Не съм 100% сигурен, но не виждам какво друго да е
то нали вече няма други вируси и грипове, камо ли разни банални инфекции, всичко е ковид вече - гарантирано ахахаха
Иначе е ок, мога да го сравня като 5% от свинския и макс 35% от грип. Трети ден, сега само ме болят краката, главата ме боли, свива ме единя бъбрек
и куцото бучане в ушите. Новото е вкуса в устата (но вече е подобрен) както и нещо дращещо вътре постоянно. Леко безсилие и отпадналост. Бе смятам утре, макс - другиден да съм на пангара
Но пък добрата новина е, че всъщност си почивам ахахах даже някоя друга статийка пиша, което не се е случвало от бая години
А за оня с предположенията. Не съм убеден, че стата е верен. Според мен новите "щамове" са по-точни. И всъщност не е вярно, че те основно заразяват. Просто така ги устройва, общо взето пишат глупости на килограм и целта е по скоро да настъпи още по-голяма обърквация. За мен лично, умиргат дъртофили. По-млади умиргат от други фактори, не основна причина - корона.
Тоя също разпрааше, че ваксите също са планирани, защото са знаели в няква степен, че ще има бъгове. В тоя смисъл - всеки да си преценява за себе си. За мен, ваксите са за слабите хора, аз не се чувствам такъв. Освен това, щом самия вирус, добре разработен, е дал бъгове, сметайте ваксините колко са читави - пуснати също така без особено детайлни тестове.
Бе майната му. Никога не съм казвал "ваксинирай се" "не се ваксинирай", не и директно, изказвам моите съждения по случая, всеки си има тиква на раменете, а някои цела любеница