Ами сами си го правиме в България като няма мисъл, пати гъзоНе знам кой ще печели тоя път, ама на всички дупце да ни е яко следващите месеци
В Европа!!! Радев не е виновен за енергийната криза, която тресе целия континент, заради мръсните игри срещу Русия. И кво станА? Американците не дават да се взима газ от рашките, ама и те не дават, и те така те. Сега Радев ви е виновен.имаме най-ниската цена на тока.
Няма да се научите Прогреса е нещо чуждо за вас...Цената на тока ни е висока първо заради Кунева-Пръмова, после заради Бойко Методиев Борисов. Едната прилапа доста добре от приватизацията и АЕЦ-а, другия смучеше години наред от Ковачки, Доган и сие. Сякаш сега се раждате и не ги знаете тия неща...
Дейба тъпите герберасти...
Кой прогрес? 2 магистрали за 12 години, които се ремонтират всяка година ли?Няма да се научите Прогреса е нещо чуждо за вас...
Е па повече да отворя линк с труд нивга. То пълна смрад само заглавията да прочетеш.Ðои Ñа ÑÑенаÑиÑÑиÑе на измамаÑа “ÐÑодÑлжаваме пÑомÑнаÑа” - ТÑÑд
ÐлаÑÑмаÑовиÑÑ Ð¿ÑÐ¾ÐµÐºÑ Ð½Ð° ÐиÑил ÐеÑков и ÐÑен ÐаÑилев е Ñожба на задкÑлиÑнаÑа дÑÑжба на пÑезиденÑа Радев Ñ ÐºÑÑга „ÐапиÑал“ и оÑÑаналиÑе олигаÑÑи Ñ Ð´ÐµÐ»Ð° пÑед ÑпеÑпÑавоÑÑдиеÑо ÐкзалÑиÑанаÑа пtrud.bg
А ха ха ха... Чете ли я тая глупост! Петков използвал МЛМ схеми за да трупа популярност... А ха ха ха... Изключително забавна статия, смях се от сърце. Нещо от ПИК?Ðои Ñа ÑÑенаÑиÑÑиÑе на измамаÑа “ÐÑодÑлжаваме пÑомÑнаÑа” - ТÑÑд
ÐлаÑÑмаÑовиÑÑ Ð¿ÑÐ¾ÐµÐºÑ Ð½Ð° ÐиÑил ÐеÑков и ÐÑен ÐаÑилев е Ñожба на задкÑлиÑнаÑа дÑÑжба на пÑезиденÑа Радев Ñ ÐºÑÑга „ÐапиÑал“ и оÑÑаналиÑе олигаÑÑи Ñ Ð´ÐµÐ»Ð° пÑед ÑпеÑпÑавоÑÑдиеÑо ÐкзалÑиÑанаÑа пtrud.bg
Може да се актуализира и раздела! В чисто нов - Хумор и сатираНе е ли редно да се пусне нова тема, тази не стига че се разплу, но и датата вече е 14-ти Ноември
Съгласна! Вие с "типин трол Бойко" конферансиета ли ще бъдете или главни сценаристи на скечовете?Може да се актуализира и раздела! В чисто нов - Хумор и сатира
Аз не съм никое ВИЕ Аз съм АЗСъгласна! Вие с "типин трол Бойко" конферансиета ли ще бъдете или главни сценаристи на скечовете?