)
Журналист: Хаджигенов беше по-нисък от тревата пред Гешев | Новини.бг
Прочетете повече в Новини.бг
Вие двамцата с webstil на един щат ли сте или всеки е назначен на отделна позиция. Герберутки под прикритието на "всички са маскари, ама за герб нищо лошо не казваме".Температурен охладител... Този ще излезе по-голям клоун и от Волен.
С Маяма, тулупите Дончева и Бабикян са си лика-прилика боклуци.
ГЕРБ и Слави са опозиция в този парламент, така че лошотиите са за управляващите"всички са маскари, ама за герб нищо лошо не казваме".![]()
ГЕРБ и Слави са опозиция в този парламент, така че лошотиите са за управляващите![]()
![]()
![]()
Сега пък ти прочети внимателно.Ти да мълчиш, че само фейкове разпространяваш!
Панайотов: Нито водим, нито имаме право да водим преговори за покупката на изтребители.
”Служебното правителство нито води преговори за закупуване на нови изтребители, нито има право”. Това каза министърът на отбраната Георги Панайотов от парламентарната трибуна във връзка с обвинения, че служебното правителство е заложило пари за закупуването на нови 8 самолета F-16. Той подчерта, че по никакъв начин България не се ангажира финансово и юридически.
А защо чак сега? Какво имахте в устите миналата година, когато гроб бяха управляващи? Не ми отговаряй - досещам се.ГЕРБ и Слави са опозиция в този парламент, така че лошотиите са за управляващите![]()
![]()
![]()
Сега пък ти прочети внимателно.
Служебното няма да сключва договор, но е задвижило процедурата:
![]()
Служебният кабинет задвижи покупката на още F 16 от САЩ, Борисов си смени позицията и за тях - Mediapool.bg
Служебният кабинет задвижи процедурата по закупуването на още 8 изтребители F 16 oт САЩ и "Локхийд Мартин". Служебният министър на отбраната Георги Панайотов смята да поиска от...www.mediapool.bg
Вие двамцата с webstil на един щат ли сте или всеки е назначен на отделна позиция. Герберутки под прикритието на "всички са маскари, ама за герб нищо лошо не казваме".![]()
Еха, още един запали подметките. Ма много сте чувствителни, тва неутралните! Извинявай, забравих, че ти беше анархист.@webstil има най-адекватното мнение по темата за момента. Поне 10 човека от форума, с които съм работил са виждали от публикациите ми във Фейса колко "обичам" ГЕРБ, като някой знаят, че съм организирал и протест срещу тях. Хранил съм ги достатъчно. Ако ги подкрепях, повярвай ми, че не си ми фактор и щях да го правя публично, както ти подкрепяш Маяма. Обаче не ми харесват и толкова. Да съм на щат?! (Смях!) Я да видим дали имам повече коментари в темата от теб, поне кафе да чакам от централата им. Тези "новите" са неориентирани и вече дори децата го разбраха, само ти не. Дори все още не схващаш, че точно Бабикянчо, Хаджигенчо и Маямка провалиха протестите на хората, които искаха истинска промяна.
Аааа, не така, пиле. На Бойко 10 години му беше виновен Станишев, ти искаш за два месеца служебният кабинет да оправи бакиите на мутро-мафията. Да, ще обвиняват, защото обществеността трябва да знае защо не могат да се случат незабавно определени неща.Бос съм в момента. Нямам подметки. Не съм запалил изобщо. Омръзнало ми е вече да чета само как "предните" са виновни. Досега 50 милиарда трябваше да влизат в държавата на траншове, но с широка коалиция по-трудно ще се откраднат. Предлагам да има действащо правителство. Нека да видим реални политики от любимите ти Маяма или Корнелия. Анти Герб и популизъмът беше лесното. Но да, Бойко ще е виновен за следващия половин век, пък после ще се оправим.
Аааа, не така, пиле. На Бойко 10 години му беше виновен Станишев, ти искаш за два месеца служебният кабинет да оправи бакиите на мутро-мафията. Да, ще обвиняват, защото обществеността трябва да знае защо не могат да се случат незабавно определени неща.
Популизъм е да слагаш ред в хаоса, който си създал и да обещаваш работа, когато си унищожил дребния и среден бизнес. Нека бъдем обективни все пак. Не бъди бос и в преносния смисъл.![]()
Не е приемливо, но нека не обвиняваме по презумпция. Не са започнали да грабят и не сме 100% сигурни, че ще го правят. Нека не поставяме на една плоскост доказани престъпления с предполагаеми бъдещи.докато грабят по същите схеми и това е приемливо?
Не е приемливо, но нека не обвиняваме по презумпция. Не са започнали да грабят и не сме 100% сигурни, че ще го правят. Нека не поставяме на една плоскост доказани престъпления с предполагаеми бъдещи.
Иначе, ясно - не ти харесват новите. Разбирам те. И аз не съм очарована от махленските им свади, с които губят ценно време.
Кажи ми обаче какво харесваш? От така създалата се ситуация, ти как би излязъл? Уточнявам, че негласуването налива вода в мелницата на мафията. И кво правим в такъв случай?
Отново бягаш от въпроса. Това с единството не може да се постигне на парламентарни избори. Ще го видиш на президентските, ама тогава пак ще мрънкаш, че сме избрали някой, който не ти е симпатичен. А ти що се цепиш, като искаш единство?А длъжен ли съм да ги харесвам? Моето мнение е, че може да се промени нещо само ако сме по единни като народ. Да гласуваш е твое право, но да ми хвалиш Маяма е пълна глупост. Изберете я, да започне да управлява, да направи нещо за държавата и тогава дори и аз бих я подкрепил. Дотогава за мен са стар бардак с нови к*урви.