Еее, там нема демокрация, баце.... междувременно в Русия нещата са спокойни
Да, спокойни са:... междувременно в Русия нещата са спокойни
Да не забравяме че и в Русия се проведе ваксинационна кампания...Да, спокойни са:
Трима руски журналисти загинаха за по-малко от месец | Dnes.bg
Причините за смъртта им са съмнителни | Dnes.bgwww.dnes.bg
Нищо ненормално за Русия.
А за убийството на Милен Цветков е всичко нормално, нали ?Нищо ненормално за Русия.
Не, нито съм го гледал, нито знам за какво става въпрос. По принцип руския език не го разбирам, и не ми е от най любимите. Не искам да прахосам 20 мин от живота си за да го изгледам, търпейки тази реч
И ква ще е тази ваксина като всички са перманентно пияни?Да не забравяме че и в Русия се проведе ваксинационна кампания...
Нещата са малко различни, ако не вникваш в детайлите.А за убийството на Милен Цветков е всичко нормално, нали ?
да не изреждам всички убити журналисти , а чакай, журналистът Георги Александров. Намерен е удавен край дефектиралата тръба във варненското езеро? Сигурен съм, че знаеш къде е мястото!
Афера.бг: Загина журналистът Георги Александров. Намерен е удавен край дефектиралата тръба във варненското езеро
'Журналистът от Варна Георги Александров е намерен удавен в района на дефектиралата тръба във Варненското езеро, заради която възникна скандал със замърсяването на морското крайбрежие.', съобщи журналистката Веселина Томова от сайта Афера.бг. 'Георги Александров е бил с лаптопа си и е отишъл...petel.bg
Да, докато протестите в Русия са лукс? Обикновено свършват с убити и затвор, щото изразяваш мнение. Що за тъпотии шервате, това си е във вашата градинка като го плескаш тук. Пусни някой протест в Русия да видим какво прави полицията с хората.Протестите в Германия се разрастват: полските фермери блокират границата в знак на солидарност
Протестите в Германия се разрастват: полските фермери блокират границата в знак на солидарност - Обективно
Продължаващите протести в Германия се превърнаха в най-голямата демонстрация в страната през последните години. От ранните часове на понеделник хиляди трактори блокираха магистралите и спряха движението по по-малки пътища в цялата страна. Близо 300 различни демонстрации на фермери се проведоха...obektivno.bg
Това не е темата за Русия и Украйна младежо, както знаеш аз не коментирам в нея щото ме боли и за двете страни. Дали е лукс или не, ми е все тая, ако ще и ток да им пускат за добро утроДа, докато протестите в Русия са лукс?
Пусни някой протест в Русия
Да, видях. Също така видях, че е за Навални но не ми е интересно да го гледам, понеже не се интересувам за русия толкова колкото вие.@partytime има субс.
Знам много добре за какво е темата. Имам повече присъствие в нея, момко.Това не е темата за Русия и Украйна младежо, както знаеш аз не коментирам в нея щото ме боли и за двете страни. Дали е лукс или не, ми е все тая, ако ще и ток да им пускат за добро утро
На нас ни е през дедовия за Русия, както и на нея и през дедовия за нас.Да, видях. Също така видях, че е за Навални но не ми е интересно да го гледам, понеже не се интересувам за русия толкова колкото вие.