Какъв противолопожен пол бе човече? Мъж съм си , голям към 100+ кг, висок 1.90м и космат
. Ти да не се залъгваш по делфинчето ?
Знаех си аз че не трябва да си измислям ника във форума като случайна комбинация от клавиши....
Може да има 2 ?Той се срами да си покаже човечето и пак аз съм лошата. Ще го заведем, не знам какво толкова се срамува, надали има нещо, което другите мъже нямат![]()
Не, не става голям, само се "парализира".това идея
ко те жилне медузата? няма ли да стане като агнешка главичка онова между краката?
после стискаш зъби и се пъчиш два дена по плажа?
Така е. До гадене, отвръщаване и може би самоизбождане на очите.Излагането на половите органи на слънце не е полезно и може да доведе до различни усложнения, поне така бях чел някъде.
млади - 25-32 (както спомена, mmmihaylova),
Така е. До гадене, отвръщаване и може би самоизбождане на очите.
Не съм ходил кой знае по какви нуди плажове, но опредлено това което виждам по отдаличения край на Приморския - Северен (от Перла на другата посока) и на Созополския - от централния към безлюдните части малко ми идва в повече.
Еми честито. Може към безлюдната част да наминеш.Аз отивам на първи на станцията на Булбанк, на Созопол.![]()
В Приморскиш, е бол с нашите мургави "братя" от ромски произход наречени "циганета"...Еми честито. Може към безлюдната част да наминеш.Ако ти се иска стомашни вълнения.
Плажа е добър. Няма спор. Но града е супер за партита и нощен живот. Приморско е станал по семеен и тих вече. Поне такаова наблюдение имам последно време. НО и на двата има голи мазни дупета.![]()
Това щях да попитам и аз. Нудистите са навсякъде - по всички плажове ги има и изобщо не се притесняват от голотата си.плацик-плацик....цоооооп... : ) То вече има ли плажове,които да не са нудистки в България?