Хъм, пети човек за покера. Виж сега, очевидно не си чел внимателно по темите, но ние макар и за кратко си станахме близки :wink:
независимо с какъв знак и какви амплитуди в емоциите. Та Амон беше отбелязал на едно място по-напред в темата, че по-възрастните лелки не го интересуват в едно по-интимно отношение. И на мен тогава ако знаеш как ми олекна. Буквално. А Лилито не знам защо започна да дава на заден и почна да преекспонира и да ни плаши с външния си вид. Все пак не е определящ наистина, но не вярвам, да е толкова нелицеприятна и отблъскваща. А и на три водки/рома/мастики всички жени са чаровни.
За това аз мисля, че е редно и възпитано Амона като първи осмелил се, да й обърне по-специално внимание, заслужава да опита ... а и 20 000 вафли не са малко!
Аз от своя страна, без да те обиждам или нещо, но никога не съм харесвала първомайска лютеница. Винаги ми е била горчива и като пюре, ставаща само за готвене. Истинска лютеница, която да си намажеш нафилия и да махаш без да ти омръзне беше на баба (светла й памет), а впоследствие в Ямбол и околностите направиха "Олинеза" и си харесвам родната- домашна-едросмляна.
Така че заповядай на нашата среща по покер или просто такава дружеска и не ни мисли нас, кой с кого