nandibandi
Well-Known Member
Но тук скъпа в този форум, ти имаш направени най-малко два профила.
Амиии, бъркаш са нещо - поне 17 са, скъпи.
Но тук скъпа в този форум, ти имаш направени най-малко два профила.
Възможно е, любов моя! Аз констатърах два за сега. Виждам и трети, но нямам време да го анализирам. Имам много по-важна и критично отговорна работа, която чичко Сорос ми е възложил.Амиии, бъркаш са нещо - поне 17 са, скъпи.
Аз констатърах два за сега. Виждам и трети, но нямам време да го анализирам.
Определено ползваш няколко профила. Лошо няма, вдига общия брой на потребителите във форума. Обаче нялава за пореден път общия брой на русфилските глупендериОбезателно намери време, слънце мое. Анализът си заслужава, особено ако си фен на конспиративните теории.
Тцъ - греда! Никога не съм имала и не възнамерявам да имам втори профил в този форум. Не разбирам мултиакаунтинга, освен ако не се налага наистина да се симулира активност. Тук това не е необходимо, а аз се чувствам достатъчно свободна да изразявам позицията си по всякакви въпроси.Определено ползваш няколко профила.
Н е ме топли по никакъв начин. Попаднах на втория ти профил съвсем случайно и никъде не съм казал, че ми пречи. Сега разбирам, че реално ти трябва да се криеш и за ова отричаш. Не бях обърнал внимание, че е забранен. Та не е греда, а е чист гол.Тцъ - греда! Никога не съм имала и не възнамерявам да имам втори профил в този форум. Не разбирам мултиакаунтинга, освен ако не се налага наистина да се симулира активност. Тук това не е необходимо, а аз се чувствам достатъчно свободна да изразявам позицията си по всякакви въпроси.
Е, ако те топли идеята,че съм многопрофилна - нямам против да грешиш и по този въпрос.
Попаднах на втория ти профил съвсем случайно
Явно, ти си случайно попадналото на Земята същество Парноята е състояние на постоянен страх, не на разпознаване на фалшивите ти профили За да има елементи на параноя, трябва поне мъничко да ме е страх от тебе, а то от смях не остана време за това. Ако и пречеше това, че най-шифренично поддържаш две самоличности тук, щях да съм те докладвал вече. Няма да те лекувам безплатно И без това ментлните ти проблеми са твърде мого и тежки.Съвсем случайно си попаднал на планетата Земя, миличък. Да търсиш под вола теле е задължителен симптом на шизофрениците и психопатите - нарича се параноя.
Докладвай ме! Нека администраторите проверят колко профила имам.
Товарищ Ако забелязваш, никога не се държа невъзпитано пръв Когато се говори с русофиско прае, трябва да се има предвид, че това са болни и комплексирани от това хора. Там всяка дума се тълкува като "невъзпитано" и "русофобско" и т.н. Кибиците, дето глдате сеира, също трябва да го имате предвид. По тов русофилите и циг@ните много си приличат. Преди да са получили отговор на простотият@ си, вече крещят. На футболния терен подобно поведение може да се наблюдава от Неймар А няколкото акаунта които съществото има тук не са мой проблем. Просто реших да го попитам, но то логично изпадна в умопомрачение, както винагиДругарю Кралев, това че потребителят Нанди злоупотребява със системата и ползва мултиакаунтинг не означава, че трябва да се държите невъзпитано.
Точно за тоа ти говоря Ням избухване а казване на истината, при това доста вяло. Това че ти го нчукв@м редовно не значи, че не си "любов моя" и "миличка". Не бъркай секс@ с любовта...Павлинчо, що истеряса така? Вчера беше далеч по-мил, а днес избухваш безпричинно? Нали си говорехме на ''миличко'' и ''любов моя''?
Пий ги тия хапчета, де...
Последно, пчелите ядат ли мед?Другарю Кралев, това че потребителят Нанди злоупотребява със системата и ползва мултиакаунтинг не означава, че трябва да се държите невъзпитано.
А тъйРучат, ручат, не са за оплакване.
"Той" ли е?Той Нандито да не ми се разсърди пича, че навлизам така грубо в диалога ви.
Честито, потслабнала си, виждам...Разби ми сърцето.
Не знам дали е "той", ама упорито се опитва да ми налапа чеп@... Така действам на жените, ама ако е някой "той" ще има ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ.Той Нандито да не ми се разсърди пича, че навлизам така грубо в диалога ви.