Pavlin_Kralev
Active Member
Не аз, ти ме боготвориш : )На мен Кралев ми е итересен, понеже се мисли за умен
Не аз, ти ме боготвориш : )На мен Кралев ми е итересен, понеже се мисли за умен
Е това ли измисли бе човек..Можеше да се постараеш повечко. Май си останах последния мохикан, всичкото колеги не издържаха на напънаНе аз, ти ме боготвориш : )
Дедовците лягате рано : )Аз си лягам, кралев ти мисли през това време, до утре.
Къв напън бе човек? Ти си мислиш, че те напъвам ли? Бъди рахат, изчероал се се до там, че трябва да си наемеш някой да води диалога вместо теб.Е това ли измисли бе човек..Можеше да се постараеш повечко. Май си останах последния мохикан, всичкото колеги не издържаха на напъна
Надменност ли долавям или да. За надменността мога да говоря с години, твоята изглежда е в епогея сиКъв напън бе човек? Ти си мислиш, че те напъвам ли? Бъди рахат, изчероал се се до там, че трябва да си наемеш някой да води диалога вместо теб.
Поредната грешна констатация. Не е надменност да посека твоята надменност Или, ако ти си най-тъп, то не може вечно да се съобразявааме с това. Понспъни се малко. Дай повечеНадменност ли долавям или да. За надменността мога да говоря с години, твоята изглежда е в епогея си
Виждам, че още можеш да мислиш, УРАПоредната грешна констатация. Не е надменност да посека твоята надменност Или, ако ти си най-тъп, то не може вечно да се съобразявааме с това. Понспъни се малко. Дай повече
Бащата винаги е въпросителна. Само майката може да бъде 100% сигурна.Цар Симеон Велики оня ден ми се обади, каза че Цар Калоян бил негов син от династията, ама дали лъже не знам.
Напъни се още, да не те напъна аз накрая...Виждам, че още можеш да мислиш, УРА
Мързи ме, ама щом искаш, че се напънаНапъни се още, да не те напъна аз накрая...
Не бе, радвам се на хубавото време в парка. Ама като се мислиш за мъдрец, няма да ти развалям илюзиите с истината...Не се притеснявай, ако нямаш отговор, прекалено мъдър съм излиза
Кой парк, къде да дойда да ти загрея вратаНе бе, радвам се на хубавото време в парка. Ама като се мислиш за мъдрец, няма да ти развалям илюзиите с истината...