Украйна - Русия какво ви е мнението

Особенно тоя селинджър-цървул Duffy , направо ми идва да им държа форума долу една седмица да им умре ентусиязма....
Абе сашко не е лошо момче просто не му се получава с мисленото , не е тъп просто не е достатъчно умен да се усети как го пързалят неговите хора там.
Това че е уважаван потребител във форума с батковците с видеокарти по скъпи от колата му е едно от топ постиженията в живота му, другото му е блога Грандоман та може да влезете да го похвалите там колко е готин.

Виц с елементи на разсъждение:
От хардуербг знаете ли що не организират лан партита ( да се разбира клок турнири) - защото вече са се намерили и си се връткат на гангбанг партита.

Проблемът е че някои от най големите ******* като Боби зализания, aluminium, oxy вече не са в България та им трябват нови интелектуалци. Мога да им препоръчам да се свържат с Владо Карамазов да ги уреди с някой ромлянин те нали са либерали и трябва да могат да ги поемат всякакви.

Fear , Doc знам че сте обидени ама вие сте си тука освен това ходите да гледате само.

Последно редактирано:
Някой да ходи да успокои истеричките в харварето, че оранжевия не им е враг. Той си е същия боклук, какъвто те искат да бъде, просто се прави на по-хитър, отколкото е.

Браян е един от малкото анализатори с трезв поглед върху събитията, който успява да изложи факти, а не работи с пожелателно мислене като нас, лаиците.

Копирано от Гагарин:

Чашата преля: Преследването на бойците на НАТО в района на Курск. Край на предупрежденията. Втората секретна операция на "Аида", за която Министерството на отбраната на РФ не разказва.
Обстановката на фронта в последно време се развива изключително динамично. Това важи особено за Курск. Редица военни кореспонденти вече пишат за Сумски фронт.
Твърдото изказване на Путин сочи - той изгуби търпение. Предупрежденията свършиха. Ловът на натовските бойци явно е започнал - окупаторите са загубили основния си коз, който им е спасявал живота през всичките три години. Втората секретна операция "Аида", за която Министерството на отбраната не говори. Легендарният подвиг на специалните сили на Ахмат.
Ловът
Мнозина чухме, че руските войски ще създават буферна зона в района на Суми. Както казаха в началото и по време на спецоперацията, колкото по-голям е обсега на оръжията, доставени от Запада на Украйна, толкова по-далеч ще прокараме границата.
Малко внимание обаче беше обърнато на също толкова важното изказване на Върховния главнокомандващ: Женевската конвенция от 1949 г. не се прилагат за чуждестранни наемници. Както отбелязват журналисти от изданието Readovka, тази тема не беше засегната случайно - дискусията засягаше и правата и свободите на разселените лица, военнопленниците и други, чиито гаранции са установени от международното хуманитарно право:
Русия многократно е отбелязвала, че гарантира спазването на международните норми за водене на война, но Путин не без основание се позовава на документа, когато засяга темата за чуждестранните наемници. По същество говорим за ликвидирането на такива „туристи“ на място и няма никакво значение при какви обстоятелства е станало това - военнослужещият от руските въоръжени сили няма да носи никаква отговорност, а също така не може да бъде обект на международно преследване. <...> Като се има предвид, че на вражески позиции са забелязани наемници от цял свят, дори от страни от третия свят, време е да спрат да вярват в приказките на украинските вербовчици за „гарантиран обмен“ и че „нямало да те застрелят на място“.
Търпението е изчерпано. Врагът прекали. Многократно е забелязвано, че чужденците, особено бойците от НАТО, използват основния си „коз“ - щом усетят опасност, крещят на руски и английски, че могат да бъдат разменени – стига да не ги убият. Страните им активно се занимават с обмен - Русия получаваше своите воини в замяна.
Но след поредното зверство на украинските въоръжени сили, на военните явно им е кипнало - все по-често можете да видите съобщения, например от група "Аида" от специалните части "Ахмат", че повече няма да вземат пленници. Сега в района на Курск ловът започва. Освен това и вражески, и наши канали пишат, че край Суджа са поставени много голям брой минни заграждения – повечето от тях, за да попречат на врага да избяга.
Заповедта за навлизането на курската група в Сумска област вече е дадена. И това е не само отговор на „предложението за примирие“ на САЩ, но и повишаване на залозите. Очевидно е, че бързото разгромяване на групировката на украинските въоръжени сили в района на Курск добави козове към Москва и й позволи да диктува своите условия, които ще станат още по-тежки, щом руските въоръжени сили навлязат в Сумска област и успеят да превземат значителна територия там.
В същото време украинските въоръжени сили продължават да водят ариергардни боеве на останките от плацдарма си в района на Курск, обстрелвайки Суджа и съседните села с реактивна артилерия от Сумска област. От тактическа гледна точка, след загубата на Суджа, задържането на остатъците от плацдарма в района на Курск губи всякакъв смисъл и води само до нови, все по-тежки загуби на украински личен състав.
В Сумска област интензивността на военните действия по направлението Новенке-Басовка остава висока. Руските войски се опитват да пробият отбраната на врага и да достигнат до ключови логистични пътища, като по този начин отрязват възможностите за снабдяване на украинските въоръжени сили в този район. Противникът активно използва артилерийски и инженерни препятствия, но систематичните огневи и щурмови действия на руските въоръжени сили постепенно разрушават отбранителните линии, създавайки предпоставки за по-нататъшно настъпление,
— каза "Донбаски партизан".
В същото време ветеранът от Wagner Condottiero съобщи, че в 12:00 часа московско време руските въоръжени сили са се сблъскали с отстъпващите вражески сили в района на Олешня, преминавайки по дерета от Меловая:
...нашите парашутисти се бият в района на газопровода Уренгой-Ужгород в посока на населеното място. Гоголевка. Бойната обстановка се усложнява от терена и действието на оръдието на противника. Украинските въоръжени сили организират и местна отбрана на държавната граница в района на ГКПП „Суджа“ със силите на 61-ва и 80-а бригади.
Втората секретна операция "Аида"
Групата "Аида" на специалните части на Ахмат, заедно с други части, участва в операция "Поток" - бойците изминаха 16 км по газопровода и достигнаха тила на врага, разбивайки защитата му. На 8 март започна грандиозна офанзива във всички посоки на района на Курск.
Но малко се знае за втората акция на нашите защитници. Евакуация: на 12 март командирът на „Ахмат“ генерал-лейтенант Апти Алаудинов научи от разузнаването, че в Казачия Локня в Суджанския район има живи цивилни. Отрядът на Аида получи заповед да евакуира всички, въпреки че врагът беше там малко по-рано, обстрелите и прочистването продължаваха.
"Не можах да стоя настрана и покривах от FPV евакуацията с гладкостволка, не напразно наскоро се научих да стрелям по тях. Евакуирахме 14 души. Тежко и радостно беше да видя сънародниците си живи, а когато видях две деца, направо ми се сви сърцето. Когато ги отведохме на безопасно място, те разказаха много мъчни и страшни истории. Разбира се, имаше и голяма благодарност към руския войник. <...> Отрядът "Аида" на специалните части "Ахмат" ще продължи да помага на жителите на Курска област и ще победи врага"— каза военният доброволец Роман Алехин.
- Царград

