Абе... рублата е толкова евтина, че за 50 лева ако си купиш ще се чувстваш богат. Купи си малко и се надувай.Нямам рубли и доларес, дори биткойнс. Сиромах човек.
Павлин Евров...Павлин Рублен е умен, няма какво да си кривя душата
Ти си прегрял и изпушил отдавна Изостана с километри.Това ли беше от теб, тъкмо загрявах..
Не ми трябва да купувам каквото и да е, за да се чувствам щастлив на майка Земя.Абе... рублата е толкова евтина, че за 50 лева ако си купиш ще се чувстваш богат. Купи си малко и се надувай.
Не казах щастлив. Казах богат.Не ми трябва да купувам каквото и да е, за да се чувствам щастлив на майка Земя.
Ти си вторият човек, който ми казчва, че съм иазпушил. По технология вече би трябвало да ме взаемете за луд, като Мишока от достоевскиТи си прегрял и изпушил отдавна Изостана с километри.
Слаба ракия си.Айде де, нали искаш сеир, ето давам ти го, заспа ли
Нямам никак представа, ти се сети кой да питаш@waldes , вземи дай един съвет. От къде да си намеря един процесор на сносна цена? Core 2 Quad Q 9650 искам.
То цялата програма на ленд лийза няма и 50 милиарда тогавашни пари, той за 100 ми говори. За цялата война са наляти 500 милиарда днешни пари в 4 държави, като в СССР са по-малко от колкото в Англия.Точно тези помощи са нещото, което спасява алкохолиците. Само някои руски глупаци "са единни", че това не е така. Само самолетите, които САЩ са са им дали са хиляди. Паричната помощ отделно ги подпира здраво, защото тогава стойността на долара е била съвсем друга (сега 100 милиарда тогавашни долари са поне трилион днешни, което печели всяка война). Руските алкохолици са спасени от САЩ и европейските държави.
Абе дадох сумата за пример, че по-лесно си я представят хората. Кръгла сума. @waldes и без това мисли бавно и само храни търтеите с полуфабрикат-мед. Иначе явно руснаците и с два тролиона не са можели да,я спепелят, та се,е наложило и САЩ да се включват и с военна сила. Кво да ги правиш, Се Се Се Ре пияници са си били.То цялата програма на ленд лийза няма и 50 милиарда тогавашни пари, той за 100 ми говори. За цялата война са наляти 500 милиарда днешни пари в 4 държави, като в СССР са по-малко от колкото в Англия.
Държава-получател
1. Великобритания
2. СССР
3. Франция
4. Китай
Обща сума по цени за 1941 – 1945 г., млрд. дол.
1. 31,4
2. 11,3
3. 3,2
4. 1,6
При цени за 2008 г., млрд. дол.
1. ~380
2. ~140
3. ~40
4. ~20
Сиреч, ако не си разбрал това са държавите получили пари по програмата ЛЕНД ЛИЙЗ, като във втората графа са милиардите долари (при тогавашните цени) получени за периода 41-45, а третата са същите пари обърнати при цени към 2008 година, цифрите са приблизителни. И за тебе точно дори съм номерирал всичко от 1 до 4, ако случайно ти е много сложно да провериш същите данни в Гугъл. И сега да попитаме, СССР колко жертви спестиха на САЩ в победата над Хитлер? Колко са спестили и в Китай, когато са изтласквали японците? Така че не мисли толкова повърхностно, 1 трилион $ няма да ти спечели войната, ако имаш например армия като италианската през 40-те години, която я спират едни гърци, които както знаем не са някаква военна сила..
Слаба ракия си бе дедо : ) Кво знаме? То няма какво да научи от тебе човек : ) Гаври с труп не ми се правят.Бегай да си лягаш и ти като страната, вдигна бялото знаме. Така става като бъзикат с руснака, рано или късно всички вдигат знамето, питай дегол