Pavlin_Kralev
Active Member
Точно до вас съм. Айде слизай да та видя ква печка си миризлива. НЕКА МАЙКА ТИ БЪДЕ С МЕН... за 2.50 лева.Кой парк, къде да дойда да ти загрея врата
Точно до вас съм. Айде слизай да та видя ква печка си миризлива. НЕКА МАЙКА ТИ БЪДЕ С МЕН... за 2.50 лева.Кой парк, къде да дойда да ти загрея врата
Не си до нас, защото бих ти загрел вратаТочно до вас съм. Айде слизай да та видя ква печка си миризлива. НЕКА МАЙКА ТИ БЪДЕ С МЕН... за 2.50 лева.
Айде не се прай. Искаш да ме умориш от чакане. Дърт козел : )Не си до нас, защото бих ти загрел врата
Тоз пък кой е?Аобамата и на него, ако е още жив де
Не знам, празнувахТоз пък кой е?
В Русия днес е "най-забавно".Ебати цирка, забавно е
В коя част на света, тоест Русия, че е много голяма територията.В Русия днес е "най-забавно".
Само двайсетина града.В коя част на света, тоест Русия, че е много голяма територията.
19 без МакедонияСамо двайсетина града.
Не се учудвай. Вече дори крайните русофилски прасета нямат какво да кажат, когато стане дума за руската кочинаАз откъде да знам, че Биаро е станал пенсионер, няма живец вече в него, направо да си купи бастун от пазара....
Никога не изневеряваш на себе си Не само ти вярваш на новините в "неновините" и "бъзиклиикс", въпреки , че те сами си декларират, че пишат базици Всички русофилски прасета го правите. ХАХАХАХАХАХЧестит празник, Павлинчо. Теб вероятно не са те облекли като Форест Гъмп, щото и гол мязаш на него.
https://www.nenovinite.com/ne/neuka...a-i-deca-she-budat-oblecheni-kato-forest-gump