Повече от 1300 служители на радио "Гласът на Америка" в събота бяха пуснати в отпуск, след като ден по-рано президентът на САЩ Доналд Тръмп значително съкрати дейността на Американската агенция за глобални медии, предаде Ройтерс.

Майкъл Абрамовиц ( еврейн разбира се ), директор на "Гласът на Америка", заяви, че почти целият му персонал от около 1300 журналисти, продуценти и асистенти е пуснат в административен отпуск, което е довело до съкращаване на работата на медията, излъчваща програми на близо 50 езика.

В резултат на това агенцията, отговаряща за "Гласът на Америка", прекрати отпускането на безвъзмездни средства и за радио "Свободна Европа"/радио "Свобода", което се излъчва в страни от Източна Европа, включително Русия и Украйна, както и за радио "Свободна Азия", излъчвано в Китай и Северна Корея.

Интересно е само къде точно са излъчвани..... Гьобелс през ВСВ е създавал такива радио предавания обещаващи на руските войници храна и хубав живот ако сложат оръжие и се предадат. Ако някой се вържел получавал куршум в главата зад плевника.

Марк Рюте Март 2025:
NATO chief opens door to restoring Russia relations after Ukraine war
“It’s normal if the war would have stopped for Europe somehow, step by step, and also for the U.S., step by step, to restore normal relations with Russia,"

Пакт той Декември 2024
Nato must switch to a wartime mindset, warns secretary general

"My plea here is if you have children, grandchildren, if you think our way of life should be preserved, the democracy, our values, then we have to prioritise defence.
"And if we don't, in four or five years we are in real difficulty."

Небинарните (не е съвсем точно щото за активната роля нямат възможности) интелектуалци в хардуербг стоплят малко бавно и още не могат да си признаят че и те са "замир" но вече сменят мърча на чефо с флагчета на Русия въртят и този хит:

Марк Рюте Март 2025:
NATO chief opens door to restoring Russia relations after Ukraine war

Пакт той Декември 2024
Nato must switch to a wartime mindset, warns secretary general

Небинарните (не е съвсем точно щото за активната роля нямат възможности) интелектуалци в хардуербг стоплят малко бавно и още не могат да си признаят че и те са "замир" но вече сменят мърча на чефо с флагчета на Русия въртят и този хит:

Аз нали им казах, че всичко е сделка между Дони и Вовата която дедо Джо се опита да прецака и бях оплют. Чак наш Радко/Стефчо се радва колко съм бил тъп, че съм си сотавил телефонния номер у фейсбук 😆 сега чакам наказателен отряд 🫶

Последно редактирано:
Аз нали им казах, че всичко е сделка между Дони и Вовата която дедо Джо се опита да прецака

И грешиш. :)
Няма сделка, има опит за прецакване - пореден. Данайските им дарове...

