Т.е. ми казваш, че си дърт седераст Аз гащи не свалям, не съм от толерантните либерасти, дето ги онождат анално. Ама пък виж ДСБ беше първата партия, която официално подкрепи парада на педалите в София.@redrum - ти приготвяй вазелина и сваляй гащи, че Доган идва за коалиция.
НЕВИЖДАНА ЦЕНЗУРА! ПОСЛАНИК МАРСИ РИЙС БЯГА ОТ ТV ALFA
http://www.ataka.tv/видео/невиждана-цензура!-посланик-марси-рийс-бяга-от-тv-alfa-c2056.html
човек, смени си аватара, че те помислих за форт
на мен ми прлича на нищо...Между другото, някой задавал ли си е въпроса, какво точно означава логото на Кунева? На мен ми прилича на разпределяне на "пая"
Малко цифри... Как си ги тълкувате всъщност?
По Цифрите от таблицата могат да се направят много изводи и то все гадни
Първо - Спестяванията са се увеличили - Народа е на улицата - Изводът какъв е - Много малка част са се налапали с много мангизи а болшинството мизерства - Или иначе казано парите от Фискалният резерв минаха по личните сметки на герберастите.
Безработицата скочила тройно - След такава политика на геноцид за малкият бизнес е цяло чудо че не е десеторно - или по скоро крият реалните данни
Преките Чужди Инвестиции паднали на половина - Тук имам спомен че става въпрос не за падане на половина а май за около поне 5 пъти - и вервайте ми инвеститорите не избягаха само заради кризата
ПП
Оня ден излезна програма с 31 точки от България на Гражданите за подобряването на живота - Знаете че съм им фен обаче очаквах доста по смислени неща да изваят. Ако с това мислят да се явяват на изборите много са се объркали
Тези 31 точки са като преамбюл на самата програма.
А тя е над 150 страници и в момента се коригира финално и ще бъде пусната.