АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Е те медиите са майстори на това да пишат за скинове, ултраси,футболни хулигани и злодеи. В това няма спор, само че тук става въпрос за някакви пънкарии на трагикомичната организация 23 септември!

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=46595 - защо използвате тогава същите подходи като въпросната организация другарю?

С кое се излагам? Коментирай тоя списък моля те. Нали винаги демократите има какво да кажете, давай, излей си душата другарю.

Е те медиите са майстори на това да пишат за скинове, ултраси,футболни хулигани и злодеи. В това няма спор, само че тук става въпрос за някакви пънкарии на трагикомичната организация 23 септември!
Тифо, "Призив" които четоха декларация сред множеството са 23 септември. По-специално Борис Боев, виждал съм го едно време този индивид в университета. Тия нямат общо.

И аз съм го виждал, само че не в университета :)

Иначе Redrum тия от 6:51 и 7.04 мин. на клипа не ми изглеждат чак толкова рахитични. Не че са нещо особено де.

И аз съм го виждал, само че не в университета :)

:lol:
Кой не го е виждал тоя :lol:

ПП: Редруме, мернах и ММА боец на клипа :rolleyes:

Е то във форумите всички са тревомани и лумпени, но лице в лице е друга картинката.
:mad:

Айде покажете ми 1 среща на тоя мма боец. Че то и аз съм мма боец по тая логика, и всеки който тренира някакъв боен спорт :lol: Пак казвам - на страха очите са големи.

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=46595 - защо използвате тогава същите подходи като въпросната организация другарю?

Няма смисъл да се коментира, фактите ясно показват какви хора подкрепят правителството на Орешарски, а също така и кой е истинският лумпен.

РеминТ виж сега да ми вадиш някакво сайтче, което сравняваш с доносите на агентите на ДС не е сериозно и дори се чудя ти като интелигентен човек (за какъвто явно се мислиш) как може да даваш толкова неадекватни примери. Какво повече да ти отговарям, няма да ти отговарям ама грам повече и дори скоро, ще получиш филтър, защото серизно започваш да ми лазиш по нервичките!

Айде покажете ми 1 среща на тоя мма боец. Че то и аз съм мма боец по тая логика, и всеки който тренира някакъв боен спорт :lol: Пак казвам - на страха очите са големи.

Едно си баба знае, едно си баба бае. Мене много ми дреме дали тоя е ММА или не е. Въпросът е, че е някаква мутра, която се е събрала с други мутри, за да бият протестиращи и то в СУ!

Какви мутри са тия рахити и дечица бе. Имаше 2ма по-едри и това е. А вътре са 50 човека. Какви мъже са това, баси шундите са тия окупатори. И целият клипе е МЕГА смешен, шпиц-команди с жени :lol: И едните и другите са просто уникално малоумни и смешни.

Какви мутри са тия рахити и дечица бе. Имаше 2ма по-едри и това е. А вътре са 50 човека. Какви мъже са това, баси шундите са тия окупатори. И целият клипе е МЕГА смешен, шпиц-команди с жени :lol: И едните и другите са просто уникално малоумни и смешни.

Добре ще продължим да повтаряме едно и също щом се кефиш. Аз ти казвам, че ако имаше отпор срещу тези субекти, Орешарски и ко. щяха да опищят България, не се прави, че не ти е ясно.

То ако ставаше въпрос, да се биеме това правителство отдавна щеше да е история. Тук обаче говорим за мирно протестиращи граждани, които нямат интерес от физически контакти с когото и да било, още по-малко с някакви мутри, пънкари и ММА бойци.

Защо ми трябваше да ровя :lol:

95) Кеворк каспарян 23 Април, 2010 в 10:26 am
пиша тука без да се притеснявам от тъпи и прости полицаи и депотати не ме интересува и че следят по интернет кво става.Арменец съм но и ще защита нащо момиче както и българско.Това ако беше турски гражданин нямаше да го закачат изобщо щото трявба да лапат пишките на турските депутати и паралии и да им се мазнат като путки.Аз лично ще си дам скаипа и ако има хора които изкат да помогнат на Аревик аз ще направя всичко възможно ABTO-Djambazin това ми е скаипа заповядаите

ABTO-Djambazin

И те така, гледам и не вярвам на ушите си.
Пародия, платена пародия

Няма смисъл да се коментира, фактите ясно показват какви хора подкрепят правителството на Орешарски, а също така и кой е истинският лумпен.

РеминТ виж сега да ми вадиш някакво сайтче, което сравняваш с доносите на агентите на ДС не е сериозно и дори се чудя ти като интелигентен човек (за какъвто явно се мислиш) как може да даваш толкова неадекватни примери. Какво повече да ти отговарям, няма да ти отговарям ама грам повече и дори скоро, ще получиш филтър, защото серизно започваш да ми лазиш по нервичките!

