redrum
Well-Known Member
От: От: От: Един пич - нема кола, нема апартамент, има само колело ама по-богат от на
Колкото до плана, радвай се че родителите ти са го следвали, иначе нямаше да стоиш тука да ми философтваш
Защото това е конфликт на мирогледи. Или си номад или не си номад. Може и да го направи, но не видях този възрастен човек да говори за тези неща, нито дори веднъж да спомене семейството си или пък някой близък за него човек. Напротив, каза че обича да е сам, защото така отговарял само за себе си - т.е. тотален егоист.ВЪпрос - защо се изключва едното от другото? Какво му пречи да си намери жена, да направи дете и да създаде семейство на този етап от живота? Ей, това не мога да разбера - за вас ако някой не следва точно определен план в живота си разсъждавал като 15 годишен....
Раждваш се ->учиш -> работиш -> жена -> дете -> работиш -> умираш - Страшен план
Колкото до плана, радвай се че родителите ти са го следвали, иначе нямаше да стоиш тука да ми философтваш
Ей такива граждани на света най-много ми харесват :lol: Сигурен съм, че нито ти, нито тоя полу-българин знаете и 1/100 от богатството на народа си. Не познавате народното творчество, не сте обиколили всяко кътче от тая държава, не сте се докоснали до българския дух. Ей това ме обогатява мен, нямам нужда да ходя да гледам някакви примитивни полуголи папуаси как ловуват с копие. Или да ям варени картофи в копанка, с каквито на село хранихме прасетата. Преди да тръгваш да учиш за света, в който живееш, научи първо за себе си и от къде произхождаш.Сега кой разсъждава като 15 годишен с подобни "сравнения". Я ми кажи кой от двата начина на живот обогатява познанията на човек повече и разширява мирогледа му? НЕ мога да се кефя на това, че някой е решил да научи повече за света в който живее ли??? Хах