я прочети цялата тема и виж постовете на nortrantПравила на Форума
......
2. Показвайте респект и уважение към останалите потребители на форума.
......
За мнението е докладвано на модератор. Ако си мислиш, че ще търпя обиди от равноправен потребител в този форум жестоко се лъжеш.Покажи ми потребител. Олигофрените и доказано глупавите жени с претенции не се броят.
В едно семейство освен съпруг и съпруга има и деца. Явно неговите родители си разпределят така задълженията, че не се чувстват прекарани.
Надявам се да го направиш.Равноправен потребител ли ме нарече? Това е кръвна обида. Ще докладвам на модератор!
Надявам се да го направиш.
Това е последното ми обръщение към теб. Ти си човек, който не харесва нито себе си, нито околните.
според теб темата е хубаваНе, въпреки, че бих се радвала синът ми да има неговите виждания след години.
Hit Points - харно че са надути.лимита на репутациите в вдигнат двойно...
dalasweb, не вярвам, че си женен, съдейки по това, което пишеш. Акъла ми не го побира, затова ще кажа само (допълвам BullBlogger):
"Развод ми дай, развод ми дай
и повече не ме мъчи!
Вземи панелите, трабанта,
но въздухът ми остави!"
http://www.google.bg/search?q=Разво...&rls=org.mozilla:bg:official&client=firefox-a
:lol: :twisted:
П.С. Жена, която готви на мъжа си всеки ден, едва ли ще го търпи да стои от сутринта до вечерта във форум и да си чеше езика.
ЧЕСТИТ 8 МАРТ!
Независимо от годините, запазете красотата си -
красота, която е изписана на лицето ви,
която струи от очите ви,
която искри в усмивката ви
и блика в топлия ви глас.
Hit Points - харно че са надути.
Ами калибъра на 'патроните' кога ши увеличим?
Искам примерно кат пуцна някой с по-малко от 20 репютация, и оня автоматик да става червен + едноседмичен бан + да му зема 3 точки от итредъра + да го пъха у черниот список + да му репортва всичките сайтьове от подписа + да го дропва уайърлеса...
dalasweb, не вярвам, че си женен, съдейки по това, което пишеш. Акъла ми не го побира, затова ще кажа само (допълвам BullBlogger):
П.С. Жена, която готви на мъжа си всеки ден, едва ли ще го търпи да стои от сутринта до вечерта във форум и да си чеше езика.
П.С.2 Не искам поста ми да звучи заядливо и не е хейт или нещо такова, просто ми стана странно и се сетих за тази песен Много е веселяшка