Все си мисля, че скоро няма да приключи, събскрайбването ще стане факт. На всеки 6+3 месеца бууст.
Ясно, че е към АсеасРоа, той да си отговори как мисли, но да кажа и аз според мен, все пак.
Не скоро - изобщо няма да приключи и има напълно основателна причина. Толкова материално обективна и практична (според/за тези, които го правят), че няма накъде. Просто може да се види - всичко е НА килима, няма почти нищо скрито отдолу.
Мислех да си поиграя тия дни да сбия максимално в един пост едно прясно изследване публикувано в Американската национална библиотека + една връзка от типа "2+2=4", която не аз съм измислил, ами ако на някой не му хрумне, значи не е много наясно с актуалните реалности.
Не, че
трябва да му хрумва, или ако му хрумне нещо кой знае какво ще се промени за него. Изобщо не. Всъщност повечето хора биха се много натоварили от директния контакт с нещата 1 към 1, които не могат да променят. И подхождат умно, предварително задавайки "приоритетно виждане" и "пропускане на спам", не е нищо ново. И това действително е интелигентен и практичен работещ подход.
Аз лично предпочитам обратното. Някои го смятат за мазохизъм, други - за закалка. За мен е друго - "изчистителен" кеф без допълнителни материални или чувствени облаги. Не получавам такъв от улабено възприемане на трудните действителности.
Та тей. Инак съм си прост