Вискяр Градинаров
Well-Known Member
От: За птиците и природата - Градина Вискяр
празно
10символа
празно
10символа
Отлична работа, СТАН!
Само една забележка: На есен ги пресади в пълно с пръст сандъче. Сега обема за корените е малък и не особено уютен за растенията.
И аз да се похваля малко със снимки от градината.
Тученица!Браво, Ивайло. Ако това наистина е твое дело, ще се окаже, че не си съвсем тотал щета.
Искам да питам обаче за плевела около лука. Това къдраво растение с плътни, месести листа какво е? В нашия двор е пълно, както и в саксиите с цветя, които са на открито. Много досадно растение, макар че не е особено грозно.
Вие ме убихте! Тоя плевел бил ядлив? Ако не го бяхме отъпкали около доматите, щях да си набера и да пробвам, въпреки че съм малко скептична дали говорим за едно и също растение.
Ще го чекна в гуглето, че не ви вярвам много.
Edit: Леле-мале, верно е.
Ей тва е превзело двора и няма отърване. От утре съм на паша.
Тая тученица се оказва божествена комбинация с препечана филия домашен хляб с квас и пречистено масло :-o
Днес се взирах в нея около 5 минути, но така и не се престраших да я опитам как е на вкус. Имам някакво глупаво вътрешно усещане, че е отровно, щом е плевел.
Рано или късно ще пробвам, обаче. При мен всичко става трудно, ама като отпецне - няма спиране.
Ми най-много да се отровиш, какво друго може да стане
Аз така гледах жабешките бутчета първия път като ги ядох, ама само 2 минути траеше дилемата ми...после си ги изядох :lol:. А, и с охлювите беше така, но и тях изядох :lol:
Не се учудвам. Винаги си създавал у мен впечатление за дете, което папка и слушка.
При мен психологическата бариера да опитам някои храни е много сериозен проблем. Има храни (напълно конвенционални), които още не съм опитала. Тези, които се престраших да опитам потвърдиха вътрешното ми усещане, че не са за мен. Наскоро за пръв път опитах суши, специално приготвено без риби-миби и други сополи. Е, такава гадост не бях вкусвала в живота си. От уважение към майстора се въздържах да го изплюя. То пак си смърдеше на блато.