Кой ток, на онлайн магазина ли?! 500 лв минимална средномесечна чиста печалба, след счетоводители, осигуровки и прочие, и да го продам за 10 месечна занижена печалба?! Няма да стане. Както съм написал и в заглавието аз не бързам. Ежедневни поръчки, които ми носят доходи, без да се зоря особено. Има ходене до складове и ходене до куриери. До лятото ако не се продаде, ще вложа още 5 хил. и ще си отворя и магазин. За мен няма драма. Както съм написал в първия си пост, този бизнес се продава, не се подарява.Макс 5000 лв. и то в най-добрият случай. С 500 лв печалба тока не можеш да си платиш слез малко на земята.
P.S. За месец Януари, който по принцип е заспал месец, понеже всички след Коледа стискат парите си имам изплатени 412 лв от Спиди и 2484 лв от Еконт. Оборот: 2896 лв. Печалба: 442 лв.
За Януари 2021г. имам оборот 1571 лв и печалба от 347 лв. Сиреч оборота за една година е нараснал с над 80%, печалбата - с над 27%. Като се има предвид, че Есента на 2021 свалих цените на голяма част от продуктите и започнах да печеля от оборот, а не от продажба на единица продукт, смятам, че е чудесен резултат за 1 година. И става въпрос за Януари. Всеки, който е имал онлайн магазин знае кои са заспалите месеци - Януари, когато хората са си изпукали всичко за Нова година и се стискат и лятото, когато всеки е на море, и отново няма пари за други неща.