Че ще ти бъде назначен служебен защитник, все пак има ред тука.
Просто почакай малко, все ще се появи.
Аз мисля титлата "форумен омбудсман" да си присвоя вече, но да кажем, че функциите са сходни. Е, заплащането и авторитета са различни, но...
Не хващам началото на спора, което ми прави казуса малко мътен, но доколкото разбирам, цензурирате човек, който просто иска да се оплаче от некъв-никъв търговец, и така да предупреди други негови потенциални жертви за некоректни практики.
Не разбирам какъв е проблемът? Тук сме плюли телекоми, банки, тв и интернет провайдъри, хостинг компании и най-вече правителството. Дето се вика, петнили сме името на големите колелета, а сега за някаква незначителна брънка сме много предпазливи, що така?
опетняването на някой магазин, без каквито и да е доказателства
Не четеш, Блинки. Не четеш
Ако бяхте поискали доказателства щях да ви дам.
п.с. г-н Киров, Ванка, тази тема е създадена за хората на големия бизнес - за баш предприемачите. Позачети се и ще видиш как работи Wallstreet. Тук се вземат под внимание само сериозни сигнали от сорта:
"Поръчах на потребител go666o 666 да ми на прави сайт за 20лв. Той поиска парите предварително и аз му ги преведох по пей пал/изи пей. От тогава не ми вдига телефона и не отговаря на съобщенията ми в скайп. А ги чете - виждам, че е влизал."
След два дни се появява набедения go666о и заявява:
"Не е истина, че съм го измамил. Щях да извърша услугата, но имах проблеми - спуках гума, картера протече, спряха ни топлата вода в квартала и т.н. Бях готов да му върна парите, но сега ме ядоса и няма да му ги върна".
Препоръчвам да се откажете. Дори с КЗП не си заслужава да се занимавате, освен ако нямате роднина инспектор там. Успех.