Евала, само така! Да не съм само аз каруцар тука!Контрата разклати мЪди,
Нандето размята цици,
(а етЕра пак се сърди)...
Туй са наште офтопици.
Евала, само така! Да не съм само аз каруцар тука!Контрата разклати мЪди,
Нандето размята цици,
(а етЕра пак се сърди)...
Туй са наште офтопици.
И моя звънна:Навил съм си будилника като стане време за поетична пауза да звънне. Сега звънна.
Ти ли го написа бре, много добро! Код няма са научиш да пишеш, ама стихчето е трепач.И моя звънна:
ДвеИдвайсета година,
лудостта ни сполетя,
маски, локдаун, карантина,
без причина, ей така.
Вирус в медиите роден,
на хората в акъла влезе,
и превзе акъла им без ден,
стана като Паста Болонезе.
Втурнаха се те да ни разправят,
че науката така им казва,
у дома сами да се затварят,
навън с парцал да се показват.
Но настръхнаха срещу онези,
дето веднагА разбраха плана,
че използват трупове, ковчези,
паника да всяват от екрана.
Започнаха да ни наричат с думи,
да ни цензурират всеки път,
да ни гледат сякаш ние сме луди,
треперещи от страх да не умрат.
Едва дочакаха ваксина да се появи,
наредиха се под строй един зад друг,
и така превърнаха се в будали,
веднъж, и два пъти, и за пореден път.
Мина се известно време, но уви,
въпреки че казахме им отначало,
ваксината съвсем не ги спаси,
нито някой ги похвали с "Браво".
„Малко обаче може да се направи, ако хората отхвърлят всичко, което те казват още в началото“, пише американският милиардер. „Ако хората не вярват, те няма да подкрепят големи инициативи. И когато възникне голяма криза, е малко вероятно те да следват инструкциите на властите за преодоляване на бурята“.
Според него този скептицизъм се проявява особено ясно в пандемията от коронавирус. Според Гейтс дезинформацията за коронавируса се е разпространила в Съединените щати и света, застрашавайки програмата за ваксинация и забавяйки края на пандемията.
Гейтс също така посочва в блога, че политически мотивирани заглавия в медиите, както и в социалните медии, са увеличили различията и той смята, че правителствата може да се наложи да „регулират“ онлайн платформите, за да се справят ефективно с дезинформацията.
Псува, псува... за здраве и берекет.Ти ли го написа бре, много добро! Код няма са научиш да пишеш, ама стихчето е трепач.
Нандито свястна мацка, не псува, що сте я баняли?
Мъж кой'т не псува не е мъж, жена дето не кълне не е жена! Комшийска мъдрост, помня ги от съвсем малък.Псува, псува... за здраве и берекет.
Етера ме вдъхновиТи ли го написа бре, много добро! Код няма са научиш да пишеш, ама стихчето е трепач.
Нандито свястна мацка, не псува, що сте я баняли?
Нищо не е лъснало. Каквото показват по медиите, в това вярват масите. Те могат оргия с деца да си спретнат, после по медиите да кажат, че било невинно детско парти, и хората ще го повярват. Но по-лесния вариант е просто да заменят муцуната дето се е очернила с друга чистичка муцуна, и шоуто си продължава.Бая народ лековерни избиха. Ся като им лъсна зловещия гешефт, разбра се що за изроди са - натискат да ни убиват принудително. Със залъгване и томболи видяха, че не става. Не сме чак толкоз прости.
Не само четвърта, на 4 месеца искат да ви инокулират, искаш ли линкче с еврейчето, дето за малко фюрерът не инокулирал майка му с Циклон Б? Не е псувня, провери за Бурла. Гръцки ветеринар, шеф на Файзер, по тъмна доба пърдят в едно гърне с Урсула фон дер Лайнен, после засекретяват документите дори от евро депутатите. Боди се, само не ми се мотай в живота!Много ме мотивирате, със сигурност ще слагам 4 доза, браво!
Остави мене, сам Били ти каза, че NFT е игра на най-голям глупак. При криптото няма принципна разлика. Щом я играеш играта смятай къде си, сами Дяволът ти го каза!Ти какъв код можеш да пишеш, та си толко убеден че аз не мога да пиша код?
"Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - БудаНищо не е лъснало. Каквото показват по медиите, в това вярват масите. Те могат оргия с деца да си спретнат, после по медиите да кажат, че било невинно детско парти, и хората ще го повярват. Но по-лесния вариант е просто да заменят муцуната дето се е очернила с друга чистичка муцуна, и шоуто си продължава.
Аз сложих онзи ден - слагай, че с такива израстъци като тези - ще се затварят пак и слагат маски като гледам как вървят нещата със заболелите.Много ме мотивирате, със сигурност ще слагам 4 доза, браво!
Ти се моли да не са объркали нещо със синтетичното им РНК, да не ти израсне нещо дето най-малко го искаш!че с такива израстъци като тези
Като ни затваряха и маскираха що пак сме болни?ще се затварят пак и слагат маски като гледам как вървят нещата със заболелите.
Е, те пак ще въртят песента, че всичко е измама, че е за пари и че никой умира от това. Като развалена плоча са. Сладури.Аз сложих онзи ден - слагай, че с такива израстъци като тези - ще се затварят пак и слагат маски като гледам как вървят нещата със заболелите.
Те нали са задали ключови дати за етапите: първата беше 2020, после 2025, 2030, 2040-45. Що са ги дали тия дати? Ако някой е тръбял за "от днеска за утре", питай него, той да обясни. Но те - задалите датите - не бързат, ние не бързаме (аз поне), вие побързайте, сложете бустерите и хич не се притеснявайте за останалото, то ще стане (това е план и по-точно цялостна програма за глобално дълбоко преустройство, не е "айде юруш").Е, те пак ще въртят песента, че всичко е измама, че е за пари и че никой умира от това. Като развалена плоча са. Сладури.
Е, те пак ще въртят песента, че всичко е измама, че е за пари и че никой умира от това. Като развалена плоча са. Сладури.
А що да не сложим? След третата нещо стана ли ни?Слагайте тогава по още една доза от полезните и безопасни, повторете с бустерче - и сте готови (засега).
А що да не сложим? След третата нещо стана ли ни?
Как "що да не сложим"?! Нали това казвам: сложете си, колкото ви е кеф. Аз лично много искам да си сложите. Както казваш - нищо не ви е станало, напротив - може би сте се опазили от заразяване или тежко преболедуване. Така че слагайте си повече (и гледай за рутинна справка фактите изнасяни редовно от живущият в интернета).А що да не сложим? След третата нещо стана ли ни?
Няма страшно Тедка, нали повечето хора на планетата са се боцнали. Ваксинките спасиха положението, няма причина да се опасяваш, че Ковид представлява някаква заплаха в близкото бъдеще. Мисията е изпълнена, опасността е отстранена, дишай спокойно. Гаранция от Файзер, АстраЗенека и Джонсън.Е, те пак ще въртят песента, че всичко е измама, че е за пари и че никой умира от това. Като развалена плоча са. Сладури.
Няма страшно Тедка, нали повечето хора на планетата са се боцнали. Ваксинките спасиха положението, няма причина да се опасяваш, че Ковид представлява някаква заплаха в близкото бъдеще. Мисията е изпълнена, опасността е отстранена, дишай спокойно. Гаранция от Файзер, АстраЗенека и Джонсън.