Добре, че си ти на ни обясниш за живака и другите съставки на ваксините. Когато някой умник започне да ми говори за това без каквито и да официални документи, че някога се е докосвал до тази материя, резко еректирам след което следва организъм. Не се обиждай ама ти може би ще си последния човек на света, от който бих взел съвет и мнение. Разбирачът си ти, брато, ти ги изливаш тези глупости, аз само ти чета бисерите. То и сексът е съмнително нещо, ако не го разбираш. За целта трябва да си завършил и да си следвал, да си ти го набили в главата хора с такъв опит, да си присъствал на тестове. А не да си изчел два сайта и да си вече топ. Разбираш ли умнико? За това ти пуснах статистиките по-горе, защото си типичен булгар с мнение, което се е заформило от ограничен мозък
Да бе, и с тия статистики доказваш, че единствената причина хората да не искат да си инжектират съмнителна отвара в кръвоносната система е неразбирането им на новата наука.
Няма значение, че политиците (и не само те) днес приказват едно, утре друго.
Няма значение, че показват фалшива загриженост за живота на хората, каквато никога преди 2020 не са имали.
Няма значение, че съсипват икономиката, докато заливат себе си с милиони.
Няма значение, че никакви мерки не свършиха работа. Нямаше никаква разлика в това дали хората се задушават с маски или се събират на протести и футболни мачове.
Няма значение, че и ваксите не вършат работа. И след набодени толкова много хора мерките се затягат дори все повече.
Няма значение, че Клаус, Бил, Антъни и приятели открито говорят за своя Глобален Ресет, климатични глупости, депопулация и т.н.
Няма значение, че прословутия вирОс практически не закача младите, еле па децата.
Има значение само да вярваме в "науката", да гледаме ТВ денонощно, да спазваме всички мерки, да преглъщаме всяка политическа лъжа, да си лягаме с маските, да затворим бизнесите си доброволно, да се наредим на опашка да ни инжектират като крави, да не си говорим един с друг, да инжектираме и децата си с магическата отвара... и да чакаме да бъдем спасени от нещото години наред, вълна след вълна.
Направо те инжектирам и теб в списъка ми с игнорирани. Убедих се, че трябва да спазваме максимална дистанция един от друг, за да не ти дишам "научните" издихания.