Ако новите са като старите, то смисъл няма...Той баце не козируваше да знаЙШ
Ако новите са като старите, то смисъл няма...Той баце не козируваше да знаЙШ
Димек БАЦЕ 4EVER? Логично ...Ако новите са като старите, то смисъл няма...
Добре, връщаме тулупа да си краде по 5-6 милиарда на година, няма проблем!Видими резултати по основната функция на служебното правителство за провеждане на изборите:
Нови машини няма, пари за видеонаблюдение няма, заявените изборни секции в чужбина са по-малко от предходните избори, с изключение в Турция.
Незнам на каква възраст са хората пишещи тези коментари, но имам чувството на дежаву! Същите коментари правихме за БСП... въпреки, че аз съм още малък помня кражбите на БСП и ГЕРБ са на светлини години от тях.Не знам дали чисто физически е възможно да се окраде толкова много, които и да са "новите". Тези тук са направо феномени.
Стига лъга, 2 милиона на хидроинжинера бяха мега скандал. За гроб това са пари за семки. Баси и лъжеца...Незнам на каква възраст са хората пишещи тези коментари, но имам чувството на дежаву! Същите коментари правихме за БСП... въпреки, че аз съм още малък помня кражбите на БСП и ГЕРБ са на светлини години от тях.
Така, че ако си на 18 ти е простено Но имаи предвид, че има много по лошо, много от ГЕРБ и си има причина да са на власт 10 години +
Хахах явно, това е идеята да се разчита на слабата памет. Ако ти живееш в паралелната държава на Нинова може и да е лъжа даСтига лъга, 2 милиона на хидроинжинера бяха мега скандал. За гроб това са пари за семки. Баси и лъжеца...
То ти си майката на Троловете, няма такъв като теб... Трол с капаци сиНе ми се занимава с тролове, както казах. Колкото и да казваш на черното бяло, истината няма да скриеш. Герп и тулупа са най-големите крадци в историята на България. Най-корумпирато правителство преди това се славеше, че прибира по 10% от всички сделки. Герп, както стана ясно, работя на 70-80%, а в някои случай и 100%. Не им стигна това, ами и почнаха да грабят на хората бизнесите. Такова чудо света не е виждал! И да, мечтата на тиквата се сбъдна, ще го изучават в учебниците дори и след 1000 години.
То ти си майката на Троловете, няма такъв като теб... Трол с капаци си
Ама ще се оправиш имам надежда в теб, сега вече като дишаш спокойно докато ГРОБ ги няма ще напреднеш и ще се оправиш
Ето да си припомняш докато разхождаш кучето светлите времена
- Бира се отпуска само на членове на профсъюза! — надпис над работническа лавка
- Преди пиене не употребявай алкохол! — предупреждение в квартална пивница
- Във връзка с ремонта на столовата, храната ще се приема през задния вход! — надпис от над входа на работническа столова
- Турското кафе е виетнамско — предупреждение в кафе-сладкарница
- Днес баклавата с орехи е със фъстъци — предупреждение в кафе-сладкарница
- 25 години обикновен локум — надпис от опаковката на обикновения локум, по случай 25-годишнината от 9.IХ.1944
- 25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР — лозунг от афишите на цирк
- 25 години народна власт - 25 години цирк! — светещ надпис върху цирков купол
- 35 години социалистически Батак — табела на входа на град Батак
- Копаем въглища - строим социализъм! — лозунг от Твърдишкия проход
- Всички комунисти - под земята! — над входа на мина
- Повече камъни за народа! — надпис над каменоломна кариера
- Всяко кебапче - куршум в сърцето на световния империализъм! — надпис в кебапчийница
- Всеки буркан компот - юмрук в лицето на империализма! — плакат в консервния комбинат в Пазарджик
- Всяко произведено от кооператорите яйце ще се превърне в бомба в редиците на империалистите! — лозунг в ТКЗС
- Всяко яйце - бомба; всяка кокошка - летяща крепост срещу агресорите! — агиттабло в птицеферма
- Всяко яйце над плана - тухла в строителството на социализма! — плакат в птицеферма
- Дето народът - там и ние! — студентски лозунг
- Една секунда невнимание и после цял живот убит! — надпис в чакалня на КАТ
- Да изучаваме културните потребности на народа и да задоволяваме първите на последния! — лозунг от оф-клубовете
- Американският президент - враг номер едно на Тополовградска селищна система! — плакат в центъра на Тополовград
Уха, днеска си на двойна надница явно. Честито!То ти си майката на Троловете, няма такъв като теб... Трол с капаци си
Ама ще се оправиш имам надежда в теб, сега вече като дишаш спокойно докато ГРОБ ги няма ще напреднеш и ще се оправиш
Ето да си припомняш докато разхождаш кучето светлите времена
- Бира се отпуска само на членове на профсъюза! — надпис над работническа лавка
- Преди пиене не употребявай алкохол! — предупреждение в квартална пивница
- Във връзка с ремонта на столовата, храната ще се приема през задния вход! — надпис от над входа на работническа столова
- Турското кафе е виетнамско — предупреждение в кафе-сладкарница
- Днес баклавата с орехи е със фъстъци — предупреждение в кафе-сладкарница
- 25 години обикновен локум — надпис от опаковката на обикновения локум, по случай 25-годишнината от 9.IХ.1944
- 25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР — лозунг от афишите на цирк
- 25 години народна власт - 25 години цирк! — светещ надпис върху цирков купол
- 35 години социалистически Батак — табела на входа на град Батак
- Копаем въглища - строим социализъм! — лозунг от Твърдишкия проход
- Всички комунисти - под земята! — над входа на мина
- Повече камъни за народа! — надпис над каменоломна кариера
- Всяко кебапче - куршум в сърцето на световния империализъм! — надпис в кебапчийница
- Всеки буркан компот - юмрук в лицето на империализма! — плакат в консервния комбинат в Пазарджик
- Всяко произведено от кооператорите яйце ще се превърне в бомба в редиците на империалистите! — лозунг в ТКЗС
- Всяко яйце - бомба; всяка кокошка - летяща крепост срещу агресорите! — агиттабло в птицеферма
- Всяко яйце над плана - тухла в строителството на социализма! — плакат в птицеферма
- Дето народът - там и ние! — студентски лозунг
- Една секунда невнимание и после цял живот убит! — надпис в чакалня на КАТ
- Да изучаваме културните потребности на народа и да задоволяваме първите на последния! — лозунг от оф-клубовете
- Американският президент - враг номер едно на Тополовградска селищна система! — плакат в центъра на Тополовград
Щом ти харесват повече....
Близо си до истината, но е правилно да се каже така - помня кражбите на БСП и ГЕРБ са на светлини години пред тяхНезнам на каква възраст са хората пишещи тези коментари, но имам чувството на дежаву! Същите коментари правихме за БСП... въпреки, че аз съм още малък помня кражбите на БСП и ГЕРБ са на светлини години от тях.