Поздравления за усилията за SEO. Любопитно ми е, имаше ли някаква полза от това да купиш дропнатия домейн и да го редиректнеш към твоя сайт, след като Ahrefs засича само 2 беклинка към него? Мисля да го пробвам за друга ниша и се чудя дали си заслужава времето...Към сайта е добавен закупен, възстановен със старото си съдържание, съответно индексиран домейн двигател.бг (на латиница), който е пренасочен към основния домейн на сайта с цел СЕО. Цената остава непроменена и не подлежи на никакъв коментар. Сайтът ще се продава до 31.12.2021г. Ако не се продаде до тогава, имам други идеи за него.
По общи думи дръпна нагоре. Не толкова колкото ми се искаше, но определено имаше файда.Поздравления за усилията за SEO. Любопитно ми е, имаше ли някаква полза от това да купиш дропнатия домейн и да го редиректнеш към твоя сайт, след като Ahrefs засича само 2 беклинка към него? Мисля да го пробвам за друга ниша и се чудя дали си заслужава времето...
Това някога и аз съм го предлагал. Ако се касаеше само за времето, може би щяхме да се уговорим нещо. Но не е така. Касае се и за пари. Имам други проекти в главата, за които се изискват финанси. Така че, ако намериш пари, обади се.Аз да го взема този сайт , готов съм да се захвана и да работя сериозно, но КЕШ пари няма хаха... аз работя ти взимаш печалбата и така докато не си получиш исканите пари, после сайта става мой
А може ли да споделиш едно, как се снабдяваш със маслата, не искам да знам точно фирма и т.н. само схемата, получаваш поръчка отиваш взимаш от склада и пращаш през куриер? А те ли ти пращат фийд нещо кое е налично и кое не е?Това някога и аз съм го предлагал. Ако се касаеше само за времето, може би щяхме да се уговорим нещо. Но не е така. Касае се и за пари. Имам други проекти в главата, за които се изискват финанси. Така че, ако намериш пари, обади се.
Точно така. И нещата, които се поръчват по-често, си взимам наличности при мен да има. Защото всеки клиенти ми е важен.А може ли да споделиш едно, как се снабдяваш със маслата, не искам да знам точно фирма и т.н. само схемата, получаваш поръчка отиваш взимаш от склада и пращаш през куриер? А те ли ти пращат фийд нещо кое е налично и кое не е?
Да супер е , успех с продажбатаТочно така. И нещата, които се поръчват по-често, си взимам наличности при мен да има. Защото всеки клиенти ми е важен.
А може ли да споделиш едно, как се снабдяваш със маслата, не искам да знам точно фирма и т.н. само схемата, получаваш поръчка отиваш взимаш от склада и пращаш през куриер? А те ли ти пращат фийд нещо кое е налично и кое не е?
Макс 5000 лв. и то в най-добрият случай. С 500 лв печалба тока не можеш да си платиш слез малко на земята.Още чакам отговор. Разработен магазин с оборот над 2к на месец и печалби над 500 лв на месец колко струва според вас?!
Който не му харесва, да подминава темата.