От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА
Не ти вадя сайтче другарю, вие извадихте списък подобен на социалистическите списъци, аз нищо не вадя, аз си трайкам за правителството, вие бутате държавата и искате да правите фалшиви революции. Виждам как мълчите всичките БОЙКОВИСТИ и боклуци относно тоя списък, няма какво да коментирате нали? Борите се против комунизма и викате червени боклуци по площадите, а действате по същите методи - вие сте смешни и жалки и противни и гнусни и това е най-малкото, което мога да напиша за такива като тебе хора, които нямат лично мнение дори а знаят да повтарят едни и същи думи, без да могат да се обосноват за каквото и да било. Продължавай другарю да викаш не на социализма и да на антикомунизма, но в същото време вадете списъци, даже както е тръгнало скоро май ще сложите някоя бомба да взривите някой влак или парламента а? Ще решите, че еди кои си са врагове на народа и ще ги трепете а? Измислени демократи, обидите за вас са малко, затова ще спра дотук.
Ти си същото мекере като тия от списъка за това ми пишеш глупости тук. Взривовете и атентатите са присъщи на твоята партия, не на моята. Ти за толкова време в тая тема не може да разбереш, че аз не съм бойковист и съм анти Бойко и неговите хора. Прочети си мненията те са лишени от всякакъв смисъл, говориш пълни глупости и измислици, дето и дете да ги прочете, ще се смее. Показах малоумните ти постове на колегите си и се счупиха от смях, какво да ти кажа.
Аз не знам какво искаш от мене, какво да ти кажа? Сега като някое сърдито дете ми пишеш за някакъв списък, за който се шуми от вчера, а като го нямаше тоя списък, просто си изливаше словесното разстройство върху мене и хората, които не подкрепят любимото ти правителство и платените контрапротести пълни с всякакви етнически групи, престъпници, лумпени и така нататък. Говориш за някакви бомби и чудеса, като си даваш ясната сметка колко тъпо звучиш. И недей да обиждаш, защото не е достойно драги, а не е и здравословно. Толкова злоба в интернет форум до сега не съм срещал, а професията ми налага да посещавам разни форуми.
Тоя списък е поредното ти оправдание, което набиваш в очите на хората тук. Аз дори бих предложил списъка да набъбне, защото липсват много много имена, ама не знам кой му е автора да му кажа да не прикрива определени личности. Какво му е на списъка, че сигурно ти не знаеш, че Дърева е червена журналистка или не виждаш как Петьо Блъсков мълчи угоднически за Пеевски, а в същото време прави на маскари всички протестиращи, както го правиш и ти. Кое не е вярно бе? И пак те питам, защо сравняваш интернет сайт с доносите на държавна сигурност, чрез които са вкарвали представители на интелектуалния елит на България в затвора. Дали някой от изброените в списъка ще влезе в затвора?
Ти на мене няма какво да ми пишеш поради причината, че 100% от неиздържаните ти постове са чист хейт и целят провокация. Разбира се, аз съм надживял времената, в които се палех от такива като тебе и сега ми през оная работа, че ме храниш по електронен път. В случай, че искам да си реша проблема с тебе мога да го направя супер интелигентно, като те добавя във филтъра, за който вече споменах. Но знаеш ли няма да го напрая, защото искам да се наслаждавам на това как злобееш, псуваш ме, обиждаш ме без да съм ти направил нищо. Продължавай дупе!