Blinky
Owner
Всъщност темата има за цел да направи списък с потребители, с които трябва да се работи доста предпазливо или въобще да не се работи с тях. Направен е за хора, които имат толкова опит с търговия с хора онлайн, колкото аз с разплода на сибирския хамстер.А какво очакваш да последва от такова включване? Темата е основно за сеир на външните наблюдатели (благодарен съм за което!) и за изпускане на пара. the_tourist пак ще цъфне за найсти път в темата в някой момент и така, водата си тече. Официалната позиция е че няма последствия, защото колко е лесно да се направи нов профил, само на горкия бластер ли какъв беше му се трият редовно профилите, щото явно нещо е настъпил Блинки накриво и явно в неговия случай трябва да се трият профили. Другите си развяват коня както искат с кокошкарските истории, практическа полза освен споменатите 2 няма
Профили не се трият и банват, защото същия този убавец, който е измамил някой ще си направи нов и тотално ще се изгуби каквато и да история с него. Нещо, което сме го говорили не си спомням колко пъти. За което е прав, @jair .
Вината ни е, че този лист няма как да стане така видим, че да е мъст Риид, пред каквото и да е предприемане на действие в насока търговия онлайн. Отворен съм за предложения тук. Освен да дам като съвет в негативния трейд да се пуска и линка към тази тема, и по конкретно страницата, в която е споменат потребителя и описан случая, за който му е даден трейда.