Няма особен смисъл да се спори, на Нанди и трябва време, за да разбере някои работи. Проблемът е, че "новите" ще карат все повече умерени и колебаещи се хора да се връщат към "старите" с всеки следващ месец, ще става все по-зле и ще дразнят повече.
Иначе е забавно, че ми обясняваш за конституцията като съм юрист
Не е въпросът във формалностите, а в тва дето го надробихте хилядите заблудени душички, сега всеки ще играе по тънката струна на популизма и като не му уйдисва ще казва, че е опозиция. Няма най-вероятно да се разберат за актуализация на бюджета и тва е най-нормалното нещо на света. Радев може да си говори, че е важна, служебните може да си говорят, че е важна обаче в народното събрание има 6 партии и почти всяка така се е подредила, че да не може да преговаря с никоя друга, защото иначе предава избирателите си. Това е така, защото всички имаха единствено анти кампания, а не цели, идеи и политики. Косвено за това, което е вътре са виновни служебните, които всъщност основно бяха заети да правят черен ПР, анти ГЕРБ, лошо няма, но сега като ги направиха толкова черни, а другите не могат да постигнат споразумение помежду си за абсолютно нищо, кво правим?
Рейтингът на служебните, тепърва ще почва да пада следващите месеци, а редовият българин в тая каша дори вече не знае кой да напсува докато си пие ракията. Преди беше лесно - Баце е виновен.
От всичко печели ГЕРБ, на всеки следващи избори все повече ще печелят те, защото на хората все повече ще им писва от тия идиотии. Хубаво си поиграхме, но лятото е към края си. Всички ги мразят, ама нищо не могат да направят, не могат да се разберат, не искат ли, не знам, каква алтернатива имаме за следващите месеци?
1. Или някой се жертва и се коалира с ГЕРБ или Слави и имаме правителство
2. Или продължават служебните без правителство и вързани ръце, само че вече и Радев взе да дърпа задна, защото е едно 1-2 месеца да правиш черен ПР, друго е да трябва да затваряш ресторанти и бизнеси, едното не е толкова популярно сеш се.
3. Или двете супер безсмислени и ултра популистски партии просто изчезнат (мутри и Слави), но това към момента е невъзможен вариант. Ако тях ги няма и процентите се разпределят, останалите ще се разберат.
Ако виждате друг скорошен изход от ситуацията може да го споделите