Планът за разпокъсване на Русия си е в ход, просто при смяна на сащ-ските президенти го играят доброто и лошото ченге.

И грешиш. :)
Няма сделка, има опит за прецакване - пореден. Данайските им дарове...

Планът за разпокъсване на Русия си е в ход, просто при смяна на сащ-ските президенти го играят доброто и лошото ченге.
Сделките по същество са точно това прецакване. Един гледа да не бъде прецакан, друг гледа той да прецака. На Радко/Стефко кой му беше новия ник тук?

Аз нали им казах, че всичко е сделка между Дони и Вовата която дедо Джо се опита да прецака и бях оплют. Чка наш Радко/Стефчо се радва колко съм бил тъп, че съм си сотавил телефонния номер у фейсбук 😆 сега чакам наказателен отряд 🫶

Няма той от 10на години търси сина на някъв прокурор понеже пребил негов приятел още не го е намерил .
На радо прашката проблема му е е че се е объркал с тоя хокей на трева тайно мечтае да стане истински мъж и да стъпи на истински лед.

Ако все пак искаш да се разберете като мъже Радослав Пенев по добре да го търсиш сутрин докато не смъркнал кока и да не се объркаш с треньора по бойни спортове наш радко внася хокейни стикове продават се добре понеже колегите му от форума ги вземат защото работят по добре от вибраторите които америка за българия им раздават.

На Радко/Стефко кой му беше новия ник тук?

Не помня. Нова-та ги детеква по некъв начин. Да каже..

Ето малко по-сериозен анализ от детинското Путин + Тръмп = ВИЛ

1742123007859.png

Аз нали им казах, че всичко е сделка между Дони и Вовата която дедо Джо се опита да прецака и бях оплют. Чак наш Радко/Стефчо се радва колко съм бил тъп, че съм си сотавил телефонния номер у фейсбук 😆 сега чакам наказателен отряд 🫶
кой Стефчо , ония дето го разконспирирахме миналата година, че от общински съветник по ДБ ли?

кой Стефчо , ония дето го разконспирирахме миналата година, че от общински съветник по ДБ ли?
Да, той играе със зелените които бяха в коалиция с ДБ.

Няма той от 10на години търси сина на някъв прокурор понеже пребил негов приятел още не го е намерил .
На радо прашката проблема му е е че се е объркал с тоя хокей на трева тайно мечтае да стане истински мъж и да стъпи на истински лед.

Ако все пак искаш да се разберете като мъже Радослав Пенев по добре да го търсиш сутрин докато не смъркнал кока и да не се объркаш с треньора по бойни спортове наш радко внася хокейни стикове продават се добре понеже колегите му от форума ги вземат защото работят по добре от вибраторите които америка за българия им раздават.
Той е сливенски войвода, миналата година му вкарах оферта да го запозаня с правилните хора ако иска да влезе в парламента ама не се обади 😆 Тая година е добре дошъл да ме потърси в Котел август месец 🫶

Волгин все много интересни неща казва от ЕУ кухнята. И за грантовете малко:

ПП: Изглежда тре почна да чета и аз хардварето че изпускам големи драми.

Волгин все много интересни неща казва от ЕУ кухнята. И за грантовете малко:

ПП: Изглежда тре почна да чета и аз хардварето че изпускам големи драми.
484927520_999670725679339_7533707342924787922_n.jpg

Гледай за какви числа става дума и паляците вярват, слагат си лайкове докато си лъскат сабите един на друг кой е по-велик 🤣

484927520_999670725679339_7533707342924787922_n.jpg

Гледай за какви числа става дума и паляците вярват, слагат си лайкове докато си лъскат сабите един на друг кой е по-велик 🤣

Мани мани, добре че скоро подписват примирие че тя 70% от армията на Рассия o_O заминала, или 0.8% от населението на държавата.

Обаче сега най-важното е да заделим 25% от бюджета за (пре)въоражаване че малко след като Украйна победи Расията, Путин заобикаля и навлиза през Естония и Финландия да завладява Западна Европа! :eek:

ПП: И да приемем ЕВРОТО, разбира се!🥸
ПП2: И да не си пропускаме датата за бустер!! 💉😷

Последно редактирано:
Братската любов ръжда не хваща: Ukraine open to Russia sanctions relaxation as part of peace deal

Това че са свалили флага не значи че не подкрепят Украйна.
Вариант 1 пратили са го за украйна че не стигат флаговете да погребат героите
Вариант 2 тематичните прашки на Васко Терзиев, Тагарев..... Чефо да са свършили разбира се това е само предположение.
Като излезе нецензурираната версия на Чефо и Тагарев ще сане ясно кое е.

Горе