Спорим за това дали е зле или добре, че сме приети, дори и частично. Другото е размивка от това. Писах за тези схеми - като се случат, ще можеш да говориш с факти, както е приемането ни. Нещо, което ти отричаш сега, докато аз ще кажа "прав беше", ако се случи твоето. Това е разликата.
Тъй като си по-запознат, какво точно ще се случи? Защото аз видях (случило се и е истина, не бъдеще неясно), че всичко що бе тук като мигранти изчезна, защото нямаме добре развит социален туризъм....и това е факт.
Ето ти и моето предположение, защото смятам, че е редно и аз да ползвам, щом са равносилни на вече случилите се неща, според вас: В най-лошия сценарии, ще ни ги върнат, ще видят как точно се вирее тук, и ще хванат пак на някъде, докато не пробият, до тогава, за разлика от Европа, ние не търпим толеранс и ще има доста интересни случки на набити, позволили си нещо повече. Други ще си намерят мястото тук по нормален начин, а трети ще се върнат, но смятам, че тук няма да се задържат. И сделката ще излезе може би солено за другата страна. Не е факт, не смея да кажа, че точно така ще стане, но е размисъл в тази насока.