и после да не може да се отрече и да излъже.
Ти явно си по-интелегентен от мен, че да не разбирам, но каква файда от това? Аз като на никой не звъня и всички кореспонденции пазя в скайп, имейл, etc. и още пазя на трима измамници какво да ги направя? Дето и аз така чакам да ми платят сигурно година. Нито заплахи, нито нищо - оказа се, че си е направил мейл специално да си пише с мен единият, А ДОКТОР, застанал с име и снимка. Росен май се казваше, но не съм сигурен, трябва да проверя. Не взимайте под внимание съвпадения ако има, ще изляза ако някой държи със снимки от кореспонденция в следващите дни. Пак от тука. Един не си плати статиите, ставаше дума за 37 лева сметка, толкова харча в плод-зеленчука, мамка му! Третият ме мота, мота, мота, на пиле в калчища ме направи - това искам, после онова искам, накрая нищо не искам. Сигурно по 1 час на ден в продължение на няколко дни съм го консултирал, отговарял съм на какви ли не от глупави по-глупави въпроси от сорта на "А какви статии да си поръчам?", "Ама то по-евтино не става ли...", накрая поръча, написах ги, не му харасеха. Причината - дълги му били. Статии от 500 думи му били дълги. После, след около 10 дена, ги проверявам - използвани. Писах на хостинга им да свалят сайта - ни вест, ни кост.
Интересното е, че аз си ги бях публикувал на мой сайт, защитен с DMCA, отдолу и баджа си стоеше. Ако бях тръгнал да се разправям голяма олелия май че щеше да стане.
Изводът - за какво да се занимаваме с тази тема при положение, че даже модерация няма в този форум,
@Blinky . Вместо да се трият всички спамове и да се изведат въпросните имена и контакти, за да не се връзват повече хора, не се прави нищо. Така някой си излиза "мъката" тук и после аз, като тръгна да работя с някого, да не би да се очаква 80 страници да преровя за всеки клиент от форума? Въпросният турист със 100-те лева още не стои баннат.
Едно предложение от мен: Направи като в BHW Shitlist раздел и процедирай по същия начин - темите се одобряват ръчно при представяне на доказателства, което тук отвсякъде ЛИПСВА, забранява се писането ако не си пряко засегнат и ако няма отговор до 48 часа - бан.
а така - продължавайте да се залъгвате, че правите нещо в 80 страници разводнена тема с доказателства по 1 или 2 случая сигурно.