От: Какво мислите за казармата?
В казармата беше голем к*р, ама не знам защо, като се сетя за нея само хубави спомени лошото съм забравил
Бяха ме разпределили тежка артилерия, но с малко повече връзки успях да се уредя в на Бат Бойко войските
,та кат си спомня малко се изживявахме като спасители на плажа там ,тогава проклинах изгубената си младост сега мисля, че е било голям купон
, тва се дължи и на факта, че когато не давахме дежурства бяхме по заведенията до пожарната по официално пожарникарско облекло, к*****е ни се лепяха здраво, не знам може би, ако бях влезнал в артилерията друга песен щях да пея ама знае ли човек.
А к*р беше защото все пак си имаше сдух, няколко пъти бях в ареста при следствените и то веднъж за цигара на пост и другите пъти за прескачане на оградата както споменах, там всяка вечер шляпаха по един циганин, в този момент се благославях, че не съм мургав, че щеше да ми излезе късмета
, за комар никога не съм лежал въпреки, че не преставахме да жулим ежедневно по стаите
Така, че които не е бил е изпуснал купона според мен:mrgreen:, не е толкова страшно колкото някой си мислят, само,че трябва да си мъжкар да не се даваш на провокации иначе както се вика може и да те е***т кат в панделата, както и да е тези времена минаха и едва ли някога ще върнат казарменото обучение в този му вид в който беше.