То се видя, че темата се измести на друга плоскост и вместо форумна, се превърна в разговор между три субекта. Направете си тройка и си пийте ромски коктейлчета и дайте снимки тука, щом така се делите от форумното общество
Почти не употребявам алкохол - камо ли да участвам в надпивания. Но за лятото ще гледам задължително да се повталя, за да стана достойна за вниманието Амуново.
Ще трябва да питам приятеля ми дали е съгласен да... карам сърф с някой друг мъж. Не е от най-либералните.
Ако реша да се порадвам на нечий чужд сърф, няма да го съобщя във форум
Ооо, аз съм голям пазител и тебе ще опазя, обещавамСпоко бе. Така ще има повече за нас. Ние на форумната среща няма да се надпиваме, а само ще се видим и ще си поговорим.
Амон, да си чака лятото. Ще следим изрично да не прекаляваш и с някакви неразрешени храни.
И после като се повталиш и му засечеш вниманието, трябва много внимателно да продължиш редовно да поддържаш положението, за да задържиш нещата и да е по-дълго филмчето
Ние отстрани ще стискаме палци!
И съвсем като станат готини нещата- демек и ти се научиш, да караш сърф, започнете да обикаляте по света и да си карате сърфовете, ние с "бластър"-а ще ви пазим вилата на плажа докато ви няма ... и така всички ще сме щастливи и доволни, че сме писали в този форум! а? Харесва ли ви? Аре да го направим!
абе, как е женски род на "бастун"?
Пробвай "баята кифла" или по-слабото "кукумявка". :lol:
Вие верно си заформихте тройка и аз лекичко се отписвам от темата, за да не "ви светя". :|
Успех! :roll:
Ооо, аз съм голям пазител и тебе ще опазя, обещавам