Не ти вадя сайтче другарю, вие извадихте списък подобен на социалистическите списъци, аз нищо не вадя, аз си трайкам за правителството, вие бутате държавата и искате да правите фалшиви революции. Виждам как мълчите всичките БОЙКОВИСТИ и боклуци относно тоя списък, няма какво да коментирате нали? Борите се против комунизма и викате червени боклуци по площадите, а действате по същите методи - вие сте смешни и жалки и противни и гнусни и това е най-малкото, което мога да напиша за такива като тебе хора, които нямат лично мнение дори а знаят да повтарят едни и същи думи, без да могат да се обосноват за каквото и да било. Продължавай другарю да викаш не на социализма и да на антикомунизма, но в същото време вадете списъци, даже както е тръгнало скоро май ще сложите някоя бомба да взривите някой влак или парламента а? Ще решите, че еди кои си са врагове на народа и ще ги трепете а? Измислени демократи, обидите за вас са малко, затова ще спра дотук.

Не ти вадя сайтче другарю, вие извадихте списък подобен на социалистическите списъци, аз нищо не вадя, аз си трайкам за правителството, вие бутате държавата и искате да правите фалшиви революции. Виждам как мълчите всичките БОЙКОВИСТИ и боклуци относно тоя списък, няма какво да коментирате нали? Борите се против комунизма и викате червени боклуци по площадите, а действате по същите методи - вие сте смешни и жалки и противни и гнусни и това е най-малкото, което мога да напиша за такива като тебе хора, които нямат лично мнение дори а знаят да повтарят едни и същи думи, без да могат да се обосноват за каквото и да било. Продължавай другарю да викаш не на социализма и да на антикомунизма, но в същото време вадете списъци, даже както е тръгнало скоро май ще сложите някоя бомба да взривите някой влак или парламента а? Ще решите, че еди кои си са врагове на народа и ще ги трепете а? Измислени демократи, обидите за вас са малко, затова ще спра дотук.

Ти си същото мекере като тия от списъка за това ми пишеш глупости тук. Взривовете и атентатите са присъщи на твоята партия, не на моята. Ти за толкова време в тая тема не може да разбереш, че аз не съм бойковист и съм анти Бойко и неговите хора. Прочети си мненията те са лишени от всякакъв смисъл, говориш пълни глупости и измислици, дето и дете да ги прочете, ще се смее. Показах малоумните ти постове на колегите си и се счупиха от смях, какво да ти кажа.

Аз не знам какво искаш от мене, какво да ти кажа? Сега като някое сърдито дете ми пишеш за някакъв списък, за който се шуми от вчера, а като го нямаше тоя списък, просто си изливаше словесното разстройство върху мене и хората, които не подкрепят любимото ти правителство и платените контрапротести пълни с всякакви етнически групи, престъпници, лумпени и така нататък. Говориш за някакви бомби и чудеса, като си даваш ясната сметка колко тъпо звучиш. И недей да обиждаш, защото не е достойно драги, а не е и здравословно. Толкова злоба в интернет форум до сега не съм срещал, а професията ми налага да посещавам разни форуми.

Тоя списък е поредното ти оправдание, което набиваш в очите на хората тук. Аз дори бих предложил списъка да набъбне, защото липсват много много имена, ама не знам кой му е автора да му кажа да не прикрива определени личности. Какво му е на списъка, че сигурно ти не знаеш, че Дърева е червена журналистка или не виждаш как Петьо Блъсков мълчи угоднически за Пеевски, а в същото време прави на маскари всички протестиращи, както го правиш и ти. Кое не е вярно бе? И пак те питам, защо сравняваш интернет сайт с доносите на държавна сигурност, чрез които са вкарвали представители на интелектуалния елит на България в затвора. Дали някой от изброените в списъка ще влезе в затвора?

Ти на мене няма какво да ми пишеш поради причината, че 100% от неиздържаните ти постове са чист хейт и целят провокация. Разбира се, аз съм надживял времената, в които се палех от такива като тебе и сега ми през оная работа, че ме храниш по електронен път. В случай, че искам да си реша проблема с тебе мога да го направя супер интелигентно, като те добавя във филтъра, за който вече споменах. Но знаеш ли няма да го напрая, защото искам да се наслаждавам на това как злобееш, псуваш ме, обиждаш ме без да съм ти направил нищо. Продължавай дупе!

Костовисти и бойковисти като тебе най-много ги обичам. Списъка дори не ме интересува кой е вътре, важното е, че действате с милиционерски подход и то доста некадърно, пък били анти-комунисти и анти-социалисти. Нищо не става от тебе.

Горе