От: Има ли извънземни
През google earth виждам колата си пред блока. С тия спътници дето следят всичко да не може да се намери толкова дни тоя самолет и даже да не се знае къде да търсят е най-малкото странно. Освен това ако самолета се е разбил , защо не е променял височината си на радара , а казват че просто изчезнал .... както си на 10 хиляди километра в небето , няма как да изчезнеш.... Не е най-обикновена катастрофа това , нещо се крие.
много ми харесва спора ви
Казваш, че през тонове въздух щом можеш да видиш колата си, какво пречи и през малко вода, ако не я мътят прекалено рибките, да се види един (внимание!) паднал самолет без да се разбие! 8)
Ей така, нали си го представяте. Както си лети, двигателите спират. Фиу! надолу. Какво е ускорението не знаем и от каква височина, но съм чувала, че водната повърхност е по-твърда и от цимент при добра скорост - и трябва да са го насочили поне пилотите с "носа" напред, че да попробие повърхността без да се разцепи "по корем" тоя ми ти як самолет.
Всичко това аз го свързвам с интересните аномалии в пространство-времето. Не обвинявам извънземните, освен някои палави студенти от някоя раса, които си правят дипломната работа на тема :-o
Като изключим нееобяснимите изчезнали по Бермудския триъгълник, този на Кенеди-младши, се сещам за една друга история за "акостирал" кораб много навътре в една джунгла, който няма как да се е озовал там, след като няма вода наблизо (да е от приливи/отливи), и чак толкова дори отпреди векове няма как да е спаднало чак толкова нивото на някакъв океан. Отделно, че няма някакви следи, да са го придвижвали механично, ако е бил за ремонт или нещо.
Хубавото е, че може би тези хора не са мъртви, а са в друго пространство-време 8)