си Доналд Тръмп може да се идентифицира като жена и така демократите ще трябва по техните си правила да го признаят за първата жена президент на САЩ 🤣

Горе