От: Ако изборите бяха Днес за кого бихте гласували
Нортрант е типичния политически трол, трябва да си много прост, за да се вържеш на такъв боклук като него. Никъде не е просперирал - а все навсякъде се буташ - къде се буташ ти бе утрепка такава??? Къде се буташ? Мнение ли изказваш? Ами изказвай... 1 мнение нямаш да изкажеш 1 теза - трол такъв - без мнение - такива са най-прости, ненавиждам такива боклуци мръсни като тебе.
ми ти какви тези имаш бе?
копираш ми някакви картинки от фб за Пръмова
и някакви тъпи новини които всеки може да си види...
(относно фб картинките - жалката пръмова преди няколко месеца (2-3) постваше редовно във фейсбук такива колажа - с ББ и други подобни - все едно е профил на дете...няма друга работа - колажите са много важни за да успееш)
беше луд по бсп и изведнъж залюби Пръмова...
как така стана - нямам представа
единственото което знам е, че източниците са ти същите (тъпи сайтове за новини) и точно за това такова обръщане на посоките е меко казано глупаво
какви тези си доказал ти...фъфлиш едно и също
вземи напиши на пръмова биография за живота й - щом си я проучил толкова добре...
защо не разбираш, че такъв спам от твоя страна е смешен и дори не може да се каже, че е
агитация... :wink:
сега какво ще правиш с хората които убеди да гласуват за серГЕЯ?
офф, пак трябва да започваш отначало
хайде - почвай! :roll: пускай нови теми преди 5 мин със поредната новина от новинарски сайтове които не са ясно чий интереси защитават
но щом е положителна за партията на която симпатизираш - значи
става.. хаха
има още време до изборите... както си ги подкарал бсп, кунева - кои останаха - дпс май само