Стига бе хора, поне в такива форуми не е нужно да се говорят глупости!Ха ха... Пробутват герберски опорки, ама не са герберастин... Тея Фасони не ви ли умръзнаха?
Стига бе хора, поне в такива форуми не е нужно да се говорят глупости!
Ако не можеш да видиш връзката на кръга Капитал, нарочно заслепен от омраза към едните, приемаш сляпо другите! А те същите, че и по-лоши!
Това за жалост е на много места (лекари, строители, дори програмисти сайт преброяване). Всеки има отговорности. Грешката на всеки може да бъде фатална. Всеки го интересува само парата дори в изказвания тук във форума се чете м-у редовете пари-пари-пари.Ауу, бялата тога на чистия нов обединител (татко) на нацията май е доста омазана с акита. Щях да се изненадам ако наистина беше почтен и заради наивност е решил да пристане на мафиотската структура.
В СУ взели не 6.5, а 19.5 милиона лева над заплатите. Не за 7 години, а за една - Разследване
Ръководството на Софийския университет е раздало 19.5 милиона лева над заплатите на служители и преподаватели само за една година – 2016-а. Някои са получили двойно и тройно отгоре от иначе тревожно зoffnews.bg
На умните отдавна им е светнало но още имащите розови очила тепърва ще им светваХубаво да гледат герберастите, белким им светне какво точно защитават и какво искат да връщат на бял кон....
Да разбирам, че одобряваш това, за което става въпрос в материала? Тебе не те интересува, ти да си добре....На умните отдавна им е светнало но още имащите розови очила тепърва ще им светва
Далеч не вдявате, какво е задкулисие и каква почва има то в България... Но както писах темата е много обширна а предпочитам да си правя пари и да не губя време в постове за раздуха от работата но ни предстоят много забавни месеци на война между олигарси
Как може да се одобрява подобно нещо?Да разбирам, че одобряваш това, за което става въпрос в материала? Тебе не те интересува, ти да си добре....
Не е така. Имало е конфликт на интереси, описан изрично в правилника на университета. Още тогава ректори са ревнали, че в самия университет е имало способни хора даа направят проучването, ама не - и мама може. Разбираемо е.и нямало конфликт на интереси и вероятно е така
Само доказваш написаното от менНе е така. Имало е конфликт на интереси, описан изрично в правилника на университета. Още тогава ректори са ревнали, че в самия университет е имало способни хора даа направят проучването, ама не - и мама може. Разбираемо е.
Колкото до Радев, не следя пикантерии около личния му живот. Той има достатъчно качества, за да останат на заден план свалките му с Деси.
Ясно е, че сме ориент експрес и никога няма да имаме 100% почтени политици, но нека поне са добри професионалисти и не толкова нагли крадци.
Да ти кажа джипката ме ми липсва, а и държавата не ми изглежда счупена.Скоро ще стане половин година от управлението на Радев.
Как е? Започнахме ли да живеем по-добре.
Определено, няма го твоя гъз да ми разваля настроението по 3 пъти на ден с грубите си селски прояви.Скоро ще стане половин година от управлението на Радев.
Тук не става въпрос за деянията на майката, а за длъжностни злоупотреби на сина, който трябваше да се възприема като момината сълза на пп гроб.А разбрали, че майката на професора е върнала още тогава всички средства и предоставила безплатно свършената работа?
Пускайте тото ако ви влече да давате грешни прогнози. Радев няма алтернатива. Дори да има добри личности сред останалите, липсва им широка популярност. Те са звезди в много тесен академичен/професионален сегмент от живота.Според мен ще спечели Лозан Панов. Ако позная значи очаквайте да ви кажа и още неща, ако не значи изводите ми са тотално грешни
Мани Ужас!!! Чак на острова усетиха кризата от радевото управление, па и в цяла Европа. И там вдигна цените на горивата тая гад.Скоро ще стане половин година от управлението на Радев.
Аз не пускам тото. Просто си имам мнение защо може да спечели той. Не казвам нищо против Радев или другите.Пускайте тото ако ви влече да давате грешни прогнози. Радев няма алтернатива. Дори да има добри личности сред останалите, липсва им широка популярност. Те са звезди в много тесен академичен/професионален сегмент от живота.
Мани Ужас!!! Чак на острова усетиха кризата от радевото управление, па и в цяла Европа. И там вдигна цените на горивата тая гад.